Zodiile norocoase ale anului 2021. Vor avea parte de împliniri în toate

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiile norocoase ale anului 2021. Vor avea parte de împliniri în toate planurile


Aştrii au stabilit care sunt norocoşii(asele) horoscopului în acest an, cei(le) cu adevărat favorizați(te) de Univers, ce vor avea parte de împliniri în toate planurile.


Zodiile norocoase ale anului 2021 - Taur:

Persoanele născute în această zodie vor înflori, mai ales în plan financiar. Graficul carierei acestor nativi(e) are o tendință ascendentă, pe tot parcursul lui 2021, însă cele mai favorabile luni vor fi aprilie, mai și februarie.

Atunci li se vor îndeplini dorințele pe care și le-au pus în 2020. Mai mult, se prea poate ca anumite conflicte de familie din trecut să își găsească acum rezolvare. Numerele norocoase ale nativilor(elor) acestei zodii pentru anul 2021 sunt: 7, 8, 9 și 69.






Zodiile norocoase ale anului 2021 - Scorpion:

Persoanele născute în această zodie vor dobândi foarte multe trăsături de caracter în 2021, între care raționalitate și seriozitate. În acelaşi timp, Scorpionii vor avea un impuls de creativitate din partea aştrilor și vor putea să își pună mai lesne în aplicare ideile grandioase.

Mai mult decât atât, în ceea ce privește sectorul sentimental, aceşti(ste) nativi(e) vor putea să renunțe la o relație dăunătoare și să cunoască o persoană cu adevărat specială. Luna septembrie este o lună ideală pentru cereri în căsătorie sau decizia de a se muta împreună cu cel(a) pe care îl/o iubeşte.






Zodiile norocoase ale anului 2021 - Balanţa:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie ocupă un loc de podium pe lista norocoșilor(aselor) din 2021. Acești(ste) nativi(e) vor atinge un nivel înalt de maturitate emoțională în lunile acestui an. Chiar dacă Mercur va fi retrograd începând cu luna septembrie până la jumătatea lunii octombrie, lucrurile se vor stabili în viața persoanelor născute în această zodie.

Balanţele sunt eligibile și pentru promovări la serviciu. Tot ce trebuie să faceţi este să vă urmaţi instinctele și să nu vă lăsaţi influențați(te) de factori externi în privința deciziilor pe care le aveţi de luat. Este un an prielnic pentru ca voi să vă focalizaţi mai ales pe sectorul profesional, însă trebuie să aveţi mare grijă și de nevoile celui(ei) pe care îl/o iubiţi.


Citiţi şi: Semnele zodiacale pentru care 2021 nu va fi cel mai favorabil an





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS