Horoscopul zilei de joi, 7 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 7 ianuarie 2021


Horoscop 7 ianuarie 2021, Berbec:

Una dintre cele mai bune modalități de a vă reaminti că sunteţi comandatul(a) propriei vieţi este de a vă rearanja planurile de viitor. Gândiţi-vă bine la lucrurile pe care doriţi să le puneţi în aplicare, aveţi curajul de a vă îndeplini visul. Dacă ajungeţi într-un punct de cotitură nu vă sfiiţi în a cere un sfat. Prietenii(ele) şi familia vă vor fi alături în orice moment.


Horoscop 7 ianuarie 2021, Taur:

Pentru Tauri se anunță o zi încărcată din punct de vedere emoțional. Vești neașteptate i-ar putea scoate din calmul si liniștea ultimei perioade, in care totul părea a merge ca pe roate. Important este să nu reacționezi la cald și să nu iei decizii pripite. Vei avea timp suficient de reacție după ce te echilibrezi.


Horoscop 7 ianuarie 2021, Gemeni:

Este posibil ca persoana care deține puterea acum să nu fie persoana pe care aţi vrea întocmai să o vedeţi la putere, dar nu este nicio problemă. Aveţi încredere în forţele voastre şi demonstraţi celor din jur de ce sunteţi în stare. Astăzi ar putea fi începutul unei noi faze a relației voastre, veţi putea decide lucruri importante care ţin de viitorul vostru şi al familiei voastre.


Horoscop 7 ianuarie 2021, Rac:

Vă gândiți tot mai serios să faceți un pas important în ceea ce privește relația de dragoste. Este timpul să aveți o discuție cu partenerul(a) de viață și să luați împreună o decizie care v-ar putea schimba viața. Din fericire, aștrii sunt de partea voastră și totul va ieși exact așa cum vă așteptați. Trebuie doar să aveți puțină răbdare și totul se va aranja exact cum sperați.


Horoscop 7 ianuarie 2021, Leu:

Liniște – asta este cuvântul care descrie perfect începutul vostru de an și este exact ceea ce sperați. După o perioadă agitată era și timpul să mai răsuflați ușurați(te) și să lăsați grijile deoparte. Aveți planuri mari pentru acest sfârșit de săptămână și abia așteptați să vă petreceți timpul alături de cei(le) dragi.


Horoscop 7 ianuarie 2021, Fecioară:

Deja sunteți cu gândul la weekend și la planurile alături de familie. Ar trebui, totuși, să vă mai concentrați puțin și să încercați să nu faceți boacăne chiar pe ultima sută de metri. Toate la timpul lor. Ar fi bine să fiți mai responsabili(e) în ceea ce privește sănătatea voastră, să mergeți la un control, să scăpați de gândurile care nu vă dau pace. Mai bine preveniți decât să tratați.


Horoscop 7 ianuarie 2021, Balanţă:

Unul dintre proiectele voastre actuale parcă nu se mai termină. Dacă ați așteptat să se vadă luminiţa de la capătul tunelului, s-ar putea astăzi să o întrezăriţi, dacă vă păstrați calmul și rămâneți încrezător(are). Îngrijorarea cu privire la modul în care sau când veţi termina ceva nu vă ajută să o faceţi mai repede, nu-i așa? Suflecaţi-vă mânecele şi treceţi la treabă. Acesta este cel mai rapid mod de a ajunge la linia de sosire.


Horoscop 7 ianuarie 2021, Scorpion:

Aceasta este o zi foarte bună pentru a obține ceea ceea ce vă doriţi, indiferent dacă este vorba de atenția unei anumite persoane pe care aţi pus ochii sau doar un loc de parcare mai bun. Aveţi ceva energie înăuntrul vostru, ceea ce vă creează o bulă de protecție cu vibrații bune în jurul vostru. Nimic din ce spun ceilalţi(lelalte) nu vă afectează şi veţi avea un cuvânt bun pentru toți(ate) cei(le) pe care îi/le vedeţi. Această atitudine strălucitoare va face diferența pentru voi astăzi. Oamenii chiar vor comenta pe această temă.


Horoscop 7 ianuarie 2021, Săgetător:

Dacă aveţi o legătură romantică cu cineva de la serviciu sau de la școală, prima dumneavoastră reacție ar putea fi că nu sunteți potriviţi. Dacă sunteţi în această situaţie, rămâneți cu el(a) oricum. Scoateţi din această relaţie ce este mai bun. Daţi-i timp să înflorească și aţi putea fi plăcut surprins(ă) de ceea ce ia naştere. Sigur, ar putea fi inconfortabil pentru voi la început, dar este important să învățați cum să lucrați cu oamenii pe care nu-i înțelegeți sau cu care chiar nu vă înțelegeți.


Horoscop 7 ianuarie 2021, Capricorn:

Un/O prieten(ă) a făcut câteva schimbări remarcabile în viaţa lui/ei, ceea ce înseamnă că şi tu te gândeşti să faci nişte schimbări. Ar trebui să stai de vorbă cu el(a) despre transformare. Va fi flatat(ă) de atenţia acordată, ceea ce îl/o va încuraja să continue cu acest stil de viaţă reînnoit. Nu îţi fie teamă să spui cuiva că eşti mândru(ă) de el(a).


Horoscop 7 ianuarie 2021, Vărsător:

Mai aruncă o privire asupra evenimentelor recente şi vei reuşi să le vezi aşa cum sunt. O mică distanţare şi timp îţi pot oferi mai multă claritate. Nu este uşor să fii sincer(ă) cu tine despre greşelile pe care le-ai făcut în trecut, dar este cel mai bun mod de a evolua. Dacă în retrospectivă vezi că ai spus sau făcut ceva ce regreţi, ia măsuri azi şi cereţi scuze dacă e cazul. Să pretinzi că totul este bine doar va ridica un zid între tine şi oamenii la care ţii.


Horoscop 7 ianuarie 2021, Peşti:

Dacă ai visat să faci o schimbare în viaţa ta, azi ai putea să transformi acel vis în realitate. Dar ăsta e doar începutul. Nu poţi să te aştepţi la transformări majore peste noapte. Dacă ai aşteptări nerealiste, îţi vei crea frustrări. Dacă vrei să faci o schimbare de natură fizică, e şi mai adevărat. Înţelege că totul va dura, dar şi că vei putea să te ţii de plan până îţi atingi scopul.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS