Bărbații Scorpion: un dar sau o povară? Cum să îi înțelegi și să îi faci fericiți

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Bărbații Scorpion: un dar sau o povară? Cum să îi înțelegi și să îi faci fericiți

Ambiție

Bărbații Scorpion sunt caracterizați de o ambiție puternică, uneori camuflată. Această ambiție poate fi o calitate, dar și un defect, dacă este folosită greșit.

În relațiile de cuplu, bărbații Scorpion pot fi dificili, introvertiți și misterioși. Ei sunt foarte inteligenți, au un spirit pătrunzător și sunt corecți. Cu toate acestea, nu vorbesc ușor cu cei din jur, nu își deschid sufletul aproape niciodată și nu fac compromisuri.

Iată câteva defecte care se observă mai greu la bărbații Scorpion și care pot afecta relația de cuplu sau căsnicia...


Posesivitate

Bărbații Scorpion sunt foarte posesivi cu lucrurile lor, cu obiectele de valoare, cu investițiile materiale și cu bugetul lor. Nu se poate spune că sunt zgârciți, dar nu împart nimic cu nimeni.

Dacă au o situație materială bună și lucruri de valoare, au grijă să le păstreze doar pentru ei. De cele mai multe ori, își cumpără doar pentru ei lucruri deosebite, gadgeturi, aparatură utilă, ceasuri, telefoane și uită de partenerele lor cărora, cu greu, le fac daruri numai de ziua lor.






Gelozie

Bărbații Scorpion sunt foarte geloși. Ei au o fire bănuitoare și tot timpul exagerează, verificând fiecare detaliu fără importanță. Iar când încep să pună întrebări fără sens, când devin cicălitori și îți verifică tot timpul programul și activitățile, trebuie să pui punct acestui comportament.

Firea lor bănuitoare îi face foarte greu de tolerat, naște discuții neplăcute în relația de cuplu și poate duce, în cazuri extreme, chiar la despărțire.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS