Horoscop indian, 17-23 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 17-23 mai 2021


BERBEC, Mesha:

E o săptămână fericită care te mulţumeşte în fiecare sferă a vieţii tale. Oamenii apropiaţi pot fi dezamăgiţi de unele excentricităţi. Ai grijă, însă, să nu ai un comportament deranjant şi inacceptabil. La locul de muncă poţi lua iniţiative care să îţi accelereze atingerea obiectivului. Nu sunt excluse călătorii. La capitolul bani nu trebuie să-ţi faci griji. Vor rămâne măcar la fel ca până acum.


TAUR, Vrishabha:

Personalitatea ta dominantă acţionează ca o forţă pozitivă pentru tine, dar şi pentru oamenii din jurul tău. Ei vin la tine căutând îndrumare, protecţie şi sprijin. Viaţa sentimentală este fericită şi te împlineşte. Totuşi, unele chestiuni domestice te pot stresa. Eforturile tale intense îţi pot aduce apreciere şi recunoaştere. Săptămâna aceasta ţi se pot deschide uşile succesului.


GEMENI, Mithun:

Te simţi bine cu familia în casa ta. Abilităţile şi talentele tale sunt apreciate. Vei câştiga bani, însă vei şi cheltui pe măsură. Cineva poate fi impresionat de calităţile tale, ceea ce ţi-ar deschide larg orizonturile în carieră. Superiorii(arele) din companie te-ar putea sprijini.






RAC, Kataka:

Ţi-ai face viaţa mai uşoară dacă ai reuşi să comunici mai bine. Fii mai deschis(ă) şi fă-i(le) pe ceilalţi(lelalte) să te înţeleagă. Dacă ai propria afacere, ai putea experimenta câteva schimbări care se vor dovedi de bun augur, chiar dacă la prima vedere n-ar părea. În viaţa sentimentală se anunţă o excursie la finalul săptămânii.


LEU, Simha:

Rudele şi prietenii(ele) buni(e) te sprijină în drumul tău spre construirea unui viitor. Profesioniştii(stele) vor beneficia de tranzitul actual, perioada aceasta dovedindu-se încurajatoare. Primeşti suportul superiorilor(arelor), dar şi al partenerului(ei) de cuplu.


FECIOARĂ, Kanya:

O nouă iubire poate intra în viaţa ta. Ai încredere că poţi găsi ceva ce va dura toată viaţa. Poate avea stabilitate această relaţie. Trebuie să profiţi la maximum de oportunităţile care apar în viaţa ta şi foloseşte-le în consecinţă pentru a face progrese în plan profesional. Dacă ai o afacere pe cont propriu, se anunţă un succes cu proiectul la care lucrezi acum.






BALANŢĂ, Tula:

Starea de sănătate este bună, situaţia financiară dă semne de îmbunătăţire. Trebuie, însă, să faci o analiză interioară pentru a vedea ce anume declanşează această anxietate cu privire la bani. Dacă vrei să-ţi schimbi locul de muncă, acum pare o perioadă favorabilă interviurilor de recrutare. Alege-ţi cu atenţie domeniul de activitate.


SCORPION, Vrishchika:

Munca perseverentă nu va rămâne fără răsplată. Pentru că te-ai concentrat pe administrarea anumitor responsabilităţi de amploare şi pentru a duce mai departe obiective şi planuri, Universul te va răsplăti. În plan personal, dacă eşti singur(ă), înainte de a porni în căutarea unui(ei) posibil(e) partener(e), analizează mai bine ce vrei de la tine şi ce vrei de la el(a).


SĂGETĂTOR, Dhanus:

S-ar putea să simţi nevoia să intri într-o relaţie stabilă cu persoana cu care te întâlneşti de ceva vreme. Şi, totuşi, ceva te reţine. Analizează ce anume de ţine pe loc pentru a fi sigur(ă) că vrei să continui această relaţie. Dacă eşti în dubiu, poate că nu e chiar persoana care trebuie. În plan profesional, stelele prezic un succes răsunător. Munca şi dăruirea ta îşi vor găsi, într-un final, răsplata. Nu te lăsa descurajat(ă) de eventuale amânări.






CAPRICORN, Makara:

Poate urma o perioadă cu stres şi îngrijorări, însă este nevoie să îţi păstrezi calmul şi energia. Nu te lasă doborât(ă). Fii hotărât(ă) şi mergi înainte. S-ar putea să aloci câteva ore suplimentare pentru finalizarea unor proiecte ce aşteaptă de ceva vreme. Din punct de vedere financiar se anunţă o îmbunătăţire. Cu un numerar suplimentar în mână, ai putea fi tentat(ă) de ceva investiţii. Poate în obligaţiuni? Interesează-te!


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta nu pare a fi strălucită, de aceea ar trebui să fii mai precaut(ă) cu cheltuielile. Nu cumpăra din impuls. Ia numai lucrurile de care ai neapărată nevoie. Dacă eşti singur(ă), nu este exclus să întâlneşti pe cineva special în această săptămână. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, te bucuri de atenţia şi aprecierea partenerului(ei) care face orice pentru a-ţi fi pe plac.


PEŞTI, Meena:

Te simţi puţin ciudat(ă). Ai tot analizat, în ultima vreme, probleme care te măcinau în adâncul sufletului. Adevăruri ies la lumină şi trebuie să le administrezi. S-ar putea să te implici într-o luptă cu tine însuţi(ăţi), pentru a te repune pe picioare. De asemenea, este indicat să fii atent(ă) în zona profesională, la colegi(e). S-ar putea ca unii(ele) dintre ei(le) să fie geloşi(ase) pe reuşitele tale şi să încerce să îţi pună piedici. Nu dezvălui nimănui intenţiile tale pentru viitor. Dacă eşti singur(ă), s-ar putea ca în curând să găseşti acea persoană alături de care să îţi petreci toată viaţa.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS