Solstiţiul de vară 2022 va avea un impact major asupra acestor 4 zodii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Solstiţiul de vară 2022 va avea un impact major asupra acestor 4 zodii


De obicei, solstiţiul de vară se petrece între 20 şi 21 iunie, în sezonul Racului. În acest an, solstiţiul se va petrece în data de 21 iunie 2022 şi va fi cea mai lungă zi din an.

În astrologie, această perioadă este considerată una de noi începuturi, de aşezare în ordine a priorităţilor. Dacă faci parte din zodiile Berbec, Rac, Balanţă sau Capricorn după solstiţiul de vară ai o singură opţiune: acţiunea!


Berbec:

Acum este momentul să acorzi mai multă atenţie chestiunilor legate de casă şi familie. Deşi se poate să nu sune a fi cel mai interesant lucru la care să te concentrezi, totuşi, este locul în care vei vedea cea mai mare acţiune. Pe măsură ce Soarele se va muta în casa a patra, lumea ta privată va fi luminată. Trebuie să iei în considerare modul în care asiguri siguranţa emoţională a familiei. Mediul actual din casă se simte sigur? Dacă nu, fă tot ce trebuie pentru a aranja situaţia. Îţi petreci mult timp acasă, deci va trebui să îţi asiguri un mediu armonios.






Rac:

Începe zodia ta, ceea ce înseamnă că vei trăi toate senzaţiile, chiar mai mult decât de obicei. Pe măsură ce Sorele trece în prima ta casă, a identităţii, vei simţi un val de energie şi vitalitate, iar dorinţa ta naturală de a oferi confort emoţional şi siguranţă va fi din ce în ce mai accentuată. De asemenea, poţi începe să observi că ţi se acordă mai multă atenţie ca de obicei. Deşi ai tendinţa să te fereşti de lumina reflectoarelor, eşti recunoscut(ă) pentru abilităţile tale de a avea grijă de ceilalţi(lelalte). Cu toate că s-ar putea să te simţi ca un magnet care atrage persoane cu nevoi emoţionale ridicate, asigură-te că te ocupi şi de tine. Mai ales că vor exista perioade în care starea ta de spirit ţi se va schimba.


Balanţă:

Este timpul tău să străluceşti. Sezonul Racului diferă total de sezonul tău, dar vei profita din plin de el ca să dai lovitura din punct de vedere profesional. Odată ce Soarele se mută în casa a zecea a carierei, te poţi aştepta ca eforturile tale profesionale să fie recunoscute. Acum este momentul perfect să te lansezi într-o afacere sau să candidezi pentru un post superior ori, de ce nu, să ceri o mărire de salariu. Ai ocazia acum să pui pe primul plan acţiunile profesionale. Acolo unde simţi să faci modificări, fă-le! Este important să te simţi confortabil(ă) la serviciu.






Capricorn:

Conexiunile romantice şi relaţiile cu ceilalţi(lelalte) ocupă centrul atenţiei tale în acest moment. Soarele trece prin casa a şaptea. Deoarece Racul este un semn opus zodiei tale, această energie poate fi foarte diferită şi, totuşi, ciudat de familiară. Acum este momentul să te familiarizezi din nou cu nevoile tale emoţionale în parteneriate. Şi, în timp ce ai tendinţa să nu îţi exprimi sentimentele deloc sau să fii foarte reţinut(ă), totuşi într-o relaţie anume este foarte important să spui ce simţi. Indiferent dacă vorbim de o relaţie sentimentală, colegială sau de afaceri, va trebui să spui ce ai pe suflet pentru a putea merge mai departe în mai multă armonie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS