Recomandarea zilei de 8 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 8 ianuarie 2021


Recomandarea zilei de 8 ianuarie 2021, Berbec:

BERBECII sunt tensionaţi din cauza familiei sau stresaţi de diverse apeluri, ceea ce înseamnă că veştile nu vor lipsi, fie ele plăcute sau nu.


Recomandarea zilei de 8 ianuarie 2021, Taur:

Un secret al TAURILOR ar putea fi scos la lumină de cineva care nu are intenţii bune. Indiferent despre ce este vorba nu renunţaţi la calm, dar pregătiţi-vă de un conflict.


Recomandarea zilei de 8 ianuarie 2021, Gemeni:

GEMENII trebuie să fie azi atenţi la prieteni(e). Unii(ele) dintre ei(le) s-ar putea schimba, dar nu lăsaţi comportamentul celor din jur să vă strice planurile sau activităţile.


Recomandarea zilei de 8 ianuarie 2021, Rac:

Cineva le-ar putea cere azi RACILOR un împrumut. Nu daţi mulţi bani, pentru că nu îi veţi recupera, ba mai mult de atât se poate termina cu o ceartă.






Recomandarea zilei de 8 ianuarie 2021, Leu:

LEII ar trebui să evite conflictele, pentru că sunt foarte irascibili. S-ar putea să spuneţi lucruri pe care le veţi regreta ulterior, aşa că măsuraţi-vă cuvintele.


Recomandarea zilei de 8 ianuarie 2021, Fecioară:

FECIOARELE au multă energie, ceea ce înseamnă că pot duce la bun sfârşit orice chestiuni legate de acte, de oameni ai legii sau de stat. În dragoste, însă, trebuie să clarificaţi anumite lucruri.






Recomandarea zilei de 8 ianuarie 2021, Balanţă:

BALANŢELE trebuie să îşi pună ordine în gândurile. Fie că este vorba de o relaţie de iubire, de o mutare sau relocare, de serviciu, apelaţi la un plan bine pus la punct.


Recomandarea zilei de 8 ianuarie 2021, Scorpion:

SCORPIONILOR li se fac multe promisiuni pe care nu trebuie neapărat să le creadă. Însă este bine să lăsaţi lucrurile să vină natural.


Recomandarea zilei de 8 ianuarie 2021, Săgetător:

SĂGETĂTORII îşi vor apăra azi punctul de vedere cu orice preţ. Ceea ce este excelent, dar nu uitaţi între timp să faceţi curăţenie în relaţiile voastre personale sau profesionale.








Recomandarea zilei de 8 ianuarie 2021, Capricorn:

Dacă nativii(ele) CAPRICORN se plictisesc sau simt că nu evoluează, e momentul să pună punct. Deciziile radicale sunt foarte bine susţinute, atât timp cât şi acţionaţi, nu doar vă propuneţi.


Recomandarea zilei de 8 ianuarie 2021, Vărsător:

VĂRSĂTORII sunt îndrăgostiţi. Alături de persoana iubită prind curaj să facă tot ce îşi propun. Iar cei(le) singuri(e) se pot axa pe cumpărături, pentru că sunt sprijiniţi(te) de aştrii pe acest plan.


Recomandarea zilei de 8 ianuarie 2021, Peşti:

Iar PEŞTILOR li se oferă un loc de muncă greu de refuzat. Vă merge foarte bine în carieră, aşa că profitaţi de această zi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS