Etalarea şi interpretarea runelor, 31 iulie – 6 august 2023

 
Etalarea şi interpretarea runelor, 31 iulie – 6 august 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

În această perioadă, Berbecii au ocazia să descopere răspunsuri și soluții la problemele care i-au frământat. Totuși, cheia succesului constă în a angaja o discuție sinceră cu membrii(ele) familiei lor. Fiind nativi(e) de Foc, dacă se deschid în fața celor dragi și a prietenilor(elor), exprimându-se fără ascunzişuri, vor beneficia de sfaturi și soluții care le vor aduce alinare și împlinire. Aceste revelații vin după o lungă perioadă de efort și preocupări, dar acum își vor găsi direcția corectă. Cu sinceritate și încredere în cei(le) din jur, Berbecii vor primi sprijinul necesar pentru a merge mai departe cu încredere în propriile decizii.


Taur:

Taurii sunt sfătuiți să aibă o abordare diferită față de problemele care îi preocupă în această perioadă. Este momentul să-și schimbe tactica și să adopte o atitudine mai flexibilă și deschisă la schimbare. În loc să se agațe de modurile lor obișnuite de a aborda situațiile, Taurii ar trebui să fie dispuși să experimenteze și să încerce noi metode și strategii. Este important să învețe să se adapteze la schimbările din jurul lor și să fie mai receptivi la idei și sugestii noi.


Gemeni:

Gemenii sunt sfătuiți să fie extrem de atenți în săptămâna următoare, deoarece vor primi mai multe mesaje, iar unul dintre ele va fi deosebit de important și semnificativ pentru ei. Acest mesaj poate veni într-o formă neașteptată sau pe o cale alternativă, așa că este necesar să fie deschiși și receptivi la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.


Rac:

Săptămâna aduce cu sine oportunități de creștere și dezvoltare, iar Racii sunt învăluiți într-o aură pozitivă, încurajându-i să ia măsuri și să se implice activ în realizarea visurilor lor. Cu încredere și determinare, pot îndeplini obiectivele dorite și pot aduce prosperitate în viața lor.


Leu:

Leii intră într-o săptămână binecuvântată, în care simt o protecție divină și se simt în siguranță. O energie puternică și pozitivă îi învăluie, oferindu-le o senzație de încredere și echilibru în viața lor. Runa protectoare îi apără de forțele malefice, iar prezența forței divine le oferă sprijin și îndrumare în tot ceea ce fac.


Fecioară:

În sfera familială, Fecioarele sunt încurajate să acorde mai multă atenție relațiilor cu membrii(ele) familiei și să comunice deschis și sincer cu aceștia(stea). Consolidarea relațiilor familiale poate aduce armonie și stabilitate în căminul lor.


Balanţă:

Balanțele se confruntă în această săptămână cu provocări și obstacole care pot aduce puțină complexitate în viața lor. Cu toate acestea, ar fi bine să-și găsească tăria interioară, forța și rezistența necesare pentru a depăși aceste momente dificile.


Scorpion:

Pentru Scorpioni, perioada ce urmează se anunță a fi una plină de schimbări majore, iar impactul lor se va simți chiar de la începutul acestei perioade, începând cu data de 31 iulie. Aceste schimbări pot fi surprinzătoare, având potențialul de a aduce transformări semnificative în viața lor.


Săgetător:

Săgetătorii sunt încurajați să își deschidă inimile, să fie sinceri și să lase emoțiile să curgă liber. Acest nou capitol în viața lor promite să fie unul fierbinte și captivant, aducând cu sine o conexiune profundă și pasională.


Capricorn:

Această perioadă vine ca o recompensă pentru eforturile și munca depuse de Capricorni în trecut. Ei au fost perseverenți și determinați, iar acum pot culege roadele muncii lor în mod surprinzător și în moduri neașteptate. Succesul se poate materializa în diverse domenii ale vieții lor, fie în carieră, relații personale sau în dezvoltarea personală.


Vărsător:

Vărsătorii sunt avertizați că în săptămâna 31 iulie – 6 august vor avea parte de o transformare semnificativă și de oportunități remarcabile. Această perioadă va fi marcată de schimbări profunde în diverse aspecte ale vieții lor, iar posibilitățile de creștere și evoluție vor fi extrem de mari.


Peşti:

Peștii se pregătesc să descopere un adevăr important care le va marca sau schimba în mod profund viața. În curând vor avea parte de o revelație sau de o informație esențială, care le va oferi o nouă perspectivă asupra vieții și le va deschide noi direcții și oportunități.

 

Superluna Plină a Sturionului în Vărsător (1 august 2023)

 
Superluna Plină a Sturionului în Vărsător (1 august 2023)

În 1 august 2023, cerul va fi luminat de o Lună Plină specială, cunoscută sub numele de „Luna Sturionului”. Această denumire provine din tradiția locală a zonelor apropiate de Marile Lacuri din America, unde sezonul de pescuit pentru sturion își atinge apogeul în această perioadă.

Pentru comunitățile de pescari care trăiesc în apropierea Marilor Lacuri, Luna Plină din august este un moment important, marcând punctul culminant al sezonului de pescuit pentru una dintre cele mai prețuite specii de pești - sturionul. Acest pește valoros și cu o istorie bogată în tradiții gastronomice și culturale atrage mulți pescari dornici să prindă unul dintre exemplarele sale majestuoase.

Conform mitologiei și legendei populare a comunităților locale, se spune că Luna Plină a Sturionului aduce o energie specială care facilitează capturarea abundentă a acestui pește prețios. Oamenii cred că lumina intensă a Lunii îi ghidează pe pescari și le oferă un avantaj în vânătoarea de sturioni.


Astfel, Luna Plină din 1 august devine o oportunitate semnificativă pentru pescari, dar și pentru iubitorii(arele) de natură și curioșii(asele) de a se bucura de spectacolul unic oferit de această conexiune între cer și apă. Este momentul în care pescarii se reunesc în spirit de comunitate și sărbătoare, împărtășind povești și tehnici de pescuit și pregătindu-se să captureze sturionul legendar.

Această tradiție locală adaugă o notă specială Lunii Pline din august, oferindu-i numele pitoresc de „Luna Sturionului”, care rămâne încă un moment deosebit în calendarul pescarilor și al iubitorilor(arelor) de natură din zonele Marilor Lacuri americane.


Berbec:

În luna august 2023, vei avea ocazia să descoperi puterea și frumusețea comunității într-un mod aparte. Renunți la timpul petrecut pe de unul(a) singur(ă) și te îndrepți către prieteni(e), bucurându-te de momente speciale împreună și explorând activități noi și interesante. Superluna Plină îți amplifică latura ta de lider(ă) și capacitatea de a inspira, simțindu-te cu adevărat în elementul tău în grupul de amici(e).


Taur:

Pentru nativii(ele) din zodia Taur, Luna Sturionului aduce oportunități deosebite în planul profesional. Ai parte de doze generoase de succes și poți ținti cu încredere acea promovare pe care o dorești. Totuși, este esențial să păstrezi autenticitatea în tot ceea ce faci. Fii sincer(ă) cu tine însuți(ăți) și pune accent doar asupra talentelor tale naturale, deoarece acestea sunt cele care te vor diferenția și te vor face remarcat(ă) în ochii superiorilor(arelor).


Gemeni:

Te vei simți tentat(ă) să îți explorezi și să îți reevaluezi convingerile personale. Poți experimenta revelații și momente de iluminare, denumite și „Evrika”, care pot fi declanșate de un pasaj captivant dintr-o carte sau de un film fascinant la care ești cu sufletul la gură. Astfel de experiențe îți pot schimba perspectiva și îți pot aduce o mai bună înțelegere a vieții și a propriului tău scop. Fii deschis(ă) către aceste revelații și bucură-te de călătoria interioară către autodescoperire și evoluție spirituală.


Rac:

În timpul Sezonului Leului, cu toată strălucirea și puterea sa, poți simți uneori că această energie poate fi nemiloasă față de sensibilitatea ta. Cu toate acestea, acum ai o șansă unică de a-ți dezvălui puterea interioară și de a descoperi că ești singurul(a) responsabil(ă) pentru propria ta soartă. Este momentul să recuperezi controlul asupra finanțelor tale, mai ales a celor puse la comun sau a fondurilor pe care le aștepți dintr-o sursă externă.


Leu:

În această perioadă, popularitatea ta este în creștere, atrăgând atenția celor din jur. Cu toate acestea, energia care domină relațiile tale este mai mult una emotivă și reflexivă. Începi să te întrebi cum te simți în prezența persoanei iubite și cum aceasta te sprijină să strălucești și să fii autentic(ă). Te îndrepți către o analiză aprofundată a modului în care te implici în relațiile tale și cum acestea te influențează.


Fecioară:

Nu trebuie să renunți complet la rutina ta, mai ales dacă îți oferă o anumită satisfacție și stabilitate. În schimb, poți permite Lunii Pline să îți arate cum să o faci mai stimulatoare și mai interesantă în plan mental. Încearcă să adaugi noi elemente în rutina ta zilnică, cum ar fi activități creative, lecturi interesante sau chiar să încerci lucruri noi și neașteptate. Acest lucru te va ajuta să îți menții mintea alertă și să eviți să cazi într-o rutină monotonă.


Balanţă:

Artistul(a) din tine are o nevoie puternică de a se manifesta și de a-și exprima creativitatea într-un mod autentic și personal. Poate fi o perioadă potrivită să explorezi și să te implici în diverse activități artistice, cum ar fi vizitarea expozițiilor de artă sau învățarea practicilor olăritului. Aceste experiențe te pot inspira și te pot ajuta să îți dezvolți abilitățile artistice.


Scorpion:

Atunci când simți că lumea exterioară devine o amenințare sau pur și simplu ai nevoie de un refugiu, casa ta poate deveni o oază interioară de confort și siguranță. Luna Plină în Vărsător te încurajează să te retragi în spațiul tău personal și să îți creezi un mediu care să îți aducă liniște și alinare.


Săgetător:

Este important să fii conștient(ă) de modul în care îți exprimi punctele de vedere și să eviți să devii prea încăpățânat(ă) sau să impui cu forța propriile convingeri. În schimb, încurajează dialogul și ascultă cu atenție ceea ce au de spus ceilalți(lelalte).


Capricorn:

Fiind un semn tradițional, ești obișnuit(ă) să fii precaut(ă) și responsabil(ă) în ceea ce privește banii. Totuși, această perioadă îți aduce oportunitatea de a te deschide către inovație și tehnologie pentru a-ți crește veniturile și a-ți îmbunătăți situația financiară. Poți să cauți noi modalități de a investi sau de a-ți dezvolta abilitățile în domenii financiare avansate.


Vărsător:

S-ar putea să apară momente de reflecție și autocunoaștere, unde te vei întreba despre scopul tău în viață, valorile tale profunde și despre modul în care îți exprimi adevărata identitate în lumea exterioară. Această perioadă poate fi considerată o călătorie interioară, unde te întâlnești cu sinele tău autentic și descoperi aspecte ascunse ale personalității tale.


Peşti:

Mintea ta va fi extrem de activă și plină de revelații înțelepte. Este important să nu ignori aceste gânduri și idei, ci să le notezi într-un jurnal sau să le înregistrezi în alt mod, pentru a le păstra și a le analiza mai târziu. Acesta este un moment potrivit pentru a te dedica cercetării unui subiect care te pasionează profund sau pentru a te pierde în lectura cărților care te inspiră și te provoacă intelectual. Ai oportunitatea de a-ți dezvolta cunoștințele și de a te conecta cu partea ta intelectuală.
 

Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 31 iulie – 6 august 2023

 
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 31 iulie – 6 august 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 31 iulie – 6 august 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Zece de Monede. Cartea arată că în ciuda tuturor greutăţilor și obstacolelor te vei simți împlinit(ă). Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al reuşitei în carieră, al rezervelor financiare sau al unui mediu familial statornic.


Taur:

Cartea etalată – Marele Preot. Cartea arată nevoia de a urma situațiile structurate și regulile societății. S-ar putea și să te confrunți cu o forță sau un om lipsit de spirit inovator.


Gemeni:

Cartea etalată – Regina de Spade. Cartea reprezintă dezvoltarea personală și calea către o dominare a emoțiilor și imparțialității. Eşti un model al gândirii raționale, al independenței și al inteligenței.


Rac:

Cartea etalată – Doi de Monede. Cartea îţi reamintește să fii sprinten(ă) dar și rezistent(ă) atunci când jonglezi între casă, amici(e), loc de muncă, bani și sănătate.


Leu:

Cartea etalată – Șapte de Monede. Cartea indică că peste puţin timp vei fi recompensat(ă) pentru efortul și perseverența ta. Totuşi, acest lucru va avea cel mai probabil un preț mare în privința muncii depuse.


Fecioară:

Cartea etalată – Cavalerul de Spade. Această carte deschide uși către o multitudine de interpretări și sugestii. Într-un context pozitiv, poate fi o chemare pentru a-ți folosi inteligența și puterea pentru a te proteja pe tine și pe cei(le) dragi ție. În același timp, ea te avertizează să fii atent(ă) la oamenii din jurul tău și să fii precaut(ă) în alegerile tale.


Balanţă:

Cartea etalată – Împăratul. Cartea simbolizează masculinitatea. Ea anunță putere și autoritate, o atitudine inflexibilă, uneori fermă.


Scorpion:

Cartea etalată – Trei de Bâte. Această carte reprezintă acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni spre viitor. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai vaste.


Săgetător:

Cartea etalată – Pajul de Bâte. Cartea te îndeamnă să îţi asumi riscuri și să îţi exprimi creativitatea. Pajul de Bâte anunță idei și proiecte noi de viitor.


Capricorn:

Cartea etalată – Asul de Monede. Cartea indică că va urma o perioadă prielnică din toate punctele de vedere, eşti aproape de a intra într-o nouă perioadă a vieții tale, marcată de creativitate, bucurie și bogăţie.


Vărsător:

Cartea etalată – Nebunul. Cartea semnalează faptul că eşti la un pas de o nouă aventură neprevăzută și interesantă. Această călătorie îţi poate cere să faci un salt în necunoscut și poate fi o experiență plină de împlinire.


Peşti:

Cartea etalată – Steaua. Cartea aduce o încredere renăscută și impresia că eşti binecuvântat(ă) de Univers. În viață ai acum parte de curaj, împlinire și inspirație. Intri într-o nouă fază a vieții, plin(ă) de energie pozitivă, echilibru mental și înțelegere profundă, interioară și cu persoanele din jur.

 

Zodiacul chinezesc pentru luna august 2023

 
Zodiacul chinezesc pentru luna august 2023

Șobolan:

Șobolanii au toate motivele să zâmbească în luna august 2023, deoarece vor avea parte de o mulțime de beneficii în carieră. Un val de prosperitate îi va înconjura, aducându-le o mărire de salariu, o promovare la serviciu sau oportunități de a-și extinde domeniul de activitate. Previziunile astrale arată că vor fi printre favoriții zodiacului în această perioadă, iar munca lor asiduă va fi răsplătită pe deplin.


Bivol:

În luna august 2023, nativii(ele) Bivol sunt sfătuiți(te) să-și stabilească prioritățile și să renunțe la ceea ce îi/le ține pe loc. Această perioadă poate aduce o mare dezamăgire la jumătatea lunii, iar reprezentanții(tele) acestei zodii se pot confrunta cu dificultăți în ceea ce privește luarea deciziilor importante. Pentru a depăși aceste provocări, este crucial să faci o evaluare sinceră a vieții tale și să identifici aspectele care îți aduc împlinire și bucurie, dar și cele care te împiedică să avansezi. Fii deschis(ă) la schimbare și dispus(ă) să renunți la lucrurile care nu îți mai servesc scopurilor și obiectivelor.


Tigru:

Dragoste înfloritoare! Începând cu 1 august 2023, Tigrii vor rescrie povestea vieții lor sentimentale. Trecutul plin de relații eșuate și dezamăgiri va fi lăsat în urmă, iar acești(ste) nativi(e) se vor deschide către un nou capitol al iubirii. Alinierea astrală a celei de-a doua jumătăți a lunii le va aduce oportunități de a-și regăsi echilibrul emoțional și de a privi cu încredere către viitor.


Iepure:

De la deprimare la succes! În primele zile ale lunii august 2023, Iepurii s-ar putea simți copleșiți de oboseală și de o ușoară stare de tristețe. Provocările și presiunile din viața lor profesională și personală pot contribui la starea de descurajare. Cu toate acestea, lucrurile se vor schimba spre bine o dată ce luna avansează.


Dragon:

În această lună, Dragonii vor fi inspirați și motivați să-și exploreze potențialul profesional. Vor întâlni persoane interesante și influente care le vor oferi sprijinul necesar pentru a-și transforma ideile și proiectele în realitate. În trecut, s-ar putea să fi întâmpinat dificultăți în a duce la îndeplinire aceste proiecte, dar acum vor găsi susținerea necesară pentru a le concretiza.


Șarpe:

În luna august 2023, nativii(ele) Șarpe sunt încurajați(te) să transforme pasiunile lor într-un mod de a câștiga bani. Această perioadă este potrivită pentru a explora și exploata talentele și pasiunile personale în domenii care pot aduce beneficii financiare. Pasiunea și devotamentul pentru ceea ce faci pot aduce împlinire și succes în viață. Pentru a profita de această influență astrală, este important să îți analizezi pasiunile și interesele și să le convertești în activități sau proiecte care pot genera venituri. Poate fi vorba de dezvoltarea unei afaceri personale, a unei pasiuni într-un proiect profitabil sau a valorificării abilităților artistice pentru a crea produse sau servicii căutate pe piață.


Cal:

Marea schimbare se apropie pentru nativii(ele) Cal din zodiacul chinezesc în luna august 2023! Conform zodiacului chinezesc, aștrii se vor alinia în favoarea lor, aducând oportunități remarcabile. În această perioadă, acești(ste) nativi(e) își vor descoperi adevărata vocație, ceea ce va conduce la o dezvoltare profesională semnificativă și o îmbunătățire considerabilă a veniturilor.


Capră/Oaie:

Această perioadă va fi favorabilă pentru atingerea obiectivelor profesionale mult dorite și îmbunătățirea relațiilor personale. Fericirea și armonia vor reveni în viața acestor nativi(e), iar oportunitățile de creștere personală vor fi la îndemâna lor. Cu determinare și încredere, vor putea depăși orice obstacol și vor culege roadele succesului în toate aspectele vieții lor. Este perioada perfectă să te eliberezi de trecut și să te bucuri din plin de noul început ce va aduce bucurie și împlinire sufletească.


Maimuță:

În luna august 2023, Maimuțele sunt încurajate să adopte o atitudine deschisă față de schimbări și noi experiențe, pregătindu-se să se bucure din plin de oportunitățile ce vor apărea. A doua parte a lunii aduce cu sine posibile planuri de afaceri sau colaborări profesionale care pot aduce câștiguri semnificative în sectorul financiar pentru acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc. Este timpul să-și folosească ingeniozitatea și abilitățile adaptabile pentru a exploata la maximum aceste oportunități.


Cocoș:

În ultima lună de vară din 2023, Cocoșii vor resimți tensiunile din viața lor personală, iar acestea îi va măcina și-i va pune în dificultate să-și exprime deschis sentimentele și așteptările față de partenerul(a) lor. Pentru a depăși această perioadă tensionată, este esențial să adopte o abordare sinceră și directă în comunicarea propriilor emoții și trăiri. În ciuda dificultăților, este important să înțeleagă că exprimarea deschisă a gândurilor și sentimentelor este cheia pentru a rezolva neînțelegerile și conflictele.


Câine:

Potrivit previziunilor astrale dezvăluite de zodiacul chinezesc, în a doua jumătate a lunii august 2023, Câinii se pot aștepta la câștiguri financiare și oportunități de creștere a veniturilor. Această perioadă va fi favorabilă pentru dezvoltarea lor financiară și pentru a profita de oportunitățile care se vor ivi în sectorul financiar. Prin asumarea responsabilității și angajamentului față de munca lor, Câinii vor putea să capitalizeze pe oportunitățile de creștere și să obțină rezultate remarcabile.


Mistreț:

În luna august 2023, Mistreții vor avea ocazia să se concentreze asupra nevoilor personale și dorințelor proprii, pe care, din păcate, au fost nevoiți să le neglijeze în ultima perioadă. Această perioadă va oferi oportunitatea de a-și acorda mai mult timp și atenție pentru a-și împlini aspirațiile și a-și îndeplini dorințele personale. Tendința de a fi impulsivi și de a lua decizii pripite în sectorul financiar poate avea consecințe negative și poate costa scump.

 

Neptun își continuă drumul retrograd prin Pești până în decembrie 2023

 
Neptun își continuă drumul retrograd prin Pești până în decembrie 2023

Neptun, planeta iluziilor și spiritualității, călătorește retrograd în zodia Peștilor între 30 iunie și 6 decembrie 2023. În această perioadă, energia sa puternică aruncă un văl de ceață sau confuzie asupra noastră, îndemnându-ne să ne îndreptăm atenția către lumea interioară pentru îndrumare.

În timpul retrogradării lui Neptun, adevărurile ascunse pot ieși la iveală, iar iluziile în care ne-am complăcut pot fi demascate. Dacă am evitat realitatea, acesta este momentul să ne confruntăm cu adevărul. Neptun ne îndeamnă să privim în urmă, la evenimentele din 4 decembrie 2022 și să privim lucrurile cu mai multă luciditate și obiectivitate.

Cu Neptun retrograd în semnul său dominant al Peștilor, vom experimenta o expresie profundă a energiei neptuniene la nivel personal. Problemele pe care le-am întâmpinat în decembrie 2022 pot reveni în prim-plan, cerându-ne să le abordăm cu o perspectivă proaspătă.


În această perioadă, putem întâmpina diverse provocări și experiențe, cum ar fi...

1. Blocări creative, în care putem simți că suntem blocați(te) în procesul creativ. Aceste blocaje ne îndeamnă să ne renaștem viziunea creativă și să găsim noi modalități de a explora inspirația.

2. Regândirea călătoriei spirituale, aducându-ne în fața credințelor noastre spirituale și provocându-ne să le confruntăm cu o abordare mai practică și logică.

3. Lecții despre iubirea necondiționată, aducându-ne să practicăm o iubire autentică față de noi înșine(sene) și față de ceilalți(lelalte), dar și să învățăm să stabilim limite sănătoase.


4. Analiză a realității, cu Neptun aducându-ne să ne confruntăm cu adevărul și să evităm evaziunile.

5. Secretele dezvăluite, călăuzindu-ne să vedem realitatea dincolo de iluzii și să ne confruntăm cu adevărul din spatele lor.

Pentru a naviga cu succes în această perioadă, iată câteva exerciții și instrucțiuni pentru jurnal:

1. Reflectează asupra unei situații recente în care ai ignorat sau ai respins aspecte negative. Notează detaliile și gândește-te la cum recunoașterea acestor aspecte ar putea afecta deciziile și acțiunile tale viitoare.

2. Scrie despre blocajele creative pe care le-ai întâmpinat și caută cauzele lor profunde. Găsește modalități de a-ți reînnoi viziunea creativă și de a-ți exprima liber inspirația.


3. Stabilește un motto pentru tine, cum ar fi: „Permițând intuiției să conducă, mă aliniez mai mult cu sufletul meu prin...”. Completează acest motto cu activități și acțiuni pe care vrei să le faci pentru a-ți conecta intuiția și spiritualitatea.

4. Înregistrează o listă cu lucrurile care te inspiră și încearcă să le integrezi în rutina ta săptămânală. Fie că este vorba despre natură, artă, meditație sau alte activități, acestea te vor ajuta să rămâi conectat(ă) cu tine însuți(ăți) în această perioadă de Neptun retrograd.

Folosind aceste notițe și reflectând asupra provocărilor și oportunităților aduse de Neptun retrograd, ne putem confrunta cu adevărul și putem învăța să trăim mai autentic și înțelept.

 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 29 iulie 2023

 
Horoscopul zilei de sâmbătă, 29 iulie 2023

Horoscop 29 iulie 2023, Berbec:

Energia ta pasională a fost destul de intensă în ultimul timp, iar astăzi este momentul să îți stăpânești temperamentul și să fii mai răbdător(are). Înainte de a vorbi, ascultă cu atenție și ai grijă de cei(le) din jur, pentru a nu-i(le) răni fără intenție. Recunoaște puterea cuvintelor tale și folosește-le cu înțelepciune pentru a promova pacea și înțelegerea.


Horoscop 29 iulie 2023, Taur:

Vei primi o oportunitate financiară surprinzătoare care va îmbunătăți considerabil starea ta de spirit și încrederea în sine. Dacă simți că destinul te provoacă, ia un moment de pauză să te aduni și să faci cea mai bună alegere. Informează-te temeinic înainte de a lua decizii cu impact major asupra viitorului tău. Reconectează-te cu tine însuți(ăți) și cu valorile tale interioare.


Horoscop 29 iulie 2023, Gemeni:

După perioade intense de muncă, acum ai nevoie de puțin timp pentru relaxare și regenerare. Stimulează-ți mintea și canalizează-ți energia în mod constructiv. Ai încredere în instinctele tale și nu renunța atunci când ești foarte aproape de succes. Astăzi, s-ar putea să întâlnești o persoană nouă, care poate deveni importantă în viața ta personală sau profesională.


Horoscop 29 iulie 2023, Rac:

Astăzi ai ocazia să rezolvi un conflict mai vechi din trecut, ceea ce te va ajuta să mergi mai departe. Sentimentele tale pot fi încă neclare și lipsa liniștii te poate afecta. Asigură-te că ai curățat toate nedoritele din trecut, dar fă-o cu grijă pentru a nu răni pe nimeni în acest proces. Profunzimea emoțională joacă un rol important în viața ta.


Horoscop 29 iulie 2023, Leu:

În această perioadă, treci prin multe trăiri și emoții puternice, dar nu lăsa să te copleșească. Fii puternic(ă) și ia cele mai bune decizii pentru tine. O oportunitate de îmbunătățire proprie se va ivi astăzi, poate prin învățarea unor noi abilități sau prin explorarea unui noi pasiuni.


Horoscop 29 iulie 2023, Fecioară:

Acordă o mare atenție semnalelor pe care ți le transmite corpul tău. Munca intensă din ultima perioadă poate afecta sănătatea ta, așa că asigură-te că îți oferi suficientă odihnă și îngrijire. O discuție semnificativă cu un/o prieten(ă) apropiat(ă) sau un/o membru(ă) al/a familiei ar putea aduce informații importante despre relațiile tale.


Horoscop 29 iulie 2023, Balanţă:

În această zi, există potențialul apariției unui eveniment care ar putea perturba echilibrul tău. Pentru a profita la maximum de ziua de azi, îndreaptă-ți spiritul către calm și pace. Fii mediator(are) într-o dispută și stai departe de bârfele din cercul de prieteni(e). Amintește-ți că puterea ta nu constă doar în menținerea echilibrului, ci și în abilitatea de a-l crea în mijlocul haosului.


Horoscop 29 iulie 2023, Scorpion:

Astăzi, s-ar putea să ai parte de un eveniment neașteptat care să te inspire să faci o schimbare majoră în viața ta. Cu toate acestea, abilitatea ta rară de a te ridica în momentele dificile îți va fi de folos. Dacă te simți copleșit(ă) de lumea din jurul tău, îți poți găsi echilibrul și relaxarea în natură. Meditează și încearcă să îți dai seama care sunt sursele emoțiilor tale.


Horoscop 29 iulie 2023, Săgetător:

Astăzi, poți avea oportunitatea unei călătorii care să îți ofere posibilitatea de a crește atât personal, cât și profesional. Profită de energia acestei zile și deschide-te fără prejudecăți. Viața este o călătorie a descoperirilor, iar fiecare zi aduce cu sine o comoară ascunsă în lucrurile obișnuite.


Horoscop 29 iulie 2023, Capricorn:

Abordează vulnerabilitatea pentru a întări legăturile cu cei(le) din jur și pentru a aprofunda înțelegerea. Este important să te păstrezi departe de zonele de conflict care te înconjoară pentru a putea lua cele mai înțelepte decizii. Această interacțiune sinceră cu tine însuți(ăți) te va ghida pe drumul cel bun.


Horoscop 29 iulie 2023, Vărsător:

În ultima perioadă, poate că nu te-ai distrat prea mult, iar acum resimți oboseala. Ar fi bine să te retragi în intimitatea căminului tău și să eviți energiile negative. Evită confruntările și renunță la persoanele care nu aduc niciun beneficiu în viața ta.


Horoscop 29 iulie 2023, Peşti:

Astăzi, s-ar putea să experimentezi o conexiune emoțională neașteptată cu cineva, ceea ce îți va oferi o șansă pentru o înțelegere mai profundă a unei situații dificile. Găsește un loc liniștit, închide ochii și adâncește-te în cosmosul tău interior.
 

Ce să faci și ce să nu faci în sezonul Leului (22 iulie – 23 august 2023)!

 
Ce să faci și ce să nu faci în sezonul Leului (22 iulie – 23 august 2023)!

Ce să faci în sezonul Leului:

Eliberează-ți creativitatea. În sezonul Leului, energia jucăușă și pasională te încurajează să-ți explorezi latura creativă. Încercă să te implici în activități artistice, cum ar fi pictura, dansul, scrisul sau fotografiatul și lasă-ți imaginația să zboare liber.

Iubește-te și apreciază-ți valoarea. Leii sunt cunoscuți pentru încrederea lor în sine și puterea interioară. Învață să-ți iubești și să-ți apreciezi unicitatea și să îți afișezi cu mândrie calitățile și talentele.

Manifestă bunătate și generozitate. Fiind un semn guvernat de Soare, Leii au un spirit nobil și generos. Fii deschis(ă) să împărtășești bucuriile și succesele tale cu cei(le) din jur și să acorzi sprijin celor care au nevoie de ajutor.


Socializează și strălucește în comunitate. Leii se simt în elementul lor atunci când sunt în centrul atenției. Participă la evenimente sociale, întâlnește oameni noi și contribuie la comunitatea ta cu energia ta pozitivă și inspirație.

Ia inițiativa și urmărește-ți visurile. Sezonul Leului te încurajează să fii un/o lider(ă) și să-ți urmărești cu hotărâre visurile și obiectivele. Fii curajos(asă) în decizii și asumă-ți riscuri calculate pentru a-ți împlini aspirațiile.


Ce să nu faci în sezonul Leului:

Evită aroganța și dominarea. Cu toată încrederea în sine, Leii trebuie să evite a cădea în capcana aroganței sau a dominării asupra celorlalți(te). Manifestă empatie și respect pentru punctele de vedere ale celor din jur.


Nu ignora nevoile celor dragi. O dată ce te implici în propriile tale pasiuni, asigură-te că nu ignori nevoile și dorințele celor dragi. Acordă-le timp și sprijinul de care au nevoie și arată-le că le apreciezi prezența în viața ta.

Evită excesele și cheltuielile nepotrivite. Fiind o perioadă plină de energie, sezonul Leului poate duce la tentația de a cădea în excese, fie că vorbim de cheltuieli nesăbuite sau de comportamente impulsive. Fi echilibrat(ă) și gândește-te la consecințe.


Nu fi impulsiv(ă) în relații. Leii au tendința de a fi pasionali și intenși în relații. În sezonul Leului, ai grijă să nu acționezi din impuls sau să spui lucruri pe care le-ai putea regreta mai târziu. Învață să asculți și să comunici deschis cu partenerul(a).

Nu te lăsa copleșit(ă) de orgoliu. Încrederea în sine este admirabilă, dar evită să fii prea mândru(ă) sau să nu accepți ajutor atunci când ai nevoie. Fii deschis(ă) la creștere personală, chiar și în timpul acestui sezon plin de strălucire.

 

Mercur în Fecioară (28 iulie - 4 octombrie 2023)

 
Mercur în Fecioară (28 iulie - 4 octombrie 2023)

Acele voci interioare enervante își găsesc în sfârșit un scop constructiv și pozitiv când Mercur pășește în Fecioară din 28 iulie 2023 până în 4 octombrie 2023. Acest ciclu al lui Mercur se întinde pe o perioadă destul de lungă din cauza mișcării retrograde a lui Mercur între 23 august 2023 și 15 septembrie 2023.

În această perioadă, autocritica ta necruțătoare poate fi canalizată într-un mod benefic datorită influenței astrologice. Energia Fecioarei este cunoscută pentru critica ei aspră, dar corectă și acum ai o ocazie minunată să folosești această energie pentru a găsi soluții practice și constructive în viața ta.


Berbec:

Este momentul să rezolvi problemele legate de gestionarea timpului. Tranzitul lui Mercur este perfect pentru a-ți îmbunătăți organizarea personală. Ai nevoie de mai mult timp în programul tău și poți scăpa de hârtiile inutile care te îngreunează. Folosește tehnologia pentru a-ți eficientiza sistemele, astfel încât să poți prelua controlul asupra vieții tale.


Taur:

Creativitatea ta strălucește în timpul tranzitului lui Mercur în Fecioară. Poți să îmbini detaliile cu creativitatea în desene complexe sau lucrări complexe. Aceste schițe ar putea aduce la suprafață simboluri sau modele din subconștientul tău. Fă-ți timp să le analizezi, deoarece s-ar putea dovedi a fi valoroase mai târziu.


Gemeni:

Provocarea ta în timpul tranzitului lui Mercur în Fecioară este să te eliberezi de vechile obiceiuri. Nu te limita la ceea ce ai făcut întotdeauna într-un anumit fel. Încearcă lucruri dintr-o perspectivă diferită și s-ar putea să faci descoperiri surprinzătoare. Nu te teme să iei riscuri și să ieși din zona de confort.


Rac:

În timpul tranzitului lui Mercur în Fecioară, totul se învârte în jurul a ceea ce spui și cum o spui. Dacă întâmpini opoziție sau nu primești sprijinul celor din jur, o simplă ajustare a tonului sau stilului tău de comunicare poate schimba totul. Încearcă să-ți pui în valoare abilitățile de comunicare și gândește-te la impresia pe care o lași celorlalți(te). În timpul acestui tranzit, poți să depășești obstacolele cu tact și înțelegere, iar ascultarea și adaptabilitatea pot fi cheia succesului.


Leu:

Tranzitul lui Mercur în Fecioară te poate ajuta să revizuiești și să îmbunătățești obiceiurile de cheltuieli. Este un moment excelent pentru a analiza finanțele tale și a elimina cumpărăturile impulsive. Poți căuta oportunități mai bune și mai avantajoase, iar sfaturile de specialitate te pot ajuta în acest proces. Învață să gestionezi mai eficient resursele tale și să iei decizii financiare mai responsabile.


Fecioară:

Tranzitul lui Mercur în propriul tău semn este întotdeauna o perioadă benefică pentru tine. Abilitățile tale de comunicare sunt deosebit de puternice în această perioadă, așa că profită de această oportunitate pentru a-ți exprima gândurile și ideile într-un mod convingător. Fii încrezător(are) în tine și lasă-ți inteligența să strălucească în timpul acestui tranzit. Poți să-ți faci auzită vocea și să transmiți mesajele cu impact și stil.


Balanţă:

Fii atent(ă) cu modul în care comunici în mediul online pe durata acestui tranzit. Ceea ce crezi că spui și modul în care este perceput pot fi două lucruri diferite. Fiindcă energia Fecioarei poate evidenția cele mai mici detalii, gândește-te bine înainte de a publica ceva. Ai grijă și la păstrarea confidențialității, deoarece secretele pot fi expuse în această perioadă. Acest tranzit te poate ajuta să descoperi ce te face cu adevărat fericit(ă) și să-ți prioritizezi nevoile.


Scorpion:

În această perioadă, gândește strategic și planificat. Pentru a atinge obiectivele tale, ai nevoie de un plan bine pus la punct. Înlocuiește-ți abordarea obișnuită cu una mai calculată și creativă pentru a obține rezultate reale. Folosește energia analitică a Fecioarei pentru a-ți stabili traseul și pentru a urma pas cu pas obiectivele pe care ți le-ai propus. Fii deschis(ă) la schimbare și vei vedea progresul către visurile tale.


Săgetător:

În această perioadă, cuvintele tale pot atrage mai multă atenție asupra ta. Asigură-te că ceea ce spui este bine gândit și că transmiți mesajele cu sinceritate și integritate. Acest tranzit îți oferă puterea de a convinge și de a influența, așa că folosește-ți abilitățile de comunicare în mod pozitiv și autentic. Fii responsabil(ă) în exprimarea ta și vei observa cum oamenii te sprijină în demersurile tale.


Capricorn:

Tranzitul lui Mercur în Fecioară aduce provocări legate de credințele tale. Energiile analitice ale Fecioarei se pot ciocni cu convingerile spirituale mai intangibile, așa că fii deschis(ă) să examinezi și să înțelegi mai bine propriile tale credințe. Concentrează-te asupra aspectelor mai concrete ale vieții tale și lasă-ți convingerile esoterice în pace.


Vărsător:

În timpul acestui tranzit ești susținut(ă) să-ți calmezi emoțiile în situații dificile. Indiferent dacă te afli într-o luptă pentru putere, într-o aventură ilicită, într-o ceartă interpersonală sau pur și simplu ai parte de momente tensionate la serviciu, fă un pas înapoi și gândește-te cu atenție la răspunsurile tale. Nu te lăsa condus(ă) de impulsuri, ci folosește puterea ta atentă și precisă pentru a gestiona situațiile conflictuale și pentru a câștiga timp de gândire. Acest tranzit te încurajează să abordezi lucrurile cu discernământ și echilibru, astfel încât să iei decizii mai înțelepte și să reduci tensiunile.


Peşti:

Tranzitul lui Mercur în Fecioară scoate în evidență bunătatea și compasiunea ta, permițându-ți să aduci vocea ta pentru cei(le) vulnerabili(e) și neiubiți(te). Este un moment minunat pentru a te implica în activități de promovare pentru o organizație de caritate, întrucât abilitățile tale de comunicare pot ajuta să atragi sprijin pentru cauze nobile. De asemenea, acest tranzit stimulează comunicarea profundă în cadrul relației tale cele mai apropiate. Nu ezita să îți exprimi cu sinceritate și deschidere sentimentele față de cei(le) dragi, arătându-le cât de mult înseamnă pentru tine. Atragi acum conexiuni autentice și empatie din partea celor din jur și poți să aduci o schimbare pozitivă în viața lor prin cuvintele tale pline de înțelegere și compasiune.
 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 22 iulie 2023

 
Horoscopul zilei de sâmbătă, 22 iulie 2023

Horoscop 22 iulie 2023, Berbec:

Calea ta către succes poate avea obstacole, dar în timpul tranzitului Lunii prin Leu, vei resimți o scădere a energiei. Concentrarea ta poate fi afectată, însă folosește această zi pentru a te relaxa și a-ți regăsi echilibrul interior.


Horoscop 22 iulie 2023, Taur:

Atenția la detalii este cheia succesului în această perioadă, iar aștrii îți prezic o organizare remarcabilă la locul de muncă. Cu ultimele proiecte în desfășurare, asigură-te că totul este pus la punct înainte de a te bucura de vacanță.


Horoscop 22 iulie 2023, Gemeni:

Ai obiective mari în vedere, așa că nu renunța la motivație. Fiecare mic pas către victorie contează, iar perseverența te va ajuta să îți atingi scopurile. Ai încredere în planul tău și mergi înainte fără să te abați.


Horoscop 22 iulie 2023, Rac:

În zilele dificile, inspirația poate veni din sprijinul celor dragi ție. Nu te descuraja, cerând ajutorul prietenilor(elor) și familiei pentru a depăși obstacolele. Surprizele frumoase te așteaptă în această perioadă.


Horoscop 22 iulie 2023, Leu:

Sezonul tău este unul favorabil și schimbările notabile se prefigurează în plan personal. O nouă prietenie îți poate deschide uși către oportunități deosebite. Viitorul tău strălucește, iar momentele speciale vor fi la ordinea zilei în luna august.


Horoscop 22 iulie 2023, Fecioară:

Ești plin(ă) de fericire și încrezător(are) în ziua de 22 iulie 2023. Energie ta puternică îți permite să te simți în elementul tău și să abordezi lucrurile cu calm. Folosește acest moment pentru a medita și a-ți stabili obiective realiste, planificate cu atenție pentru săptămânile viitoare.


Horoscop 22 iulie 2023, Balanţă:

Epuizat(ă), ai nevoie de odihnă și de a-ți acorda mai mult timp pentru nevoile tale personale. Chiar dacă lucrurile par mai puțin favorabile, adoptă o atitudine comunicativă și deschisă, acceptând ajutorul celor care sunt cu adevărat dornici(e) să te sprijine.


Horoscop 22 iulie 2023, Scorpion:

Descoperi că ești mult mai puternic(ă) decât ai crezut, în fața unei zile cu provocări numeroase. Răbdarea ta va fi pusă la încercare, dar ai capacitatea de a rămâne calm(ă) și înțelegător(are). Această zi te scoate din zona de confort și îți dezvăluie o latură a personalității tale pe care nu credeai că o vei manifesta.


Horoscop 22 iulie 2023, Săgetător:

Îți place aventura, dar acest aspect poate crea tensiuni în relația de cuplu. Perioada actuală este agitată și trebuie să fii atent(ă) la jocurile de culise din jurul tău. S-ar putea să te confrunți chiar cu o trădare în această zi.


Horoscop 22 iulie 2023, Capricorn:

Horoscopul zilei de azi aduce vestea că tu, nativul(a) Capricorn, simți dorința puternică de a ieși din rutină și de a experimenta lucruri noi. Viața este prea scurtă pentru a rămâne în confortul obișnuit. Astăzi vei lua inițiativa de a te aventura și vei trăi o experiență de neuitat.


Horoscop 22 iulie 2023, Vărsător:

Viziunea unică pe care o ai asupra vieții este admirată de cei(le) din jurul tău. Abilitatea ta de a rezolva probleme și de a găsi soluții ingenioase îi/le fascinează pe toți(ate). Astăzi vei fi contactat(ă) de o persoană dragă, care îți va cere un sfat. A sosit momentul perfect să-ți dezvălui talentele și să fii de ajutor.


Horoscop 22 iulie 2023, Peşti:

Horoscopul zilei dezvăluie că tu, nativul(a) Pești, simți că viața trece prea repede și că ești înconjurat(ă) de gânduri negative. Ai alături oameni care îți vor oferi sprijinul necesar pentru a depăși momentele stresante și pentru a te reașeza pe drumul potrivit.
 

Sezonul Leului (22 iulie – 23 august 2023) vine cu provocări nebănuite

 

Bucură-te de puterea și strălucirea din sezonul Leului, care începe în ziua de 22 iulie și se termină în data de 23 august 2023! Cu toate acestea, o veste importantă își face simțită prezența: Venus va fi retrogradă în zodia Leului între 23 iulie și 4 septembrie 2023, aducând cu ea provocări și întârzieri în diferite aspecte ale vieții tale.


Berbec:

Vei simți cum cresc dorințele tale artistice și apetitul pentru joc și distracție. Este momentul perfect să te exprimi prin proiecte creative și să te eliberezi de muncă pentru a-ți petrece timpul cu cei(le) dragi ție.


Taur:

În sezonul Leului, concentrarea ta se îndreaptă către casă și familie. Te vei bucura de momente reconfortante alături de cei(le) dragi ție. Fie că te relaxezi în locul preferat de vacanță în familie, te bucuri de grădină sau te plimbi sub cerul senin al amurgului, bucuria timpului petrecut acasă va fi nemăsurată. Cu Venus mișcându-se retrogradă în Leu, legătura cu membrii(ele) familiei va deveni și mai strânsă și mai valoroasă.


Gemeni:

Interacțiunile de suflet cu cei(le) dragi ție îți vor aduce claritate în provocările emoționale și îți vor consolida obiectivele de viitor. Poți anticipa momente speciale alături de familie și oameni apropiați ție.


Rac:

S-ar putea să te simți puțin epuizat(ă) de toată energia și entuziasmul din jur. Este posibil să te întrebi dacă ești suficient de apreciat(ă) pentru tot ceea ce aduci în viața ta - fie că e vorba de munca ta sau de contribuția ta în relații. Fii deschis(ă) să explorezi modalități de a-ți consolida veniturile și de a-ți pune în valoare calitățile unice.


Leu:

Este momentul să strălucești și să te afli în centrul atenției, exact așa cum îți place. Ești concentrat(ă) asupra modului în care te prezinți lumii și asupra proiectelor care îți aprind pasiunea. Ai încredere în tine și în forțele tale, pentru că acest val de încredere te va duce mai aproape de îndeplinirea obiectivelor tale. În plus, vei avea ocazia să te concentrezi asupra viziunii tale și să iei măsuri pentru a o transforma în realitatea pe care ți-o dorești.


Fecioară:

Sezonul Leului poate aduce pentru tine o perioadă de reflecție și conectare cu partea ta spirituală și cu visurile tale. Simți chemarea să petreci mai mult timp în singurătate și să te dedici meditației și introspecției. Acest timp petrecut cu tine însuți(ăți) este extrem de benefic pentru bunăstarea ta și pentru a-ți clarifica obiectivele de viitor.


Balanţă:

Ești în elementul tău și ar trebui să îți fie ușor să te apropii de prieteni(e), colegi(e) de muncă și vecini(e) pentru a petrece timp împreună sau pentru a lucra în echipă. Cu toate acestea, amintește-ți că vei avea nevoie și de momente de liniște și odihnă pentru a te reconecta cu tine însuți(ăți).


Scorpion:

S-ar putea să simți dorința puternică de a aplica pentru o poziție mai înaltă sau de a-ți prezenta un proiect pasionant unui(ei) nou(i) client(e). În următoarele patru săptămâni, ai ocazia să îți afirmi cu fermitate pretențiile profesionale și să obții recunoașterea pe care o meriți pentru eforturile tale.


Săgetător:

Ai o sete de cunoaștere și de învățare, așa că profită de oportunități de a intra în legătură cu un mentor sau un/o profesor(ară) care poate lărgi orizonturile tale. O acțiune îndrăzneață poate aduce rezultatele dorite în plan profesional.


Capricorn:

Deși ai tendința să rămâi fidel(ă) unui plan logic în loc să te lași prins(ă) de emoții profunde și complexe, sezonul Leului îți aduce oportunitatea de a mobiliza și de a explora laturi mai personale ale relațiilor tale. S-ar putea să vezi finalizarea unui proiect care aduce câștiguri. Este momentul să te răsfeți pentru toate eforturile tale, ideal în compania prietenilor(elor) și familiei.


Vărsător:

Indiferent dacă lucrezi la un obiectiv comun cu iubitul(a) tău/ta sau pregătești o propunere de afaceri, este important să valorifici punctele forte ale celuilalt(eilalte) în timp ce depășiți împreună eventualele provocări. Fiind adaptabil(ă) și deschis(ă), vei putea traversa această perioadă delicată cu ușurință.


Peşti:

Sezonul Leului îți aduce o perioadă practică în care poți aborda cu ușurință nevoile și dorințele cotidiene. Poți găsi modalități de a fi mai productiv(ă) și de a-ți îmbunătăți echilibrul interior. Așadar, să profiți de oportunitățile care apar pentru a obține succes și bucurie în relațiile tale apropiate.
 

23 iulie – 27 decembrie 2023: Chiron va fi retrograd în Berbec

 
Chiron, vindecătorul rănit, intră în retrograd în Berbec pentru 5 luni

În domeniul astrologiei, planetele și corpurile cerești joacă un rol crucial în interpretarea personalității și influenței asupra vieții noastre. Printre ele, Chiron, o mică planetă descoperită relativ recent în 1977, ascunde enigme și semnificații surprinzătoare.

Descoperirea lui Chiron a adus o nouă dimensiune astrologiei, deoarece această planetă minoră aduce în prim-plan aspecte legate de vindecare, vulnerabilitate și înțelepciunea învățată din rănile trecutului. În contrast cu celelalte planete, care se axează asupra aspectelor pozitive ale personalității și experiențelor de viață, Chiron explorează zonele mai sensibile și profunde ale ființei umane.

Această planetă este asociată cu vindecarea rănilor emoționale și cu căutarea sensului în dificultățile pe care le întâlnim în timpul vieții. În astrologie, poziția lui Chiron în harta natală dezvăluie zonele în care suntem mai vulnerabili(e) și unde trebuie să lucrăm pentru a ne elibera de trecut și a ne îmbunătăți în mod constant.


Descoperirea lui Chiron a adus o mai mare profunzime și complexitate în studiul astrologiei, oferind posibilitatea de a înțelege și explora mai bine aspectele ascunse ale psihicului uman. Astfel, această planetă ne oferă o perspectivă unică asupra procesului nostru de creștere și evoluție personală.

În concluzie, Chiron, această planetă misterioasă și fascinantă, ne invită să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine și să explorăm căi profunde de vindecare și înțelepciune în călătoria noastră prin viață.


Berbec:

Chiron rămâne retrograd în zodia ta, aducând la suprafață situații care te-au făcut să te simți vulnerabil(ă) în trecut. Ai ocazia să te eliberezi de aceste emoții și să înveți din experiențele anterioare.


Taur:

În 2023, Chiron retrograd în Berbec îți va lumina trecutul și latura ta secretă. Vechile finaluri și karmele neîncheiate vor fi puse în fața ta, oferindu-ți oportunitatea să le rezolvi și să eliberezi energia negativă.


Gemeni:

Chiron va influența sfera prieteniilor și relațiilor de durată cu oamenii. Descoperi ce înseamnă cu adevărat prietenia și cum poți consolida legăturile cu cei(le) dragi ție.


Rac:

Vei primi îndrumare de la Chiron pentru a sparge barierele emoționale și a trăi o viață autentică. Încearcă să îți asculți sufletul și să-ți conștientizezi impactul asupra celorlalți(te).


Leu:

Chiron te va susține să începi noi proiecte și să îți îmbunătățești rutina zilnică. Învață să ai mai multă grijă de tine și să-ți acorzi spațiu pentru dezvoltare personală.


Fecioară:

În intervalul 23 iulie – 27 decembrie, Chiron te va ajuta să lași trecutul în urmă și să îți găsești conexiunile autentice. S-ar putea să începi o relație specială cu cineva cunoscut, oferindu-ți oportunitatea de a-ți vindeca rănile din trecut.


Balanţă:

În timpul retrogradării lui Chiron în 2023, vei simți nevoia să acorzi mai multă atenție propriei tale persoane. Îți vei îndeplini dorințele și vei căuta liniștea interioară, înțelegând că îngrijirea de sine este esențială pentru fericirea ta.


Scorpion:

Dragostea aduce culoare vieții tale în 2023! Indiferent dacă ești într-o relație sau singur(ă), vei experimenta momente frumoase alături de persoana iubită și vei putea să treci peste iubirile din trecut, începând un nou capitol în viața ta sentimentală.


Săgetător:

Plictisit(ă) de rutină? Chiron îți aduce aventuri pasionale și o relație de dragoste secretă, care te va face să te simți în al nouălea cer.


Capricorn:

Chiron retrograd în Berbec va aduce în calea ta oameni interesanți și conexiuni profunde. Fii deschis(ă) la noi relații, atât în viața personală, cât și în cercul de prieteni(e).


Vărsător:

Dorința de aventură te va îndruma în 2023, iar Chiron retrograd îți va aduce o relație specială la locul de muncă. Fii atent(ă) la potențialii parteneri de s#x opus!


Peşti:

Chiron retrograd în 2023 va favoriza călătoriile și filozofia personală. Profită de timpul liber pentru a călători și a-ți găsi pacea interioară, vindecându-ți rănile din trecut și transformându-ți visurile în realitate!
 

4 zodii care își găsesc adevăratul scop în viață după 30 de ani!

 
4 zodii care își găsesc adevăratul scop în viață după 30 de ani!

Taur:

Taurii sunt cunoscuți pentru căutarea confortului lor și stabilității în tinerețe. Ei își construiesc o viață bazată pe siguranță și relații puternice cu cei(le) din jurul lor. Cu toate acestea, abia după trecerea pragului de 30 de ani, Taurul începe să resimtă o schimbare profundă.

Își dezvoltă conștiința și se concentrează mai mult asupra dezvoltării personale și a scopului său în viață, în loc să caute doar stabilitate materială. Descoperirea menirii lor vine din explorarea spirituală și contribuția adusă societății.


Balanță:

Pentru nativii(ele) din zodia Balanță, echilibrul și armonia sunt esențiale. Ei(le) se dedică menținerii ordinii în lumea lor și a celor din jur. Cu toate că par echilibrați(te), în interiorul lor resimt o căutare a adevăratului lor scop.

După ce ating vârsta de 30 de ani, Balanțele încep să fie stimulate de idei și revelații care le ghidează către adevărata lor menire. Încep să exploreze și să se conecteze cu adevărul interior, căutându-și drumul autentic în viață.


Scorpion:

Scorpionii sunt cunoscuți pentru ambiția lor nemăsurată și consecvența în carieră. În primii ani de viață se concentrează asupra construirii unei baze economice solide, lăsând mai puțin timp pentru viața personală. Cu toate acestea, odată ajunși la vârsta de 30 de ani, ceva se schimbă în interiorul lor. Încep să simtă nevoia să descopere mai multe despre ei înșiși, să mediteze și să caute răspunsuri în adâncul sufletului lor.

Realizând că adevărata lor menire nu se află în succesul exterior, ci în evoluția și vindecarea interioară, Scorpionii devin exploratori ai sufletului lor. Transformându-se din ambițioși cuceritori în înțelepți conștienți, își doresc să se descopere singuri și să crească spiritual. Descoperă că înțelepciunea și cunoașterea de sine sunt cheile către adevăratul succes în viață.


Capricorn:

O dată ce înaintează în vârstă, Capricornii încep să descopere tot mai multe despre ei înșiși. Această călătorie interioară implică lupte, confruntări aprige și explozii ale egoului. Cu toate acestea, aceste momente de criză îi conduc către o revelație importantă - menirea lor autentică nu constă doar în realizări materiale.

După multe introspecții și reevaluări a propriilor valori, Capricornii înțeleg că există un Univers vast al emoțiilor și al înțelepciunii spirituale ce așteaptă să fie explorat. Astfel, abia după vârsta de 35 de ani, devin mai înțelepți și mai conștienți de propria lor evoluție.

 

Horoscopul zilei de vineri, 21 iulie 2023

 
Horoscopul zilei de vineri, 21 iulie 2023

Horoscop 21 iulie 2023, Berbec:

Energie și dinamism abundă în ziua de 21 iulie 2023, conform astrologiei. Este momentul propice pentru a înainta cu actele unui proiect început. Luna în Leu îți influențează pozitiv starea de spirit și pasiunile. Astăzi poți să te concentrezi mai mult asupra a ceea ce îți place cu adevărat. Este o zi benefică pentru tine, iar deciziile pe care le vei lua vor fi inspirate.


Horoscop 21 iulie 2023, Taur:

Ar fi înțelept să-ți acorzi timp pentru relaxare. Stresul pare să își pună amprenta asupra ta. Ai nevoie de o mică pauză pentru a-ți reîncărca bateriile înainte de a merge mai departe. Sănătatea ta nu trebuie să fie neglijată niciodată.


Horoscop 21 iulie 2023, Gemeni:

Întotdeauna ești atent(ă) la nevoile celor din jurul tău, dar astăzi pare că resursele tale emoționale sunt puse la încercare. Întrebări despre scopul tău își fac loc în minte, iar sensibilitatea ta iese la suprafață. Învață să lucrezi cu aceste emoții și să le transformi în avantajul tău.


Horoscop 21 iulie 2023, Rac:

Horoscopul pentru ziua de azi anunță că treci prin schimbări de stare cu ușurință. Nemulțumirile persistente îți dăruiesc o zi plină de provocări. Luna în Leu poate fi responsabilă pentru dorința ta de atenție și afecțiune din partea celorlalți(te). Amintește-ți să te pui pe primul loc și să te iubești așa cum meriți.


Horoscop 21 iulie 2023, Leu:

Ziua de azi pare să se îndrepte în direcția dorită de tine. Ai învățat să te eliberezi de temeri și griji. Spre seară, un/o vizitator(are) special(ă) te bucură și mai mult. Socializarea și schimbul de idei te încântă, așa că profită din plin de acest moment.


Horoscop 21 iulie 2023, Fecioară:

Astrologia zilei de 21 iulie 2023 prezice o zi excelentă pentru tine. Organizarea este punctul tău forte, iar astăzi Universul îți oferă o lecție importantă despre flexibilitate. Descoperi cât de valoroasă este adaptabilitatea în fața situațiilor neprevăzute. Vei fi pus(ă) în fața unor provocări noi, care vor testa răbdarea ta.


Horoscop 21 iulie 2023, Balanţă:

Energia ta poate fi mai scăzută în această zi, deoarece Luna în Leu nu îți este favorabilă. Încearcă să eviți activitățile care necesită multă energie și concentrează-te asupra menținerii echilibrului interior. Ar fi bine să-ţi conservi resursele și să alegi cu grijă pașii pe care îi faci.


Horoscop 21 iulie 2023, Scorpion:

Atunci când decizi să accepți pe cineva în cercul tău de apropiați(te), acea persoană rămâne acolo până în momentul în care vei simți că îți trădează încrederea. Luna în Leu te face să observi cu ușurință intențiile celor din jurul tău. Ar putea fi momentul să analizezi așteptările tale față de partenerul(a) tău/ta. Calea pe care o parcurge poate fi diferită de cea pe care o visai.


Horoscop 21 iulie 2023, Săgetător:

Horoscopul zilei indică o zi dificilă în care te poți simți exclus(ă) din cercul de prieteni(e). Emoțiile tale pot fi amplificate, iar reacțiile în public te pot surprinde. Acordă-ți timp să-ți așezi gândurile și să-ți recuperezi echilibrul emoțional.


Horoscop 21 iulie 2023, Capricorn:

Ai în față o zi plină de potențial. Energia zilei este pozitivă, iar Universul este de partea ta. Profită de această conjunctură și adaugă și mai multă ambiție și determinare în proiectele tale. Rezultatele te vor surprinde în mod plăcut, iar astăzi simți că nimic nu îți poate sta în cale.


Horoscop 21 iulie 2023, Vărsător:

Îți iubești timpul petrecut cu cei(le) dragi ție, dar din când în când, simți nevoia unui spațiu personal. Astăzi poate fi una dintre zilele în care ai nevoie să petreci timp singur(ă). Alege să te bucuri de o plimbare în natură sau să meditezi pentru a găsi liniștea interioară.


Horoscop 21 iulie 2023, Peşti:

Astăzi, nativii(ele) din zodia Pești pot resimți o perioadă dificilă. Luna în Leu și influența planetei Neptun aduc emoții intense. Poți simți o anumită melancolie și tentația de a te uita în trecut. În loc să te concentrezi asupra greșelilor, învață din experiențele trecute și focalizează-te asupra aspectelor frumoase ale vieții tale.