Horoscopul zilei de azi, 2 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 2 mai 2011


Berbec
Rezonarea Soarelui cu Mercur vă face veseli şi spontani, agili şi foarte activi. Sunteţi plin de energie pozitivă şi reuşiţi să vă impuneţi în cercul de prieteni unde prezenţa dumneavoastră devine indispensabilă, iar absenţa nu trece neobservată.


Taur
Reuşiţi să vă implicaţi într-un colectiv nou şi veţi lucra la un proiect mare. Din păcate nu reuşiţi să vă integraţi pentru că lucraţi mai bine singur. Prieteniile sunt favorizate astăzi, aşa că nu este bine să refuzaţi ieşirea la prânz sau la cină cu un prieten apropiat. Călătoriile sunt mai puţin importante şi mai slab aspectate.


Gemeni
Vă simţiţi prea bine, iar succesul care vă înconjoară vă face să vă simţiţi cuprins de o senzaţie de forţă şi de o nemăsurată încredere în forţele proprii. Acest lucru vă face să fiţi cumva ocolit de prieteni şi la un moment dat vă veţi simţi singuri. Va trebui să comunicaţi cu cei din jurul vostru.


Rac
Pentru mulţi, această perioadă ar trebui să fie una extrem de bună şi relaxantă, cu atât mai mult cu cât vă regăsiţi într-o relaţie de lungă durată. Aveţi idei extrem de bune, dar faptul că ezitaţi să le faceţi cunoscute v-ar putea crea necazuri şi greutăţi în materializarea acestora.


Leu
Deoarece petreceţi prea mult timp la serviciu şi aţi uitat de cei dragi, veţi avea discuţii. Argumentele invocate nu vor face decât să vă îngroape şi mai tare. Este cazul să cântăriţi lucrurile lucid şi cu maximă obiectivitate pentru a vedea dacă este real ceea ce vi se întâmplă sau sunteţi victima unor observaţii de suprafaţă şi deloc obiective.


Fecioară
Din păcate vor apărea probleme de ordin financiar! Banii şi puterea sunt subiecte importante pentru voi astăzi. Aveţi tot felul de dorinţe, simţiţi nevoia să cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite. Cu toate problemele care apar nu se ştie de unde, veţi primi veşti bune de la prieteni care nici de această dată nu vă vor da uitării şi vă vor sări în ajutor.


Balanţă
Trebuie să începeţi prin a vă face puţină ordine în idei, deoarece este o perioadă extrem de propice! Impetuozitatea pe care o manifestaţi vă va face să aveţi din nou parte de încurcături. Acum este momentul să învăţaţi să spuneţi "nu!" Veţi fi câştigători dacă veţi fi sinceri şi direcţi cu cei din jurul vostru! Nu uita că de cele mai multe ori este cea mai bună carte pe care o puteţi juca!


Scorpion
Vă cuprinde o stare de nelinişte care încetul cu încetul va reuşi să vă stăpânească până în cele mai ascunse locuri ale sufletului. Aveţi grijă pentru că emoţiile puternice vă pot afecta, însă, sănătatea. Va trebui să vă faceţi timp şi pentru voi şi să căutaţi să evitaţi emoţiile puternice. Orgoliul nemăsurat în aceste momente nu poate decât să vă aducă prejudicii.


Săgetător
Astăzi este o zi foarte bună pentru voi, pentru că veţi reuşi cu extremă uşurinţă să vă impuneţi în tot ceea ce veţi întreprinde. Chiar şi momentele cele mai dificile veţi reuşi să le întoarceţi tot în favoarea voastră. Comunicarea eficientă cu partenerul de cuplu vă va scoate întotdeauna din încurcătură!


Capricorn
Veţi simţi o tendinţă acută către spiritualitate şi meditaţie ceea ce vă va face să resimţiţi mai acut fiorul emoţional. În acest context întreaga voastră fiinţă va reacţiona extrem de pozitiv la tot ceea ce înseamnă frumos: muzica (arte în general), natură, relaxare. Vă veţi simţi mai emotiv decât de obicei, dar în general vorbind va fi o perioadă excelentă pentru voi.


Vărsător
Reîntâlnirea cu cineva care cu mult timp în urmă vă era foarte apropiat vă va face să retrăiţi momente plăcute întâmplate cu mult timp în urmă. Depanare amintirilor vă va face mai sensibili şi mai melancolici, dar în acelaşi timp veţi retrăi cu ochii minţii şi o multitudine de erori care puteau fi evitate dacă atunci aţi fi avut experienţa de viaţă de acum.


Peşti
Trăirile vor fi maxime şi ca şi cum acest lucru nu ar fi de ajuns, veţi fi căutat de un vechi tovarăş de care vâltorile vieţii v-au făcut să staţi de o parte, iar veştile care vă vor parveni de la acesta din urmă vă vor face să vă puneţi serioase probleme. În consecinţă, o perioadă extrem de agitată mai ales în plan existenţial.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS