Află cum să câştigi mai mulţi bani, în funcţie de zodia ta!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Află cum să câştigi mai mulţi bani, în funcţie de zodia ta!

Sigur că nu vei găsi răspunsul concret în stele, dar potrivit zodiei tale vei afla indicii care te vor ghida în direcția corectă. Poți să te folosești astfel de avantajele pe care le are zodia ta pentru a-ți îmbunătăți nivelul de concentrare, pentru a avea relații mai bune cu superiorii(arele) sau colegii(ele) și pentru a lucra la proiecte care te avantajează.


Berbec:

Dacă ești un Berbec care dorește să-și construiască propria afacere, atunci un start-up este potrivit pentru tine. E important să găsești noi soluții care să te ducă dincolo de ceea ce există deja pe piață. Atunci când simți că nu ai făcut niciun progres, începi să fii anxios(asă), ceea ce te poate opri din a crea ceea ce îți dorești cu adevărat. Folosește-te de calitățile de conducător(are) pentru a scoate în evidență calitățile tale. De cele mai multe ori te poți lovi de aroganța care te caracterizează. Meseriile care ți se potrivesc sunt pompier, antrenor(are) sau agent(ă) imobiliar(ă).


Taur:

Taurii găsesc fericirea în reprezentarea bogăției cum ar fi hainele noi, bijuteriile sau chiar conturile bancare pline. Sentimentul de a fi apreciat(ă) la serviciu are legătură foarte mare cu fluturașul de salariu. Nu trebuie să te simți ciudat(ă) dacă ceri o mărire sau alte beneficii. Taurii adoră să pună piciorul în prag, așa că folosește-te de această calitate și la locul de muncă. Poți să-ți faci vocea auzită și tot să rămâi profesionist(ă). Ești determinat(ă), dar și încăpățânat(ă). Meseriile care ți se potrivesc sunt asistent(ă) financiar(ă), graphic designer, frizer/coafeză.


Gemeni:

Gemenii comunică excelent cu persoanele din jurul lor și reușesc de fiecare dată să găsească un punct comun. Acestea sunt calitățile pe care trebuie să te bazezi pentru că nu totul are legătură cu cifrele și termenele limită. Este vorba despre a te conecta la un nivel mult mai profund cu cei(le) care îți plătesc salariul la sfârșitul zilei. Comunici eficient și ești sociabil(ă). Guvernat de Mercur, planeta comunicării, îți poți pierde ușor atenția uneori.


Rac:

Racii sunt foarte emoționali și de cele mai multe ori își lasă sentimentele să intervină în lucrurile practice din viața lor. Dacă te simți încrezător(are) în forțele proprii, rezultatele vor fi de-a dreptul excepționale. De aceea, interesul tău ar trebui să fie să găsești o soluție între emoții și logică. Să dezvolți o atitudine analitică la serviciu este misiunea ta de lungă durată. Ai această abilitate de a menține relații pe o lungă perioadă de timp, dar ai tendința de a lua totul la un nivel mult prea personal. Meseriile care ți se potrivesc sunt psiholog(ă), instructor(are) de yoga sau ghid.


Leu:

Leii își doresc să aibă întotdeauna atenția asupra lor. Atunci când vine vorba despre carieră, trebuie să te asiguri că atenția este cea pozitivă. Oamenii te vor iubi pentru personalitatea ta și carisma de care dai dovadă în permanență, dar trebuie să te vadă și ca o persoană muncitoare. Poți să fii plăcut(ă), dar și serios(asă). Arată întotdeauna că ai inițiativă. Îți place să fii întotdeauna cel(a) mai bun(ă), dar ai tendința de a-ți arăta prea des calitățile. Meseriile care ți se potrivesc sunt de comediant(ă), DJ sau speaker motivațional.


Fecioară:

Nu trebuie să-ți spună nimeni să lucrezi mai mult. De fapt, să faci acest lucru te poate aduce într-un colaps total. Spre deosebire de nativii(ele) Taur care își găsesc un sens în a vedea fluturașul de salariu, tu găsești acest lucru în productivitate. Atunci când te simți nesigur(ă), vei oferi mai multă determinare la serviciu. Ai o personalitate analitică și ești foarte bine organizat(ă), dar ai îndoieli asupra ta și ți-e dificil să te relaxezi. Mintea ta lucrează în permanență. Învață să ai încredere în ceea ce faci. Meseriile care ți se potrivesc sunt editor(are), asistent(ă) personal(ă) sau organizator(are) de evenimente.


Balanţă:

Cei(le) mai buni(e) meditatori(are) ai(le) zodiacului, de cele mai multe ori uită să-și pună nevoile personale pe primul loc. Încerci să faci pace între cei(le) din jurul tău și uneori îți sacrifici propria liniște. Dacă vrei să găsești o modalitate de a face mai mulți bani, trebuie să te concentrezi mai mult asupra propriei persoane și să fii proactiv(ă). Trebuie să iei o decizie fără să te mai răzgândești, asta pentru că ai o minte care judecă constant. Cu toate acestea, dorința de a le face celorlalți(te) pe plac te poate ține în loc. Meseriile care ți se potrivesc sunt de avocat(ă) sau consultant(ă) în marketing.


Scorpion:

Scorpionii sunt competitivi și intimidanți. Scorpionii se pot găsi întotdeauna într-o stare de iritare cu colegii(ele) de muncă, asta pentru că nu împărtășesc aceleași viziuni. O modalitate perfectă pentru a câștiga mai mulți bani este de a folosi acea competitivitate într-un mod constructiv și pozitiv. Ești pasionat(ă) de ceea ce faci, dar te lași distras(ă) foarte ușor. Învață de la nativii(ele) Leu sau Săgetător atunci când vine vorba despre abilităţile sociale. Trebuie să înveți să ai încredere în persoanele din jurul tău. Meseriile care ți se potrivesc sunt muzician(ă), detectiv(ă) sau psihoterapeut(ă).


Săgetător:

Nu ar trebui să fie atât de greu pentru Săgetători să câștige mai mulți bani. Spre deosebire de Scorpioni, Săgetătorii iubesc oamenii. Încearcă să folosești acea căldură și bunătate pentru a-ți face cât mai mulți(te) prieteni(e) în industrie. Vezi avantajele care vin odată cu personalitatea ta și găsește un drum de acolo. Ai mult prea multă încredere în tine și ești pretențios(asă), ceea ce poate părea uneori ca o aroganță.


Capricorn:

Nativii(ele) Capricorn știu deja să se descurce cu banii pentru că în general sunt prudenți(te) și responsabili(e). Sunt născuți(te) pentru a fi antreprenori(are) mulțumită ambiției de care dau dovadă. Sunt muncitori(are) și știu să-și administreze veniturile. Cu toate acestea, întotdeauna există loc pentru îmbunătățire. Pot fi uneori foarte serioși(ase), ceea ce îi/le face să fie mai puțin atenți(te) la comunicarea eficientă cu persoanele din jurul lor.


Vărsător:

Nativii(ele) Vărsător sunt foarte inteligenți(te), creativi(e) și inspiraționali(e). Poți să fii un lider(ă) foarte bun(ă), asta pentru că ești atent(ă) la fiecare detaliu. Poți să fii cel(a) care duce compania la un alt nivel. Ai o natură inovativă, dar te agiți foarte ușor atunci când vine vorba de lucrurile mărunte. Ca una dintre cele mai inteligente zodii, poți să testezi atunci când cineva te pune la încercare. Meseriile care ți se potrivesc sunt inventator(are), IT-ist(ă) ori organizator(are) de evenimente.


Peşti:

Ca și Balanțele, Peștii se preocupă foarte mult de starea de bine a celor din jurul lor. Această empatie poate fi adăugată fără doar și poate în sfera calităților, dar poate fi și o povară. Atunci când colegii(ele) au o zi mai grea, o poți lua asupra ta ca și cum ți-ar aparține. Trebuie să-ți menții un sens al individualității la serviciu, asta pentru a reuși și a răzbate. Dacă îți dorești să faci mai mulți bani, trebuie să fii mai atent(ă) la nevoile tale, să ai încredere în intuiția ta și să vorbești mai mult.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS