Horoscopul dragostei, 8-14 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop dragoste, 8-14 martie 2021


Horoscop dragoste 8-14 martie 2021, Berbec:

Ai grijă să nu devii prea rău(ea) în discuțiile cu partenerul(a) de cuplu și asigură-te că vorbele tale nu se abat de la intențiile tale. Sensibilitatea ta este în alertă în această săptămână, așa că nu te supăra din cauza unei neînțelegeri. Acesta este momentul ideal pentru a căuta un numitor comun și pentru a demonstra că sunteți un cuplu puternic. Dacă ești singur(ă), începi căutarea unui(ei) partener(e) minunat(e), care să te pună în lumină.


Horoscop dragoste 8-14 martie 2021, Taur:

Radiezi de fericire în această săptămână, soarele strălucește și pe strada ta. Totul este simplu, ești în toiul unei schimbări uimitoare. Toate semnele sunt pozitive, relația sentimentală e liniștită, iar întâlnirile au potențial de succes. Cu toate acestea, atât tu, cât și partenerul(a) de cuplu vă puteți lăsa copleșiți(te) de dragoste și puteți deveni extrem de posesivi(e). Nu vrei să împarți nimic cu nimeni, motiv pentru care construiești un zid în jurul lui/ei. Învață să ai mai multă încredere, va fi mai bine pentru toată lumea.


Horoscop dragoste 8-14 martie 2021, Gemeni:

Dorințele reținute te pot face tăcut(ă). Riști să rămâi blocat(ă) în fața partenerului(ei). Spune ceea ce ai pe inimă și nu rămâne cu îndoieli, nu îți poți schimba personalitatea pentru a mulțumi persoana de lângă tine. Trebuie să faci un efort pentru a rămâne zen în această perioadă.






Horoscop dragoste 8-14 martie 2021, Rac:

Dacă relația în care ești implicat(ă) se confruntă cu monotonia de ceva vreme, în această săptămână lucrurile se vor schimba în bine. Vremea bună a venit, așadar veți avea mult mai multe opțiuni de petrecere a timpului ca și cuplu. Dacă ești singur(ă), cel mai probabil aceste zile nu îți vor aduce nimic nou.


Horoscop dragoste 8-14 martie 2021, Leu:

Aștrii te vor ajuta să obții răspunsurile de care ai nevoie în această săptămână. Influențele planetelor sunt benefice comunicării, așadar vei dialoga cu o mai mare ușurință cu partenerul(a) de viață, ajungând la soluții bune pentru amândoi. Dacă ești singur(ă), dezamăgirile se vor opri și vei avea șansa să întâlnești o persoană interesantă.


Horoscop dragoste 8-14 martie 2021, Fecioară:

Între tine și partener(ă) se va produce o apropiere neașteptată în această săptămână. Aştrii sunt de partea ta și îți veghează pașii. Simți mult mai intens afecțiunea și iubirea persoanei de lângă tine și, ca răspuns natural, îi oferi același lucru la schimb. Dacă ești singur(ă), nu există schimbări sau evenimente notabile în această perioadă.






Horoscop dragoste 8-14 martie 2021, Balanţă:

Dacă ești implicat(ă) într-o relație, atmosfera din cuplu va fi vulcanică în această săptămână, însă în sensul bun al cuvântului. Pasiunea crește între tine și partener(ă), iar nopțile vor fi incendiare. Dacă ești singur(ă), vei fi în centrul atenției și vei frânge inimi fără prea mari eforturi.


Horoscop dragoste 8-14 martie 2021, Scorpion:

Îți trăiești iubirea cu mai multă pasiune și ardoare decât săptămâna trecută. Te-ai săturat să aștepți să amâni dezvăluirea sentimentelor și cum ești tu cu adevărat. De asemenea, dacă ești singur(ă), vei experimenta mai multe relații pasagere, în care dialogul devine intim. Una dintre ele poate fi începutul unei povești grozave.


Horoscop dragoste 8-14 martie 2021, Săgetător:

Săptămâna aceasta nu va fi ușoară. Nu ești pregătit(ă) să dai uitării persoana pe care o iubești, dar mai e nevoie de multe eforturi pentru a o recâștiga. Viața ta sentimentală este în impas, dar lucrurile se vor schimba rapid. Aștrii îți trimit câteva semne pozitive, este important să le iei în considerare și apoi să lași soarta să-și facă treaba.






Horoscop dragoste 8-14 martie 2021, Capricorn:

Te concentrezi pe casa ta, care devine centrul activităților tale în această săptămână. Dar, e posibil să te confrunți cu situații confuze, cu un/o partener(ă) nesigur(ă) sau cu planuri neclare. Fii vigilent(ă)! Aștrii te vor ajuta să fii mai atent(ă) cu privire la viața ta sentimentală pentru a descoperi modalități de a o face mai plăcută și mai liniștită.


Horoscop dragoste 8-14 martie 2021, Vărsător:

Plăcerea și dorința vor fi cuvintele de ordine. Vei avea parte de fericire, momente frumoase și companie bună. Relația ta funcționează sănătos, iar tu și partenerul(a) de viață sunteți mai îndrăgostiți(te) ca oricând. Dacă ești singur(ă), te lauzi în continuare cu tine însuți(ăți) și uneori mergi atât de departe încât inventezi fapte pentru tine. Nu e o metodă chiar bună de cucerire!


Horoscop dragoste 8-14 martie 2021, Peşti:

Viața ta sentimentală traversează o perioadă frumoasă. Dacă ai avut recent parte de turbulențe în relație, acestea vor dispărea sau chiar se vor transforma în momente tandre. Se pare că atât tu, cât și partenerul(a) de viață ați decis să lăsaţi de la voi și să faceți unele compromisuri reciproc.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS