Horoscopul zilei de joi, 21 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 21 ianuarie 2021


Horoscop 21 ianuarie 2021, Berbec:

Sunteți ușor de iritat astăzi. Nu cedați sentimentelor negative și nu vă lăsați pradă frustrărilor. Dacă aveți divergențe cu colegii, încercați să le explicați ce vă deranjează și căutați împreună soluții pentru a evita conflictele. Nici acasă nu reușiți să vă liniștiți și reușiți să agitați pe toată lumea. Poate ar fi bine să discutați cu un specialist, să vă sfătuiască în astfel de situații.


Horoscop 21 ianuarie 2021, Taur:

Nu este o zi bună pentru investiții. Aveți grijă ce decizii financiare luați și ce cheltuieli faceți. S-ar putea să pierdeți totul din neglijență și să vă reveniți greu. Acum, mai mult ca niciodată, se dovedește utilitatea contului de economii. Atenție, să nu îi trageți și pe ceilalți după voi. În schimb, săptămâna viitoare aștrii vă răsfață cu mai mult noroc la acest capitol.


Horoscop 21 ianuarie 2021, Gemeni:

Cursuri de yoga sau limbi străine, poate excursii sau o garderobă nouă – vă doriți să investiți mai mult în voi, dar nu sunteți hotărâți spre ce domeniu să vă îndreptați. Din fericire, posibilități sunt, iar dacă nu știți ce vi se potrivește căutați pe Internet mai multe informații sau întrebați un prieten ce s-ar potrivi mai bine cu personalitatea voastră.






Horoscop 21 ianuarie 2021, Rac:

Sănătatea pe primul loc, acesta ar trebui să fie deviza voastră în această perioadă. Stresul își spune cuvântul, iar durerile nu trebuie ignorate. Suferința interioară începe să se observe și în aspectul fizic. Mergeți la medic, nu mai amânați controlul și acordați-vă mai multă importanță. Șefii și colegii vor înțelege. Și ei își fac griji pentru voi.


Horoscop 21 ianuarie 2021, Leu:

Leii intră într-o perioadă în care îşi dau seama că pot influenţa starea celor din jur în mod direct. Astfel, dacă ei sunt fericiţi şi cei din jur au mari şanse să fie fericiţi. Asiguraţi-vă că plusul de energie de care daţi dovadă îi ajută şi pe ceilalţi să se simtă bine, astfel încât toată lumea să se poată bucura de momente extrem de plăcute petrecute într-o companie minunată.


Horoscop 21 ianuarie 2021, Fecioară:

Nativii Fecioară trebuie să fie mai discreţi. Nu este momentul potrivit pentru a face dezvăluiri, mai ales în condiţiile în care există riscul de a ajunge într-o situaţie pe care să nu o puteţi gestiona. Schimbările care se întrevăd la orizont nu sunt dintre cele mai plăcute însă trebuie să învăţaţi să vă adaptaţi la situaţii şi să luptaţi în continuu pentru îndeplinirea unor obiective care v-ar putea aduce un bonus financiar.






Horoscop 21 ianuarie 2021, Balanţă:

Astăzi este ziua perfectă pentru a vă surprinde persoana iubită. Trebuie să acordaţi o mai mare atenţie partenerului de viaţă. Un mic cadou cu o mare însemnătate emoţională sau posibilitatea de a petrece seara împreună, într-o atmosferă romantică, sunt cărţi câştigătoare. Însă nu trebuie să uitaţi că succesul deplin este asigurat doar în cazul în care aveţi o atitudine pe măsură.


Horoscop 21 ianuarie 2021, Scorpion:

Nativii Scorpion sunt în mare formă astăzi şi pregătesc planuri care au mari şanse de izbândă. Aveţi nevoie să nu vă abateţi de la plan indiferent de ce se întâmplă în jurul vostru, pentru că altfel riscaţi să rămâneţi mult în urmă. În cazul în care este necesară implicarea unei persoane dragi, nu ezitaţi să apelaţi la ajutorul acesteia şi să cereţi sfaturi care vă pot asigura un plus de claritate în luarea anumitor decizii.


Horoscop 21 ianuarie 2021, Săgetător:

Generozitatea și excesul fac o pereche periculoasă de calități pe care trebuie să le transportați și este nevoie de un tip special de persoană pentru a o face. Acestea sunt poverile voastre. În cea mai mare parte, sunteți pregătit pentru provocare și vă bucurați de asta. Totuși, ar trebui să vă asigurați că toți cei cu care sunteți atât de amabili să aprecieze ceea ce faceți. De asemenea, ar trebui să vă luați puțin timp pentru a vă răsfăța pur și simplu pentru că este timpul.






Horoscop 21 ianuarie 2021, Capricorn:

Nu aţi fost niciodată timid, indiferent de subiectul sau locul în care vă aflaţi. Nu veţi fi timid acum, dar dacă începeţi să simțiţi un pic din asta, amintiţi-vă că dacă cineva are dreptul să fie încrezător, acela voi sunteţi, mai ales că aţi fost atât de sârguincioşi şi muncitori atât de mult timp. Relaxaţi-vă. Lasă restul lumii să-și facă griji cu privire la sentimentele voastre pentru o schimbare.


Horoscop 21 ianuarie 2021, Vărsător:

Dacă sunteți total îngrijorat de faptul că ați putea spune sau face ceva pentru a jigni pe cineva, mai ales dacă sunteți destul de sigur despre cine este vorba și care ar putea fi situația, luați pe cineva alături de voi care este echipat să medieze în situații de acest tip. Cunoașteți deja persoana, pentru că probabil a trebuit să o mai căutaţi şi în trecut pentru un astfel de motiv. Și nu uitați că nu despre voi este vorba.


Horoscop 21 ianuarie 2021, Peşti:

Nu aveți chef să faceți cumpărături în acest moment, dar asta nu înseamnă că nu există ceva care să vă atragă atât de mult, încât să nu treceți prin ape mari ca să vă fie livrat în 24 de ore. Dacă nu sunteți sigur că vă puteți permite, sunați acea persoană pe care o cunoașteți şi care vă va ajuta să treceţi peste, fără a vă face să vă simțiți că v-ați înșelat.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS