Horoscopul zilei de vineri, 22 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 22 ianuarie 2021


Horoscop 22 ianuarie 2021, Berbec:

După ce ați făcut tot posibilul să rămâneţi calmi în ceea ce priveşte o discuţie cu un coleg, s-ar putea să primiţi o veste bună din partea superiorului vostru care va aprecia modalitatea în care aţi gestionat conflictul de natură internă.


Horoscop 22 ianuarie 2021, Taur:

Nativii Tauri sunt împărțiţi între două impulsuri foarte puternice. O parte din voi dorește să-și spună oful, să se descarce şi să vorbească despre problemele sufleteşti cu cei din jur, însă cealaltă parte nu suportă gândul de a lăsa pe cineva să știe nici măcar jumătate din ceea ce se întâmplă în interiorul tău, cel puțin nu până nu găsești o modalitate de a aduce acele simţuri războinice la un compromis. Puteţi păstra tăcerea dacă simţiţi că nu este momentul potrivit, dar trebuie să reţineţi că familia, prietenii, cei dragi în care puteţi avea încredere vor fi mereu alături de voi.


Horoscop 22 ianuarie 2021, Gemeni:

Nativii Gemeni se simt mai bine acum, după ce, în ultima perioadă s-ar putea să se fi simţit uşor extenuaţi din diferite motive. Dacă aveţi anumite nelămuriri, cereţi sfatul celor apropiaţi, discutaţi sincer, deschis, iar soluţiile potrivite vor apărea negreşit. Spre seară odihniţi-vă, uitaţi-vă la un film interesant sau citiţi o carte cumpărată recent ori primită în dar de la cineva drag.


Horoscop 22 ianuarie 2021, Rac:

Managementul a fost întotdeauna ceva la care ai crezut întotdeauna că vei fi destul de bun, având în vedere abilităţile dobândite în timp. Ei bine, şansa de a avansa din punct de vedere profesional tocmai a sosit și, dacă puteți reuși să negociați cu superiorii voştri s-ar putea să vă puteți face un nume în companie, bineînţeles pe lângă un bonus salarial.


Horoscop 22 ianuarie 2021, Leu:

O zi excelentă pentru acești nativi. Se apropie weekendul și vă gândiți deja la ce activități să pregătiți în aer liber pentru cei dragi. Că vă place sau nu trebuie să țineți cont și de dorințele lor. Seara s-ar putea să primiți o veste importantă legată de niște investiții mai vechi.


Horoscop 22 ianuarie 2021, Fecioară:

Fecioarele caută scuze pentru aproape orice, iar cei din jur s-au cam săturat de această atitudine. Ar trebui să vă revizuiți comportamentul și începeți la locul de muncă, unde lejeritatea cu care tratați lucrurile nu este văzută cu ochi buni. Se apropie o perioadă grea din punct de vedere financiar așa că încercați să le reamintiți șefilor de ce v-au angajat.


Horoscop 22 ianuarie 2021, Balanţă:

Nativii Balanță sunt confuzi cu privire la viitorul lor la actualul loc de muncă. Vreți ceva nou, mai interesant, dar și mai puțin solicitant. Ați decis ca anul acesta să vă acordați mai multă atenție și să puneți pe primul plan sănătatea și viața de familie. Este o decizie corectă, mai ales că în trecut v-ați sacrificat enorm pentru un serviciu care nu v-a adus fericire.


Horoscop 22 ianuarie 2021, Scorpion:

Nu este o zi potrivită pentru certuri și conflicte la locul de muncă deoarece s-ar putea să vă treziți cu mai multe reproșuri, și pe bună dreptate. Renunțați la atitudinea de superioritate, iar pacea se va restabili. Colegii voștri nu apreciază să fie tratați de sus, mai ales de cineva din rândul lor.


Horoscop 22 ianuarie 2021, Săgetător:

Lăsaţi oamenii să se ocupe de problemele lor. Este o perioadă în care nu trebuie să vă bateţi capul cu problemele altora. Trebuie doar să vă vedeţi de treaba voastră şi să acordaţi mai multă atenţie familiei. Eventual, ar fi bine să organizaţi pentru seară un mic eveniment la care să participe mai multe rude. Cu această ocazie puteţi afla care mai este situaţia fiecărei persoane în parte.


Horoscop 22 ianuarie 2021, Capricorn:

Capricornii au parte de o perioadă extrem de propice din punct de vedere financiar. Chiar dacă apele în care vă scăldaţi nu par să fie dintre cele mai tulburi, nu trebuie să vă pierdeţi răbdarea. Norocul este de partea voastră şi, în cele din urmă, veţi găsi soluţia ideală pentru a da lovitura şi a vă bucura din plin de un bonus substanţial, care vă asigură stabilitatea economică.


Horoscop 22 ianuarie 2021, Vărsător:

Vărsătorii ar putea avea parte de o surpriză plăcută. O persoană a cărei atenţie aţi tot încercat să o captaţi v-ar putea transmite un semnal. Poate fi vorba despre un apel telefonic, poate fi vorba despre un mesaj scris sau poate fi vorba chiar despre un mesaj transmis prin intermediari. Bucuraţi-vă de moment, încercaţi să fiţi cât mai naturali şi să valorificaţi la maxim situaţia.


Horoscop 22 ianuarie 2021, Peşti:

Lista voastră de priorităţi se schimbă pe parcurs şi trebuie să abordaţi cu încredere momentele neprevăzute care apar. S-ar putea să vă fie mai uşor să treceţi peste anumite situaţii dacă spuneţi partenerilor de discuţii ce aveţi în cap. Sinceritatea poate să fie dezarmantă pentru anumite persoane, dar pe voi s-ar putea să vă ajute foarte mult în viitorul apropiat.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS