Zodiac chinezesc săptămânal: 31 mai - 6 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc al săptămânii: 31 mai - 6 iunie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Trebuie să te motivezi să dai tot ce e mai bun din tine. Ai motive să fii optimist(ă). Loialitatea faţă de persoana pe care o iubeşti poate fi pusă la îndoială, în această săptămână. Îţi este dificil să iei nişte decizii, iar hotărârile luate pot avea un impact dramatic. Organizează-te mai bine şi cere ajutorul unor consilieri(e) respectabili(e).


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Este nevoie de mai multă atenţie în această săptămână. Ia lucrurile încet, nu forţa, nu te grăbi, concentrează-te pe angajamentele pe care ţi le-ai asumat. Nu îţi stă în fire să ceri ajutorul, însă ar fi indicat să o faci. În relaţie pot apărea câteva conflicte prosteşti din cauza temperamentului tău vulcanic. Încearcă să-ţi arăţi sentimentele şi prin acţiuni, nu doar prin cuvinte.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

E o săptămână în care ar trebui să te bazezi mai mult pe forţele proprii, să ai mai multă încredere în tine şi să o iei de la capăt. Conflictele din ultima perioadă te-au făcut să vezi mai limpede cum stau lucrurile şi eşti pregătit(ă) să acţionezi. Asumă-ţi rolul de conducător(are) al propriei vieţi şi nu-i/le mai lăsa pe ceilalţi(lelalte) să te sustragă de la drumul tău.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

E o săptămână pozitivă pentru tine. La proiectele începute vei primi ajutor din partea unor persoane influente. Urmăreşte-ţi interesele în afaceri şi fă calcule atente cu banii. Nu îţi diminua aspiraţiile din cauza temerilor. Organizează-te mai bine şi protejează-ţi propriile interese. Nu sunt excluse nici aventurile la care vei participa alături de prieteni(e) dragi sau rude apropiate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Simţi nevoia să fii perfect(ă), să faci planuri mari. E o săptămână excelentă să pui cap la cap scheme care să te ducă pe culmile gloriei. Ai suportul familiei şi al/a partenerului(ei) de cuplu şi poţi muta munţii. Nu-ţi fie teamă să visezi. Imaginaţia ta este puternică. Exprimă-ţi fără reţinere simţul artistic şi creativ. Atitudinea pozitivă îţi va deschide uşi foarte importante pentru tine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Ar trebui să îţi analizezi motivele care te împiedică să faci compromisuri. Nu trebuie să câştigi orice bătălie, unele „înfrângeri” pot fi chiar mai benefice decât „victoriile” cu orice preţ. Nu te împotrivi valului, mergi în pas cu el, cu încredere. Bazează-te pe cuvinte, în această săptămână. Poţi să-i/le faci pe ceilalţi(lelalte) să te urmeze.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Ai o influenţă bună asupra rudelor şi prietenilor(elor), iar aceştia(stea) te susţin necondiţionat. E o perioadă propice să îţi înfrunţi cu siguranţă de sine provocările şi să ai încredere în viitor. E nevoie de diplomaţie în relaţia cu ceilalţi(lelalte), dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la priorităţile tale. Planifică-ţi totul cu atenţie şi urmăreşte oportunităţile. Urmează un nou capitol important în viaţa ta.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Eşti la începutul unui nou capitol din viaţa ta. Dacă dai înapoi din cauza experienţelor nefericite din trecut rişti să pierzi mult. Cere ajutorul când eşti nesigur(ă). Oamenii te respectă şi nu te vor lăsa singur(ă). Fii curajos(asă), înfruntă cu tărie ceea ce urmează. Încearcă să nu fii impulsiv(ă) în relaţia de cuplu. Consecinţele pot fi nefericite.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

E o săptămână în care vei fi dramatic(ă) şi pasional(ă) în urmărirea propriilor interese. Vestea proastă este că eşti prea nerăbdător(are) şi impulsiv(ă). Ai nevoie de ceva mai multă răbdare. Fă un pas în spate, disciplinează-ţi voinţa şi bazează-te pe energia, entuziasmul şi carisma cu care îi/le atragi pe ceilalţi(lelalte). Atenţie la acţiunile riscante!






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Eşti un/o lider(ă) înnăscut(ă), talentat(ă) şi puternic(ă). Simplul fapt că te simţi confortabil în această poziţie îi/le face pe ceilalţi(lelalte) să te urmeze orbeşte. Fii precaut(ă) când eşti în trafic, există riscul unor uşoare accidentări. În familie pot apărea conflicte din cauza dorinţei tale exagerate de a avea mereu dreptate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Ai o personalitate magnetică şi influentă. Străluceşti oriunde mergi, faci sugestii şi dai sfaturi. Lumea te ascultă şi te urmează. Ai, totuşi, tendinţa de a fi foarte critic(ă) cu tine. Deşi ai foarte multe rezultate, tot crezi că mai ai mult până la perfecţiune. Ambiţia este la cote maxime şi te forţează să asumi prea multe responsabilităţi. Atenţie să nu te extenuezi!


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Ai dreptul să-ţi exprimi opiniile, atât timp cât nu jigneşti pe nimeni. Urmează-ţi propriile interese, susţine-ţi cu tărie punctul de vedere şi nu te lăsa dominat(ă) de ceilalţi(lelalte). Ai încredere în tine. Dacă vrei să fii apreciat(ă), nu te sfii să arăţi că eşti demn(ă) de apreciere. Arată că eşti puternic(ă) şi că îţi poţi purta singur(ă) de grijă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS