Recomandarea/Sfatul zilei de 20 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea/Sfatul zilei de 20 martie 2021


Recomandarea/Sfatul zilei de 20 martie 2021, Berbec:

BERBECII pot realiza tot ce îşi propun datorită schimbării zodiei. Sunteţi foarte intuitivi, iar asta vă ajută în relaţii, însă mare grijă la impulsivitate!


Recomandarea/Sfatul zilei de 20 martie 2021, Taur:

Şi TAURII trebuie să fie atenţi la acest aspect, pentru că tind să reacţioneze destul de zgomotos. Sunteţi susţinuţi, în schimb, pe sectorul prieteniilor.


Recomandarea/Sfatul zilei de 20 martie 2021, Gemeni:

GEMENII vor cunoaşte persoane de la care au foarte multe lucruri de învăţat. Prieteniile, asocierile şi parteneriatele sunt punctul vostru forte, la pachet cu realizări în carieră.


Recomandarea/Sfatul zilei de 20 martie 2021, Rac:

RACII au activată casa ascensiunii sociale. Sunteţi avantajaţi în relaţia cu străinătatea, dar şi la serviciu.






Recomandarea/Sfatul zilei de 20 martie 2021, Leu:

Şi nativii LEU au noroc când vorbim de străinătate, mai ales dacă este vorba de studiu. Fenomenul astrologic de azi vă ajută să vă familiarizaţi cu noi culturi şi viziuni.


Recomandarea/Sfatul zilei de 20 martie 2021, Fecioară:

FECIOARELOR echinocţiul le amplifică şansa de a-şi întâlni sufletul pereche. Contaţi pe intuiţie, pentru că relaţiile de lungă durată se află pe lista voastră în următoarea lună.






Recomandarea/Sfatul zilei de 20 martie 2021, Balanţă:

În cazul BALANŢELOR, aduce stabilitate în relaţii, iar asta implică şi căsătoria. Dar nu uitaţi, sunteţi avantajaţi şi în sectorul muncii.


Recomandarea/Sfatul zilei de 20 martie 2021, Scorpion:

SCORPIONII primesc oferte de lucru interesante, la care merită să se gândească. Dar şi iubirea este inclusă pe lista bilelor albe, aşa că nu vă petreceţi prea mult timp la serviciu.


Recomandarea/Sfatul zilei de 20 martie 2021, Săgetător:

Pentru SĂGETĂTORI, cuvintele-cheie sunt creativitate, afaceri, dragoste. Vă merge bine aproape pe toate planurile, aşa că profitaţi de această perioadă.






Recomandarea/Sfatul zilei de 20 martie 2021, Capricorn:

CAPRICORNII pot lua o decizie importantă legată de o casă sau teren, indiferent dacă vor să cumpere sau să vândă. Şi la capitolul comunicare staţi foarte bine, mai ales în familie.


Recomandarea/Sfatul zilei de 20 martie 2021, Vărsător:

Nativii VĂRSĂTOR sunt avantajaţi pe plan financiar. Comunicarea este punctul vostru forte, pentru că veţi crea legături, relaţii durabile.


Recomandarea/Sfatul zilei de 20 martie 2021, Peşti:

Iar PEŞTII beneficiază de oportunităţi în privinţa achiziţiilor sau vânzărilor. Veţi avea câştiguri considerabile în următoarea lună, dar şi proiecte noi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS