17 iunie – 4 noiembrie 2023: Saturn va fi retrograd în Pești

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
17 iunie – 4 noiembrie 2023: Saturn va fi retrograd în Pești

Berbec:

Cu Saturn retrograd în Casa a 12-a, toată persecutarea și ideea că doar ție ți se întâmplă lucruri nefaste și că ai ghinion trebuie să dispară.


Taur:

Saturn va retrograda în Casa a 11-a și dorește să îți indice că dacă nu primești ceea ce meriți, mai bine cauți altceva.


Gemeni:

Saturn va retrograda în Casa a 10-a și te constrânge să fii și mai responsabil(ă) pentru ceea ce faci, să preiei controlul și să ai mai multă putere, să te descurci.


Rac:

Dacă ai de dat examene, Saturn aduce noroc și beneficii. Totodată, cu Saturn în Casa a 9-a, toate problemele juridice, legale, sunt întârziate și blocate.


Leu:

E musai să înțelegi că poți să lucrezi foarte bine și fără anumiți oameni ori situații. Când Saturn retrogradează în Casa a 8-a, te face să te confrunți cu aceste temeri ale tale.






Fecioară:

Saturn va retrograda în Casa a 7-a și ar fi indicat să te gândești dacă ți-ai dat seama, din luna martie până în prezent, că dragostea reală nu este aceea cu fluturași în stomac! Această planetă vrea să te facă să pricepi că poate la tine este o dificultate când vine vorba de relații.






Balanţă:

Cu această planetă retrograd în Casa a 6-a, apare foarte multă activitate. Relațiile cu colegii(ele) vor fi și ele altfel. Saturn te va face să îți dai seama că nu prea este recomandat să te implici în problemele personale ale colegilor(elor).


Scorpion:

Saturn va retrograda în Casa a 5-a, deci o să observi diferit relațiile în care te afli. Saturn retrograd vrea să te instruiască că fericirea ta nu este datoria celuilalt(eilalte), ci doar a ta.


Săgetător:

Saturn va retrograda în Casa a 4-a și dorește să îți găsești o bază, un loc ori o fundație pe care să te așezi. De exemplu: o (nouă) casă ori îţi vei construi o familie.






Capricorn:

Această planetă retrogradează în Casa a 3-a. Tranzitul îți este favorabil și când este direct, dar și când este retrograd. Gândește-te, din luna martie până acum, cum au fost relațiile cu membrii(ele) familiei tale, cu persoanele apropiate ție.


Vărsător:

Saturn retrogradează în Casa a 2-a. Din luna martie și până în prezent, ai avut sau nu bani suficienţi? Afli că ai cam cheltuit anapoda sumele de bani avute. Ai face bine să încerci să mai faci niște economii.


Peşti:

Fă tot ce îţi stă în putinţă să pui pe primul loc sănătatea ta fizică, dar și cea mintală. Această planetă vine cu niște limite și te poți trezi cu anumite suferințe, indiferent de etatea pe care o ai.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS