Recomandarea zilei de 9 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 9 ianuarie 2021


Recomandarea zilei de 9 ianuarie 2021, Berbec:

BERBECII nu trebuie să presupună ce gândesc cei(le) din jur sau cum o să reacţioneze cineva. Dacă aveţi îndoieli, mai bine întrebaţi direct sursa.


Recomandarea zilei de 9 ianuarie 2021, Taur:

TAURII simt nevoia să facă ordine în viaţa personală, dar şi în casă. Este ziua potrivită pentru curăţenie, aşa că nu mai staţi pe gânduri.


Recomandarea zilei de 9 ianuarie 2021, Gemeni:

Pentru GEMENI, comunicarea este la cote maxime. Puteţi primi informaţii foarte bune privind o achiziţie sau o vânzare care vă poate interesa.


Recomandarea zilei de 9 ianuarie 2021, Rac:

RACII sunt dominaţi de emoţii. Nu mai puneţi la suflet ideile sau părerile celor din jur, relaxaţi-vă şi nu luaţi totul personal.






Recomandarea zilei de 9 ianuarie 2021, Leu:

LEII ar trebui să pună accent pe comunicare. Cei(le) din jur pot avea semne de întrebare privind ceva ce aţi spus sau făcut, aşa că nu ezitaţi să clarificaţi lucrurile din proprie iniţiativă.


Recomandarea zilei de 9 ianuarie 2021, Fecioară:

FECIOARELE se lovesc de blocaje şi de încăpăţânarea celorlalţi(te). Nu încercaţi să le schimbaţi celor din jur părerea, ci bazaţi-vă doar pe voi, pentru că vă descurcaţi şi singuri(e).






Recomandarea zilei de 9 ianuarie 2021, Balanţă:

BALANŢELE fie sunt îndrăgostite, fie au de lămurit ceva în dragoste. Cert este că veţi discuta cu persoana iubită sau veţi afla ceva legat de ea, deciziile ulterioare fiind iminente.


Recomandarea zilei de 9 ianuarie 2021, Scorpion:

Dacă SCORPIONILOR li se cere să facă o alegere, ar trebui să îşi urmeze inima. Intuiţia voastră nu vă va dezamăgi.


Recomandarea zilei de 9 ianuarie 2021, Săgetător:

SĂGETĂTORII pot fi ocupaţi cu chestiuni legate de case, în special de reparaţii. Nu mai amânaţi, ci rezolvaţi azi problemele.








Recomandarea zilei de 9 ianuarie 2021, Capricorn:

CAPRICORNII încearcă azi să rezolve problemele altora, dar se vor lovi de pretenţii şi de nemulţumiri. Trasaţi-vă anumite limite şi nu vă lăsaţi dominaţi de alţii(tele).


Recomandarea zilei de 9 ianuarie 2021, Vărsător:

Pe VĂRSĂTORI, discuţia cu o persoană în vârstă îi poate ajuta să îşi facă ordine în gânduri. Experienţa altora vă poate scuti de pierderi sau de suferinţă, aşa că ascultaţi cu atenţie.


Recomandarea zilei de 9 ianuarie 2021, Peşti:

Iar PEŞTII ar fi bine să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. V-aţi obosit destul de mult în ultimul timp, ar fi cazul să aveţi mai multă grijă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS