Recomandarea zilei de 7 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 7 ianuarie 2021


Recomandarea zilei de 7 ianuarie 2021, Berbec:

BERBECII fie au de luat decizii privind cariera, fie vor avea parte de o schimbare care nu ţine de ei. Tranziţiile nu sunt uşoare, însă, perseverenţa este aliatul vostru.


Recomandarea zilei de 7 ianuarie 2021, Taur:

Pe TAURI vocea interioară îi ghidează în direcţia bună, dar trebuie să înveţe să o asculte. Mai ales dacă aveţi de făcut alegeri privind locul de muncă, o relocare şi achiziţia unei case sau a unei maşini.


Recomandarea zilei de 7 ianuarie 2021, Gemeni:

GEMENII au îndoieli privind o situaţie, iar analiza ei în detaliu nu ajută la nimic. Schimbaţi-vă puţin perspectiva, pentru voi şi cei(le) din jur.


Recomandarea zilei de 7 ianuarie 2021, Rac:

RACII au multe planuri, la pachet cu o viziune foarte clară. Acţionaţi şi faceţi schimbări radicale, dacă vreţi să le şi materializaţi.






Recomandarea zilei de 7 ianuarie 2021, Leu:

Dacă pe LEI îi deranjează ceva, cel mai bine ar fi să o spună. Confruntările directe vă vor aduce mai multe rezultate.


Recomandarea zilei de 7 ianuarie 2021, Fecioară:

Trecutul le bate la uşă FECIOARELOR, aşa că trebuie să se pregătească de o întâlnire surpriză cu o fostă iubire sau partener(ă) de afaceri. Fiţi pregătiţi(te)!






Recomandarea zilei de 7 ianuarie 2021, Balanţă:

Şi pe BALANŢE le poate căuta cineva din trecut, însă, în cazul vostru uşile pe care le-aţi închis ar trebui să rămână aşa. Pentru că altfel veţi fi răniţi(te).


Recomandarea zilei de 7 ianuarie 2021, Scorpion:

SCORPIONII sunt nostalgici şi simt lipsa unor oameni. Nu vă consumaţi energia cu lucruri pe care nu le puteţi readuce în viaţa voastră, ci concentraţi-vă pe prezent.


Recomandarea zilei de 7 ianuarie 2021, Săgetător:

Dacă pe SĂGETĂTORI îi tentează să spioneze un/o fost(ă) partener(ă) de viaţă, fie în online, fie în realitate, ar trebui să scape de această nevoie cât mai repede.








Recomandarea zilei de 7 ianuarie 2021, Capricorn:

CAPRICORNII trebuie să facă diferenţa între a presupune şi a şti cu siguranţă. Azi este posibil să fiţi duşi(se) în eroare de intuiţia voastră, aşa că mai aveţi puţină răbdare înainte de a decide ceva.


Recomandarea zilei de 7 ianuarie 2021, Vărsător:

Astăzi VĂRSĂTORII se îndrăgostesc sau dacă se află deja într-o relaţie, iubirea e la cote înalte. Mai mult de atât, sunteţi foarte creativi(e), iar asta vă ajută în special la serviciu.


Recomandarea zilei de 7 ianuarie 2021, Peşti:

Iar PEŞTII se poate ca azi să fie mult prea duri cu o persoană apropiată şi să vadă o situaţie altfel decât este de fapt. Nu luaţi decizii radicale, până nu sunteţi siguri(e).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS