Lună Nouă în Scorpion (13 noiembrie 2023, ora 11:27, UTC+2)

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Lună Nouă în Scorpion (13 noiembrie 2023, ora 11:27, UTC+2)

Berbec:

Conjuncția lui Marte, guvernatorul vostru, cu Luna Nouă vă va confrunta cu necesitatea de a accepta limitările voastre de putere și control, în special în contextul aspectelor legate de lumea exterioară. Vă veți da seama că alegerea luptelor pe care să le duceți devine esențială, având în vedere resursele limitate. Se recomandă să dezvoltați o nouă strategie financiară, luând în considerare posibile rezerve.


Taur:

Luna Nouă are loc în casa a 7-a, asociată relațiilor, unde se găsește și Marte. Există posibilitatea să fiți în dezacord cu propunerile partenerului de viață. Este crucial să analizați motivele care vă determină să faceți acest lucru. Cei singuri ar putea întâlni persoane noi, dar ar trebui să evite graba în a intra în relații. Se poate manifesta gelozie și posesivitate, atât din partea voastră, cât și din partea celorlalți.


Gemeni:

Luna Nouă are loc în casa a 6-a, asociată sănătății și muncii, alături de Marte. Managementul stresului devine o prioritate în această perioadă. Este important să păstrați controlul asupra emoțiilor pentru a nu afecta rutina zilnică.






Rac:

Creativitatea și nevoia de a fi iubit se amplifică odată cu Luna Nouă în casa a 5-a, accentuată și de prezența lui Marte. Este momentul să decideți cu adevărat ce contează pentru voi. Cu tendința de a vă simțiți victimizați, este esențial să vă gestionați furia în prezența copiilor și să aduceți schimbări în atitudinea față de aceștia.


Leu:

Luna Nouă are loc în casa a 4-a, iar Marte este prezent acolo. Puteți aduce îmbunătățiri locuinței și este necesar să stabiliți noi limite în relațiile cu membrii familiei pentru a evita conflictele inutile. Investiția constantă în liniștea interioară necesită eforturi susținute.


Fecioară:

Luna Nouă influențează casa a 3-a, oferind oportunitatea de a reconcilia relațiile cu frații și surorile. Cu abordarea potrivită, puteți atinge inimile oricui și vă puteți evidenția ca un orator deosebit. Această perioadă favorizează și învățarea de lucruri noi și speciale.






Balanţă:

Luna Nouă are loc în casa a 2-a, însoțită de Marte. Există oportunități financiare, dar și riscul de cheltuieli. Banii vin și pleacă, dar nu uitați să investiți în propria dezvoltare. Cu cât vă puneți în valoare mai mult, cu atât veți obține mai mult.


Scorpion:

Luna Nouă din 13 noiembrie marchează începutul unei perioade interesante. Soarele și Luna sunt în conjuncție cu Marte, guvernatorul vostru. Simțiți nevoia de prospătură, fie în plan profesional, personal sau social. Aștrii vă sugerează să renunțați la parteneriatele care nu vă aduc valoare, indiferent de vechimea lor.


Săgetător:

Luna Nouă vă confruntă cu necesitatea de a identifica ce vă face rău și să accelerați procesul de vindecare, atât fizic, cât și mental. Acordați atenție somnului și odihnei, deoarece acestea sunt esențiale pentru reușitele viitoare. Evitați excesul de zel în absolut orice activitate.






Capricorn:

Luna Nouă activează casa a 11-a, aducând noi prietenii în viața voastră. Schimbările în anturaj pot influența percepția asupra oamenilor din jurul vostru. Luna Nouă în conjuncție cu Marte aduce o doză de nerăbdare în relațiile cu cunoscuții, iar anumite relații pot suferi modificări.


Vărsător:

Luna Nouă pune accent asupra carierei și statutului, cu Marte prezent până în data de 24 noiembrie. Este momentul potrivit pentru a adopta o nouă strategie, deoarece varianta veche nu vă mai servește. Atitudinea la serviciu și relațiile cu persoanele autoritare pot necesita ajustări, iar acțiunile voastre devin mai vizibile.


Peşti:

Luna Nouă are loc în casa a 9-a, alături de Marte. Cei interesați de învățare, călătorii și adoptarea unei filosofii de viață noi sunt încurajați. Este important să planificați cu atenție călătoriile pentru a evita surprizele neplăcute.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS