Recomandarea/Sfatul zilei de 5 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea/Sfatul zilei de 5 martie 2021


Recomandarea/Sfatul zilei de 5 martie 2021, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt puţin cam impulsivi(e) şi vor să soluţioneze prea multe lucruri simultan, scrie horoscop-urania.org. Luaţi lucrurile pas cu pas, pentru că s-ar putea să le supăraţi pe persoanele din jur.


Recomandarea/Sfatul zilei de 5 martie 2021, Taur:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să fie precaute la cuvintele pe care le folosesc pentru că azi pot fi percepute drept bârfe, iar asta va crea certuri.


Recomandarea/Sfatul zilei de 5 martie 2021, Gemeni:

Şi nativii(ele) acestei zodii trebuie să aibă grijă pentru că pot fi păcăliţi(te) uşor. Nu ascultaţi chiar tot ce vi se spune şi dacă aveţi de semnat azi ceva, mai bine amânaţi.


Recomandarea/Sfatul zilei de 5 martie 2021, Rac:

Persoanele născute sub acest semn zodiacal îşi doresc să potolească conflictele din familie, însă, cel mai bine ar fi să nu vă amestecaţi, să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt.






Recomandarea/Sfatul zilei de 5 martie 2021, Leu:

Leii vor avea o zi a exceselor. Excese care vin la pachet cu stări de iritabilitate sau chiar dureri de cap, la propriu.


Recomandarea/Sfatul zilei de 5 martie 2021, Fecioară:

Este important ca Fecioarele să spună clar ce îşi doresc. Deşi în jurul vostru pot exista oameni rigizi, doar dacă vă exprimaţi ideile veţi avea câştig de cauză.






Recomandarea/Sfatul zilei de 5 martie 2021, Balanţă:

Încăpăţânarea nu le ajută cu nimic pe nativii(ele) acestei zodii. Faceţi ceva nou, ieşiţi din normal, dacă nu puteţi să vă schimbaţi perspectiva mai uşor.


Recomandarea/Sfatul zilei de 5 martie 2021, Scorpion:

Şi cei(le) născute în această zodie se simt limitaţi(te) în raport cu oamenii din jur. Nu vă lăsaţi influenţaţi(te) de vorbele sau acţiunile celorlalţi(te) şi menţineţi o atitudine pozitivă.


Recomandarea/Sfatul zilei de 5 martie 2021, Săgetător:

Pe nativii(ele) acestei zodii indulgenţa şi înţelegerea îi/le pot ajuta. Nu vă fie teamă de noutate, ci acceptaţi-o cu zâmbetul pe buze.






Recomandarea/Sfatul zilei de 5 martie 2021, Capricorn:

Dacă Capricornii se află într-o situaţie fragilă, nu ar trebui să ezite să ceară ajutorul amicilor(elor). Este un test bun să vedeţi şi cine vă este alături.


Recomandarea/Sfatul zilei de 5 martie 2021, Vărsător:

Vărsătorii au o zi favorabilă în plan social. Nu uitaţi că şi imaginea voastră este importantă.


Recomandarea/Sfatul zilei de 5 martie 2021, Peşti:

Aceşti nativi(e) primesc veşti bune legate de acte. Răspunsul va fi unul pozitiv, aşa că profitaţi de energia excelentă de azi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS