Uranus retrograd în Taur din 28 august 2023 până în 27 ianuarie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Uranus retrograd în Taur din 28 august până în 27 ianuarie 2024

În decursul acestei perioade mai lungi, ne așteptăm să întâmpinăm provocări zilnice care au puterea de a ne întări și de a contribui la procesul nostru de vindecare. Găsirea părților pozitive în tot ceea ce experimentăm poate aduce o notă frumoasă în această etapă.


Berbec:

Uranus îți va impune să îți concentrezi atenția asupra gestionării inteligente a finanțelor. Vei descoperi valoarea autentică a veniturilor obținute prin eforturi și nu vei mai ceda ispitei de a cheltui bani în mod iresponsabil. În plus, vei întocmi o listă de priorități și vei achiziționa doar ceea ce este cu adevărat necesar.


Taur:

În aceste luni, faci numeroase ajustări, deoarece îți dorești să îmbunătățești calitatea vieții tale și să descoperi adevărata ta chemare. A venit timpul să te concentrezi mai intens asupra realizării obiectivelor și să abordezi noi obiceiuri și strategii pentru a-ți îndeplini visurile.


Gemeni:

În curând vei realiza că interacțiunile cu ceilalți(lelalte) nu aduc întotdeauna beneficii tangibile, ceea ce te va îndemna să te axezi asupra conexiunii cu propria ta ființă interioară. Cu claritate în privința dorințelor tale și a modalităților de a le atinge, vei găsi în tine resursele necesare pentru a depăși orice obstacol. Lasă-te purtat(ă) de ghidarea lui Uranus!






Rac:

Probabil vei observa schimbări semnificative în sfera relațiilor de prietenie, iar atenția ta va fi concentrată asupra calității acestora, mai degrabă decât asupra cantității. Înconjoară-te doar de acei(le) indivizi(de) care îți demonstrează zilnic că merită un loc special în viața ta.


Leu:

Uranus își va exercita influența asupra carierei tale, împingându-te să îmbrățișezi o nouă direcție plină de oportunități. Progresul se va evidenția chiar de la începutul acestei perioade retrograde, însă nu trebuie să încetezi eforturile în cazul în care observi că ai succes. Continuă să avansezi hotărât(ă)!


Fecioară:

În acest interval de timp, există șansa să realizezi ceva ce îți doreai de multă vreme. Influența planetei inovației îți va stimula creativitatea și îți va permite să explorezi modalități fascinante de a-ți exprima imaginația.






Balanţă:

Această mișcare retrogradă prelungită va influența toate tipurile de relații, concentrându-se în special asupra prieteniilor. Poate că vor apărea câteva conflicte, însă acestea pot constitui o oportunitate de a-ți testa reacțiile în situații tensionate și de a-ți dezvolta capacitatea de a menține echilibrul.


Scorpion:

Tranzitul lui Uranus poate aduce fluctuații semnificative în viața ta sentimentală, însă este important să ai încredere în planul Universului și să crezi că totul se va rezolva în cele din urmă. Dezvoltă-ți încrederea în propria ta persoană și încearcă să te adaptezi cu ușurință la schimbări!


Săgetător:

Retrogradarea acestei planete îți oferă o ocazie excelentă de a-ți examina rutina și de a identifica obiceiurile care necesită eliminare imediată. Momentul este propice pentru a te concentra asupra atingerii succesului și pentru a-ți contura o viață productivă, în care totul decurge conform dorințelor tale. Alegerea corectă va conduce întotdeauna către rezultatele visate.






Capricorn:

Te vei confrunta cu o serie de transformări în sfera iubirii, deoarece Uranus îți revelează domeniul în care ai nevoie de dezvoltare continuă. Relația ta de cuplu poate evolua considerabil dacă împreună cu partenerul(a) explorezi modalități de depășire a obstacolelor. Colaborarea este cheia, în special atunci când aveți aceleași obiective.


Vărsător:

S-ar putea să se ivească câteva dificultăți în cadrul familiei, deoarece simți dorința de mai multă libertate și ai senzația că cei(le) dragi îți restricționează orizonturile. Uranus te va învăța să comunici nevoile tale cu empatie și să eviți conflictele, chiar dacă par inevitabile. Fiecare situație are o soluție.


Peşti:

Începând cu 28 august 2023, vei experimenta o comunicare mai profundă și mai eficientă cu cei(le) din jur, ceea ce îți va aduce multiple avantaje. Vei simți o atracție sporită către activitățile profesionale și vei aborda munca cu entuziasm, datorită influențelor cosmice care te motivează puternic.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS