Horoscopul zilei de luni, 28 august 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 28 august 2023

Horoscop 28 august 2023, Berbec:

Este momentul să revizuiți și să reconfigurați obiceiurile și rutinele pentru următoarea lună. Aștrii își vor aranja pozițiile pentru a vă ajuta să identificați unde stilul vostru de viață ar putea beneficia de sprijin suplimentar sau schimbări.


Horoscop 28 august 2023, Taur:

Soarele se strecoară în sectorul hărții voastre care guvernează distracția în această dimineață. Acesta va amplifica dorința de a vă bucura de viață, de a vă exprima arta și de a cultiva prietenia. S-ar putea să vă simțiți orbiți(te) de dragoste în această după-amiază, când Luna și Uranus se ciocnesc pe cer.


Horoscop 28 august 2023, Gemeni:

În următoarele săptămâni, veți simți nevoia unei perioade emoționale, hrănitoare și nostalgice. Aceste vibrații sunt în armonie cu reluarea legăturii cu prietenii(ele) din copilărie și explorarea sentimentelor voastre.






Horoscop 28 august 2023, Rac:

Energia cosmică vă încurajează să renunțați la tradiție pentru a vă onora interesele și pasiunile autentice. Aceasta poate duce, de asemenea, la unele confuzii mentale și erori de comunicare în săptămânile următoare, deci încercați să nu vă grăbiți cu cuvintele. Vibrațiile pozitive curg în această seară când Luna se aliniază cu Neptun, Marte și Pluto, aducând o energie transformațională, armonioasă și spirituală.


Horoscop 28 august 2023, Leu:

Fiți atenți(te) la creșterea tensiunii, erorilor de comunicare și confuziilor în această după-amiază. Fiți mai atenți(te) la cheltuieli în următoarele săptămâni, deoarece ar putea apărea câteva neașteptate.


Horoscop 28 august 2023, Fecioară:

Mercur retrogradează în semnul vostru, aducând potențiale probleme de comunicare și erori. Vibrațiile pozitive curg în această seară când Luna se aliniază cu Neptun, Marte și Pluto. Aceasta vă oferă oportunități de claritate mentală și găsire a armoniei.






Horoscop 28 august 2023, Balanţă:

Gândurile pe care le aveți par să vă frământe puțin liniștea sufletească. Sunteți îngrijorați(te) că persoana iubită nu vă iubește la fel de mult pe cât o iubiți voi. Dragostea are multe fețe. Dacă nu sunteți iubiți(te) așa cum vă doriți, asta nu înseamnă că nu sunteți iubiți(te) deloc.


Horoscop 28 august 2023, Scorpion:

O puternică dorință de a vă extinde cercul de prieteni(e) va domina în săptămânile următoare, dragi Scorpioni, o dată ce Soarele intră în Fecioară și în casa voastră solară a unsprezecea. În același timp, Luna își continuă călătoria prin semnul vostru și se aliniază cu Mercur și Uranus, încurajându-vă să vă concentrați asupra stabilirii de noi alianțe, deși ar putea apărea provocări în relația de cuplu.


Horoscop 28 august 2023, Săgetător:

Soarele își face drum spre casa voastră solară a zecea în această dimineață, cerându-vă să vă puneți în mișcare strategiile pentru succes. Acordați-vă permisiunea de a reflecta asupra celor mai înalte aspirații ale voastre, vizualizând cum puteți evolua în lunile următoare.






Horoscop 28 august 2023, Capricorn:

Pregătiți-vă pentru o lună plină de frumusețe, magie și noroc, dragi Capricorni, o dată ce Soarele intră în Fecioară și în casa voastră solară a noua. Această poziție luminoasă marchează perioada cea mai profundă spiritual a anului pentru voi, amplificând intuiția și capacitățile voastre de materializare.


Horoscop 28 august 2023, Vărsător:

Luna în Scorpion se aliniază cu Mercur și Uranus, cerându-vă să găsiți echilibrul între muncă și viață, în special dacă ați simțit că totul este dezorganizat. Mercur începe retrogradarea în această după-amiază, înviorând hotărârea de a elimina modelele, situațiile sau persoanele care v-au împiedicat să evoluați. Vibrațiile pozitive curg în această seară, când Luna se aliniază cu Neptun, Marte și Pluto, încurajându-vă să vă eliberați de stres din confortul casei voastre.


Horoscop 28 august 2023, Peşti:

Pregătiți-vă pentru o perioadă de romantism, armonie și bunăstare. Între timp, Luna în Scorpion se aliniază cu Mercur și Uranus, încurajându-vă să vă bucurați de flirt, dar ar trebui să fiți atenți(te) la cuvintele voastre și să evitați comunicarea impulsivă. Începutul retrogradării lui Mercur în această după-amiază amenință să aducă comunicare greșită în problemele sentimentale. Vibrațiile pozitive curg în această seară, când Luna se aliniază cu Neptun, Marte și Pluto, inducând o stare de conectare filozofică.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS