Horoscopul zilei de luni, 4 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 4 ianuarie 2021


Horoscop 4 ianuarie 2021, Berbec:

Berbecii au o perioadă mai nostalgică, se gândesc cu drag la clipele în care erau lipsiţi de probleme şi aveau mai puţine responsabilităţi. Vă este dor să pierdeţi ore în şir, fără vreun scop anume şi fără presiunea că trebuie musai să duceţi la capăt o sarcină. Nu este nimic rău în a fi melancolici, însă nici nu trebuie să cădeţi în extrema opusă şi să vă lăsaţi prinşi(se) în trecut, pentru că s-ar putea să nu vă mai concentraţi la prezent.


Horoscop 4 ianuarie 2021, Taur:

Taurii au în plan schimbarea în acest an şi iau în calcul chiar să se mute într-o casă nouă. Pentru cei(le) care formează deja un cuplu vor exista anumite tensiuni cu privire la felul în care vor fi organizate lucrurile. Taurii singuri vor trebuie să ducă tot greul prin propriile forţe şi ar putea să se confrunte şi cu anumite lipsuri financiare, tocmai pentru că speră la foarte mult şi nu doresc să renunţe la un anumit stil de viaţă.


Horoscop 4 ianuarie 2021, Gemeni:

Gemenii simt nevoia să îşi impună din nou punctul de vedere. Nu sunt mulţumiţi că de multe ori cei(le) dragi ajung să aleagă în locul lor. Dacă vreţi să vă faceţi cu adevărat auziţi, acest lucru depinde doar de voi şi de perseverenţa şi motivaţia de care o să daţi dovadă. În ceea ce priveşte aspectul profesional, relaţiile cu colegii(ele) de muncă ar putea fi şi ele cam tensionate, însă ar fi bine să nu vă certaţi.


Horoscop 4 ianuarie 2021, Rac:

Racii devin mai curajoşi la serviciu, după ce şi-au pus în plan ca în acest an să obţină o promovare şi implicit o mărire de salariu. Încercaţi să vă evidenţiaţi şi să îi demonstraţi şefului(ei) că sunteţi foarte bine pregătiţi(te). O să vedeţi şi rezultatele aşteptate. Creşterea profesională o să fie una etapizată, chiar dacă speraţi ca lucrurile să decurgă puţin mai rapid şi poate chiar să săriţi mai mulţi paşi.


Horoscop 4 ianuarie 2021, Leu:

Sunteți comunicativi(e), puși(se) pe glume și o companie minunată pentru colegi(e). Chiar dacă vacanța de sărbători a trecut cu viteza luminii, entuziasmul nu v-a părăsit și aveți puterea să îi/le motivați și pe cei(le) din jur. Spre seară vă gândiți să ieșiți la cumpărături, să refaceți stocurile din debara, acum că magazinele au program normal și aveți timp să vă mai plimbați printre rafturi.


Horoscop 4 ianuarie 2021, Fecioară:

V-ați făcut deja câteva programări la medic, în săptămânile următoare. Anul acesta sunteți deciși(se) să acordați mai mult atenție sănătății și să vă organizați timpul astfel încât să vă dedicați mai mult și pasiunilor. Spre sfârșitul săptămânii s-ar putea să plecați într-o scurtă excursie cu familia și câțiva(teva) prieteni(e), poate chiar la munte, să mai prindeți zăpadă, dar fără aglomerația de sărbători.


Horoscop 4 ianuarie 2021, Balanţă:

Sunteți deciși(se) ca anul acesta să arătați inițiativă la locul de muncă și să obțineți promovarea mult visată, precum și o mărire de salariu. Aveți grijă totuși să nu vă consumați energia, atenție la „dozaj”. O vizită s-ar putea să vă dea planurile peste cap, mai pe seară, dar s-ar putea să primiți și o veste mult așteptată. Nu vă pripiți, totuși, cu o decizie.


Horoscop 4 ianuarie 2021, Scorpion:

Începe o nouă săptămână de muncă, iar entuziasmul vostru... lipsește cu desăvârșire. Zilele libere v-au prins bine, dar au fost prea scurte. Încercați totuși să vă concentrați și să vă începeți activitățile cât mai responsabil astfel încât nimeni să nu vă poată reproșa ceva sau să vă prindă pe picior greșit. Euforia sărbătorilor de iarnă a trecut și nimeni nu vă mai poate păsui. Este timpul să reveniți la realitate.


Horoscop 4 ianuarie 2021, Săgetător:

Săgetătorii profită din plin, astăzi, de farmecul de care dau dovadă şi reuşesc să ajungă în ipostaze la care nici nu gândeau. Bucuraţi-vă din plin de succesul pe care îl aveţi pentru că nu se ştie exact cât durează această perioadă. Ieşiţi cu fruntea sus din orice competiţie în care sunteţi implicaţi(te), însă trebuie să vă aşteptaţi ca oamenii să înceapă să ceară mai multe de la voi.


Horoscop 4 ianuarie 2021, Capricorn:

Pentru nativii(ele) Capricorn pe primul plan stau problemele casnice. Aveţi multe de rezolvat şi le-aţi cam neglijat în ultima perioadă. Este momentul să recuperaţi timpul pierdut. Ideal ar fi să nu vă fie ruşine şi să apelaţi la specialişti(ste) în cazul în care nu vă pricepeţi sau nu vă descurcaţi. Nu este loc de mândrie, important este ca totul să fie făcut cât mai repede, cât mai sigur şi cât mai bine.


Horoscop 4 ianuarie 2021, Vărsător:

Sunteţi mult prea emotivi(e) şi trebuie să mai daţi din emoţii la o parte pentru că nu vă ajută să luaţi cele mai bune sau cele mai corecte decizii. Emoţiile vă distrag de la posibilitatea de a vă pune priorităţile în ordinea corectă. Concentraţi-vă mai mult şi veţi putea să vă ocupaţi mai bine de tot ce aveţi astăzi în program, iar când simţiţi că apar probleme nu ezitaţi să solicitaţi ajutor.


Horoscop 4 ianuarie 2021, Peşti:

Peştii primesc numeroase invitaţii de a pleca departe de casă, însă nu au suficientă energie încât să onoreze invitaţiile respective. Pentru a evita anumite momente neplăcute căutaţi să staţi cât mai mult pe lângă casă, chiar dacă anumite persoane sunt nemulţumite de refuzurile pe care le oferiţi. Nu aveţi nevoie să plecaţi la mare depărtare de casă pentru a găsi distracţie.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS