Recomandarea zilei de 1 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 1 ianuarie 2021


Recomandarea zilei de 1 ianuarie 2021, Berbec:

BERBECII sunt primii pe listă! Relaţiile care nu sunt benefice le veţi încheia încă din primele zile ale acestui an, însă, foarte posibil cu multă agitaţie şi conflicte. Partea bună este că veţi găsi persoana potrivită şi anul acesta vă puteţi logodi sau căsători.


Recomandarea zilei de 1 ianuarie 2021, Taur:

TAURII îşi întâlnesc sufletul pereche! Veţi lua decizii importante privind viaţa personală - şi, cel mai interesant, este că vă veţi găsi liniştea alături de o persoană care este opusul vostru din toate punctele de vedere.


Recomandarea zilei de 1 ianuarie 2021, Gemeni:

Pentru GEMENI, iubirea vine în mediul online. Este foarte posibil să vă îndrăgostiţi de o persoana dintr-o altă cultură, iar asta implică multe călătorii sau chiar relocări. A doua variantă, offline, este idila cu un/o coleg(ă) de muncă.


Recomandarea zilei de 1 ianuarie 2021, Rac:

Şi RACII se pot îndrăgosti de cineva de la serviciu, dar la ei este vorba de şefi(e). Cert este că aceste legături vă ajută atât în dezvoltarea personală, cât şi profesional.






Recomandarea zilei de 1 ianuarie 2021, Leu:

LEII vor selecta cu atenţie relaţiile pe care vor să le păstreze sau nu. Este posibil ca cele care nu funcţionau să se finalizeze cu o pauză sau chiar un divorţ. Dar vestea bună este că după luna august, totul vă merge strună.


Recomandarea zilei de 1 ianuarie 2021, Fecioară:

Nativii(ele) FECIOARĂ încep mai multe poveşti de iubire, în prima parte a anului, perioadă care va fi destul de tumultoasă. Însă după luna mai, veţi face cunoştinţă cu dragostea adevărată şi puteţi chiar să vă aşezaţi la casa voastră.






Recomandarea zilei de 1 ianuarie 2021, Balanţă:

Nimeni nu le stă în cale BALANŢELOR! Veţi şti foarte clar ce aşteptări aveţi de la partener(ă) şi ce nu puteţi tolera într-o relaţie, iar în 2021 căsătoria nu este exclusă.


Recomandarea zilei de 1 ianuarie 2021, Scorpion:

SCORPIONII sunt foarte seducători. Vă doriţi o relaţie intensă, atât sentimental, cât şi intelectual. Puteţi obţine asta, dacă sunteţi mai sociabili(e) şi vă implicaţi în activităţi de grup pentru a cunoaşte oameni noi. Puteţi începe o relaţie şi pe reţelele de socializare.


Recomandarea zilei de 1 ianuarie 2021, Săgetător:

Dacă SĂGETĂTORII se pregătesc să se mute, relocarea vine la pachet şi cu schimbarea partenerului(ei) de viaţă. Persoana pe care o cunoaşteţi vă va oferi o relaţie pasională, dinamică şi fără conflicte.








Recomandarea zilei de 1 ianuarie 2021, Capricorn:

CAPRICORNII au parte de poveşti karmice. Indiferent de obstacole, le veţi trece cu succes şi clopotele de nuntă nu vor lipsi dacă sunteţi hotărâţi(te).


Recomandarea zilei de 1 ianuarie 2021, Vărsător:

Nativii(ele) VĂRSĂTOR au activat sectorul dragostei. Practic, aveţi noroc din plin. Iniţial, ceea ce nu funcţionează se va încheia de la sine. Iar ulterior, vă veţi îndrăgosti, posibil şi la prima vedere, iar această persoană vă ajută să vă maturizaţi şi vă oferă pasiunea la care visaţi.


Recomandarea zilei de 1 ianuarie 2021, Peşti:

Norocul este pe semnul PEŞTILOR. Veţi găsi dragostea fie la serviciu, fie asociată cu o călătorie. Important este să lăsaţi garda jos pentru a o lăsa să intre.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS