Recomandarea/Sfatul zilei de 30 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea/Sfatul zilei de 30 martie 2021


Recomandarea/Sfatul zilei de 30 martie 2021, Berbec:

Astăzi aveţi tendinţa să fiţi mai emotivi(e), dar vă puteţi folosi de sentimente în avantajul vostru, dacă le combinaţi şi cu puţină creativitate.


Recomandarea/Sfatul zilei de 30 martie 2021, Taur:

Taurii ar fi bine să păstreze distanţă faţă de colegi(e) sau şefi(e). Dacă ceva vă deranjează, încercaţi să nu le povestiţi tuturor, ci să găsiţi singuri(e) rezolvarea.


Recomandarea/Sfatul zilei de 30 martie 2021, Gemeni:

Şi Gemenii ar trebui să stea departe de problemele persoanelor din jur. Nu vă implicaţi în viaţa prietenilor(elor) sau a rudelor, pentru că riscaţi să vă alteraţi relaţiile.


Recomandarea/Sfatul zilei de 30 martie 2021, Rac:

La capitolul negocieri, Racii stau foarte bine, mai ales dacă implică şi un nou serviciu. Iar dacă aveţi de încheiat un parteneriat sau o investiţie, fiţi cumpătaţi(te).






Recomandarea/Sfatul zilei de 30 martie 2021, Leu:

Pe Lei, intuiţia nu îi va dezamăgi. Cineva poate încerca să vă saboteze, însă, veţi anticipa orice mişcare. Condiţia este să fiţi cumpătaţi(te) şi să nu reacţionaţi impulsiv.


Recomandarea/Sfatul zilei de 30 martie 2021, Fecioară:

Fecioarele ar trebui să pună accent pe sectorul relaţiilor. Faceţi ce simţiţi atât în dragoste, cât şi în plan profesional.






Recomandarea/Sfatul zilei de 30 martie 2021, Balanţă:

Balanţele trebuie să apeleze la echilibrul caracteristic pentru că se vor lovi de încăpăţânarea celor din jur azi. Daţi-le timp să analizeze ideile voastre, fără să vă enervaţi.


Recomandarea/Sfatul zilei de 30 martie 2021, Scorpion:

Scorpionii pot fi prinşi la mijloc într-o dispută în familie. Încercaţi să vă eschivaţi, mai ales dacă este vorba de bani, nu luaţi partea nimănui.


Recomandarea/Sfatul zilei de 30 martie 2021, Săgetător:

Săgetătorii trebuie să fie sinceri. Exprimaţi-vă nemulţumirile pe care le aveţi, pentru că altfel persoanele din jur nu vor schimba nimic. Iar dacă cineva vă cere sfatul privind chestiuni delicate, încercaţi să nu vă implicaţi.






Recomandarea/Sfatul zilei de 30 martie 2021, Capricorn:

Capricornii au de finalizat mai multe acţiuni birocratice. Actele şi documentele tind să vă enerveze, aşa că fiţi cât mai organizaţi(te) ca să terminaţi totul la timp.


Recomandarea/Sfatul zilei de 30 martie 2021, Vărsător:

Vărsătorii ar trebui să încerce să fie maleabili. Sunt mari şanse să vi se demonstreze că nu aveţi dreptate într-o privinţă. Acceptaţi şi nu vă enervaţi.


Recomandarea/Sfatul zilei de 30 martie 2021, Peşti:

Peştii sunt foarte creativi, dar asta nu înseamnă că trebuie să se bazeze doar pe emoţie, ci să ia decizii raţionale.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS