Horoscopul dragostei, 22-28 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop dragoste, 22-28 martie 2021


Horoscop dragoste 22-28 martie 2021, Berbec:

Vești bune! Beneficiezi de ajutorul aștrilor în această săptămână, cuplul tău devine mai puternic. Această perioadă este bună pentru a duce relația la următorul nivel și pentru a-ți atinge cu ușurință obiectivele. Dacă ești singur(ă), încrederea în dragoste revine și pășești cu mai mult curaj spre întâlniri noi.


Horoscop dragoste 22-28 martie 2021, Taur:

Fericirea e supremă. Aștrii te îndrumă să te scufunzi fără restricții în tot ce ține de iubire. Nu te feri de nou, pentru că întâlnirile sunt favorizate. Dacă ești implicat(ă) într-o relație deja, comunicarea dintre tine și partener(ă) devine mai facilă și mai plăcută.


Horoscop dragoste 22-28 martie 2021, Gemeni:

Atmosfera este plăcută în dragoste. Ochii îți zâmbesc și îți luminează chipul, dar trebuie să aștepți puțin ca pasiunea să revină în relația ta. Aștrii încearcă să-ți ofere o mână de ajutor și să-ți reînnoiască entuziasmul. Cu toate acestea, ești mult prea preocupat(ă) de viața ta socială și nu reușești să te ocupi în mod eficient de viața ta sentimentală.






Horoscop dragoste 22-28 martie 2021, Rac:

Iubirea domnește în viața ta, nu există nicio problemă în viața ta sentimentală. Dacă te-ai căsătorit recent, pregătește-te pentru o viață în doi spectaculoasă. Partenerul(a) te farmecă cu răbdarea și tandrețea lui/ei. Nopțile sunt foarte plăcute și iubirea este combustibilul tău.


Horoscop dragoste 22-28 martie 2021, Leu:

Adevărata armonie poate fi stabilită cu prețul unor compromisuri de ambele părți. Fii mai deschis(ă) la ideile celui(ei) de lângă tine și totul va fi bine. Dacă ești singur(ă), alungă amintirile din trecut pentru a putea să o iei de la capăt. Este foarte important să te aventurezi și să ieși din zona ta de confort, doar așa vei avea parte de surprize plăcute.


Horoscop dragoste 22-28 martie 2021, Fecioară:

Bazează-te pe ajutorul aștrilor pentru a întări legăturile, a reaprinde flacăra iubirii sau pentru a avea întâlniri incitante. Climatul este despre dragoste și plăcere, așadar acesta este momentul perfect să iubești fără să-ți faci griji cu privire la viitorul vieții tale sentimentale. Mizează pe sensibilitatea ta pentru a-ți transmite mesajele fără probleme.






Horoscop dragoste 22-28 martie 2021, Balanţă:

Săptămâna aceasta vei putea rezolva orice problemă sentimentală dacă îți propui acest lucru. Cu toate acestea, e posibil ca dorințele tale să nu aibă nicio legătură cu persoana iubită, iar aceasta să înceapă să se simtă ignorată, iar relația voastră să intre într-un impas. Dacă ești singur(ă), cel mai probabil nu vei avea prea multe ocazii de flirt și socializare.


Horoscop dragoste 22-28 martie 2021, Scorpion:

Pregătește-te să ai o săptămână grozavă! Succesul este tot mai aproape și e clar că vei obține ceea ce îți dorești în dragoste. Nu pierde nicio secundă punând în dubiu abilitățile tale, te vei face auzit(ă) și înțeles(asă). De asemenea, faci pași mari în comunicare. Persoana de lângă tine vrea să te urmeze până la capătul lumii.


Horoscop dragoste 22-28 martie 2021, Săgetător:

Trebuie să faci un pas înapoi și să nu mai dramatizezi. Amintește-ți că argumentele și cearta nu aduc decât răni, regret, remușcare și tristețe. Diplomația ta va fi cel mai bun atu al tău în ceea ce privește dragostea. Această auto-reflecție te ajută să întorci pagina cu resentimente vechi pentru relații noi și autentice.






Horoscop dragoste 22-28 martie 2021, Capricorn:

Dacă ești implicat(ă) într-o relație, comunici cu ușurință cu persoana iubită și nimic nu pare să vă îndepărteze cât de puțin. Dacă ești singur(ă), te bucuri de o aură de seducție și senzualitatea ta este sporită. Nu ții nimic în tine, ești deschis(ă) și sincer(ă), iar acest lucru ajută enorm în dragoste.


Horoscop dragoste 22-28 martie 2021, Vărsător:

Este o săptămână bună pentru cuceriri, noi provocări și orizonturi necunoscute. Ideile tale sunt îndrăznețe și datorită lor viața ta sentimentală va avansa. Dacă ești implicat(ă) într-o relație serioasă, e posibil ca monotonia dintre tine și partener(ă) să fie spartă de o a treia persoană.


Horoscop dragoste 22-28 martie 2021, Peşti:

Schimbări în bine te așteaptă în această săptămână, culegi în sfârșit roadele eforturilor și suferinței tale din trecut. Sinceritatea ta față de celălalt(alaltă) este foarte importantă. Relația ta se bazează pe loialitate și afecțiune.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS