Horoscopul dragostei, 5-11 aprilie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop dragoste, 5-11 aprilie 2021


Horoscop dragoste 5-11 aprilie 2021, Berbec:

Vei începe să te înțelegi mai bine cu familia în această săptămână, deoarece comunicarea este mai ușoară, determinând astfel ca atmosfera să fie mai armonioasă. Modul tău de a te exprima va fi plin de grație și bună dispoziție, acest lucru fiind important în aceste zile. De asemenea, dacă ești singur(ă), vei avea parte de cuceriri.


Horoscop dragoste 5-11 aprilie 2021, Taur:

Ești în căutarea independenței. Temperamentul tău își revendică riguros spațiul de exprimare. Acest lucru îți va oferi mai multă încredere, mai ales în felul tău de a iubi. Creativitatea în dragoste este o formă bună de exprimare și tinde să se schimbe pe măsură ce se adâncește. Sensibilitatea ta este exprimată mai deschis. Întâlnirile promit să fie bogate în provocări. Vei simți un exces de energie, pe care este important să știi cum să-l direcționezi. Dacă nu, vor exista certuri și dezacorduri în cuplu. Vei simți că persoana iubită te provoacă și nu vei vrea să cedezi în fața ei. Dacă vrei să administrezi bine situația, găsește o modalitate de a de exprima fără să fii agresiv(ă).


Horoscop dragoste 5-11 aprilie 2021, Gemeni:

Dragostea și liniștea vor fi prezente în viața ta în această săptămână. Acest lucru este favorabil pentru tine, deoarece îți poți îmbunătăți relația și poți rezolva o problemă existentă în cuplu. Dacă, pe de altă parte, ești în căutarea iubirii sau încerci să menții o aventură prin intermediul rețelelor de socializare, o poți face fără probleme deoarece ești plin(ă) de șarm.






Horoscop dragoste 5-11 aprilie 2021, Rac:

Afecțiunea pe care o arăți de obicei persoanei iubite va dispărea în această săptămână. Începi să te îndoiești de sentimentele tale și vei simți că nu merită să te lupți pentru cel(a) de lângă tine. Dacă nu ești atent(ă) în această perioadă, atmosfera actuală de stagnare ar putea duce chiar la ură.


Horoscop dragoste 5-11 aprilie 2021, Leu:

Săptămâna aceasta e rost de distracție. Vei fi mai sociabil(ă) și vei găsi modalități ingenioase de interacțiune. Vei fi mai fericit(ă) și mai dornic(ă) să participi la diferite tipuri de conversații cu oameni necunoscuți. Acest lucru îți va aduce prietenii noi care se pot transforma în timp în mari iubiri.


Horoscop dragoste 5-11 aprilie 2021, Fecioară:

Impulsurile iraționale și dorința de putere își încep călătoria în viața ta sentimentală în această săptămână. Din cauza acestui lucru, trebuie să ai mai multă grijă la reacțiile tale impulsive, deoarece tot ceea ce fac sau spun alții(tele) te va afecta și vei fi tentat(ă) să acționezi după cum îți vine în acel moment. Dar, această atitudine nu te favorizează acum, cel puțin nu în dragoste, așadar controlează-ți cât poți comportamentul, în special dacă vezi că devii agresiv(ă), arogant(ă) sau egoist(ă).






Horoscop dragoste 5-11 aprilie 2021, Balanţă:

Mișcarea planetară din această săptămână te va îndruma către evoluție personală și auto-motivație. Vei considera că este mai important în aceste momente să fii puternic(ă) spiritual și mental. Dar, mai presus de toate, vei dori să te pregătești pentru a-ți îmbunătăți viața sentimentală și astfel să atragi oameni cu care poți avea o relație stabilă și durabilă.


Horoscop dragoste 5-11 aprilie 2021, Scorpion:

Certurile ar putea fi la ordinea zilei în această săptămână în ceea ce privește relația de cuplu sau relația cu anumite rude. Îți vine ușor să te cerți și să te lupți, deoarece dorința de a face tot ceea ce vrei devine din ce în ce mai acută pe zi ce trece. Ai grijă de stările tale emoționale și nu te lăsa condus(ă) de impulsivitate și nerăbdare. Trebuie să-ți menții echilibrul emoțional lăsând deoparte ostilitatea.


Horoscop dragoste 5-11 aprilie 2021, Săgetător:

Venus, planeta iubirii, te ajută să păstrezi armonia în viața ta sentimentală. Acest lucru te ajută să te bucuri mai mult de compania oamenilor cu care trăiești, să le arăți afecțiune și să fii mai înțelegător(are). Dacă în ultimele săptămâni ai avut parte de probleme și fricțiuni în cuplu, fie din cauza a prea mult timp petrecut împreună sau prea puțin, acesta este momentul perfect pentru reconciliere.






Horoscop dragoste 5-11 aprilie 2021, Capricorn:

Vei fi mai sincer(ă) și mai pozitiv(ă) în această săptămână în ceea ce privește relațiile personale. Vei face acest lucru prin mai multe conversații și fiind atent(ă) la dispoziția și sentimentele celui(ei) de lângă tine. De asemenea, vei fi mult mai dispus(ă) să petreci timp cu cei(le) dragi și să rezolvați împreună orice dificultate care ar putea apărea.


Horoscop dragoste 5-11 aprilie 2021, Vărsător:

Nervii și starea de anxietate vor crește în această săptămână. Îți va fi dificil să îți controlezi temperamentul puternic, putând intra în certuri cu cei(le) dragi și cu oricine se opune dorințelor tale. Dar, dacă reușești să controlezi această supraîncărcare energetică, poți avea toate șansele să îți îmbunătățești relația sentimentală.


Horoscop dragoste 5-11 aprilie 2021, Peşti:

Nu ești prea optimist(ă) în ceea ce privește relația în care ești implicat(ă) și, în general, în ceea ce privește viața ta sentimentală. S-ar putea să simți că nu primești ceea ce îți dorești de la persoana de lângă tine sau că nu ai prieteni(e) apropiați(te) de la care ai putea învăța câte ceva despre iubire.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS