Horoscop indian, 10-16 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 10-16 mai 2021


BERBEC, Mesha:

Situaţia financiară se îmbunătăţeşte. Se anunţă câştiguri care îţi vor aduce mai multă securitate. Tema săptămânii este, însă, meditaţia. Nu lăsa să treacă o zi fără să meditezi. Te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti puterea, flexibilitatea mentală şi emoţională. Nu ezita să ceri ajutorul unui(ei) profesionist(e) dacă vrei să îţi schimbi cariera.


TAUR, Vrishabha:

E o săptămână paşnică, în care vei putea restaura pacea şi armonia în mediul tău. Mănâncă înţelept, păstrează-ţi pozitivă starea de spirit şi totul va fi bine. Femeilor şi copiilor li se recomandă precauţie dacă urmează să călătorească undeva. Cere cât mai multe informaţii despre locurile în care urmează să mergeţi şi traseele cele mai bune. Dacă ai făcut o investiţie cu ceva vreme în urmă, este posibil să culegi acum roadele şi să-ţi îmbunătăţeşti veniturile.


GEMENI, Mithun:

Munca susţinută şi eforturile depuse vor da roade cât de curând. Dacă eşti implicat(ă) într-un proiect în străinătate, sunt şanse mari să pleci acolo să celebrezi succesul. Sau, poate, te vizitează cei(le) de acolo pe tine. Ai răbdare şi fă ceea ce ştii tu mai bine. Nu trebuie să fii încrâncenat(ă). Păstrează căile de comunicare deschise şi urmăreşte-ţi strategia.






RAC, Kataka:

E o săptămână în care ai ca sarcină prioritară exersarea răbdării. Fie că este vorba de angajaţi(te), colegi(e), subordonaţi(te), şefi(e), fii atent(ă) la punctul lor de vedere. Un/O prieten(ă) poate fi confuz(ă), dar nu este pregătit(ă), încă, să-ţi asculte sfaturile. Mai bine lasă-l/o să vorbească decât să intervii cu părerea ta.


LEU, Simha:

Starea de sănătate este bună, deşi mai pot apărea ocazional câte o durere de cap sau reprize de tuse. Atenţie la investiţiile pe care le faci în această săptămână sau la angajamentele contractuale pe care le semnezi! Cheltuielile pot depăşi veniturile şi poţi fi nevoit(ă) să faci împrumuturi. Ai nevoie de mai multă disciplină şi regularitate în viaţa ta.


FECIOARĂ, Kanya:

Relaxează-te şi bucură-te de activităţile care se petrec în jurul tău. Familia îţi va oferi sprijinul, permiţându-ţi să te concentrezi pe oportunităţi. Încearcă şi altceva, mai ales dacă nu eşti mulţumit(ă) cu actualul loc de muncă. Se anunţă un câştig nesperat, dar ai grijă să nu cheltui rapid surplusul. Mai bine analizează ce ai putea face. Dacă studiezi, organizează-ţi mai bine timpul.






BALANŢĂ, Tula:

Poţi călători în această săptămână sau te vizitează oaspeţi de departe. Dacă ai fost implicat(ă) în ultima vreme într-un proiect de amploare, a venit vremea să te relaxezi puţin şi să aştepţi să vină rezultatele. Se anunţă beneficii atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. Succesul şi admiraţia celorlalţi(te) vor urma cât de curând.


SCORPION, Vrishchika:

Se anunţă o săptămână interesantă, cu aranjamente contractuale, fie că este vorba despre investiţia într-o afacere ori schimbarea locului de muncă. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, ar fi bine să te concentrezi mai mult pe partenerul(a) de cuplu. Dacă eşti singur(ă), fii atent(ă) în jurul tău. Cineva flirtează cu tine, iar tu nici nu bagi de seamă.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Iei în calcul ideea de a face mai multă mişcare, poate să te înscrii la un program de fitness. Atitudinea pozitivă atrage mai multă lume în jurul tău, iar dacă eşti singur(ă) sunt şanse mari să găseşti pe cineva care să fie dornic(ă) să te cunoască mai bine. Dacă urmăreşti schimbarea locului de muncă, este foarte posibil să primeşti vestea de care ai nevoie.






CAPRICORN, Makara:

Îmbunătăţirea listei de prieteni(e) va aduce rezultate pozitive în curând. Profită de fiecare oportunitate, indiferent că este vorba despre ceva social, romantic sau profesional. Pentru a evita eventualele neînţelegeri cu familia, vorbeşte clar, deschis, fără ocolişuri. Pot apărea câteva întârzieri ale sarcinilor de la birou deoarece îţi pierzi încrederea de sine. Nu e ceva care să te caracterizeze, deci lucrează la acest capitol!


VĂRSĂTOR, Kumbha:

În viaţa personală ar putea apărea câteva provocări. Nu lăsa nicio problemă să îţi distrugă armonia. Ia-le pe toate uşor, analizează-le cu calm şi vezi ce se poate face pentru fiecare în parte. Partea bună este că în viaţa profesională se anunţă o îmbunătăţire vizibilă, ceea ce mai reduce din stres şi te poţi ocupa mai mult de viaţa domestică.


PEŞTI, Meena:

Se anunţă o săptămână încărcată, dar dacă îţi organizezi eficient timpul le vei putea face pe toate. Viaţa profesională îţi aduce satisfacţie şi nu sunt excluse veşti şi mai bune. În viaţa sentimentală însă, simţi că îţi lipseşte ceva. Profită de weekend pentru a umple acele goluri. Dar mai înainte vezi exact care este sursa acestor neplăceri. Vorbeşte deschis cu partenerul(a) de cuplu şi remediază problema.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS