Horoscopul zilei de sâmbătă, 2 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 2 ianuarie 2021


Horoscop 2 ianuarie 2021, Berbec:

Berbecii se simt mai îndrăgostiţi ca niciodată şi încă au energia la cote maxime. Reîntâlnirea cu familia în seara de Revelion a fost un moment bun pentru a vă pune la curent cu tot ce li se mai întâmplă persoanelor dragi. Pentru cei(le) care formează un cuplu este o perioadă în care relaţiile devin şi mai solide. Cât despre cei(le) singuri(e), se poate să întâlniţi cât de curând pe cineva special, exact cum îndrăzneaţi să visaţi.


Horoscop 2 ianuarie 2021, Taur:

Taurii sunt cu gândul tot la mesele copioase de sărbători. Este cunoscut apetitul vostru şi faptul că sunteţi extrem de gurmanzi, aşa că ar fi bine să chemaţi un/o prieten(ă) în vizită şi să mai povestiţi, în timp ce savuraţi o cină de excepţie. Însă, nu trebuie nici să faceţi exces. Încercaţi să vă asiguraţi că puneţi şi sănătatea pe primele planuri, pentru a nu fi nevoiţi(te) să faceţi o vizită la medic în viitor.


Horoscop 2 ianuarie 2021, Gemeni:

Gemenii au mare noroc în dragoste şi nu numai. Sunteţi recunoscători(are) pentru toate momentele liniştite pe care le-aţi petrecut în cercul de prieteni(e) şi nu vă stă deloc gândul că de săptămâna viitoare trebuie să vă reîntoarceţi la birou. Perioada aceasta vă găseşte într-o notă poate mai sentimentală decât în mod obişnuit, dar toate energiile pozitive vor fi canalizate spre planurile de viitor.


Horoscop 2 ianuarie 2021, Rac:

Racii sunt mai somnoroşi azi, dar aveţi în plan să faceţi şi o plimbare, pentru a lua o gură de aer şi pentru a vă bucura de ultimele zile libere. Pe seară, se poate ca o carte bună să vă facă să nu o mai lăsaţi din mână sau poate o să faceţi un maraton de episoade din serialul preferat. Nativii(ele) Rac au planuri măreţe în 2021, iar în această perioadă de linişte o să reuşiţi să vă puneţi ideile în ordine.


Horoscop 2 ianuarie 2021, Leu:

Tihnă acasă și în suflet. Aveți nevoie, mai ales după petrecerea din seara trecută. Cei(le) mai ghinioniști(ste), care lucrează și astăzi, vor avea totuși o zi liniștită, fără evenimente majore, iar timpul va trece mult mai repede decât v-ați fi așteptat. Abia așteptați să luați masa în familie, iar poate mai târziu, ieșiți la o scurtă plimbare, în oraș.


Horoscop 2 ianuarie 2021, Fecioară:

Ușor-ușor vă reveniți după petrecerea de pomină de aseară și încercați să vă adunați energia pentru runda doi. S-ar putea să primiți vizite importante astăzi, din partea celor dragi și vă veți bucura de compania lor. Mai aveți câteva zile libere și vă gândiți să plecați într-o scurtă excursie, cu familia, nu foarte departe.


Horoscop 2 ianuarie 2021, Balanţă:

Bucuria vine din gesturi simple, iar voi știți asta. Tot ce vă doriți astăzi este să petreceți timpul alături de familie, să vă încărcați cu energie pozitivă și să vă odihniți cât mai mult. Nu ar fi rău să începeți de pe acum să vă faceți planuri, să vă proiectați o strategie pentru 2021, mai ales pe partea financiară.


Horoscop 2 ianuarie 2021, Scorpion:

Aștrii vă răsfață astăzi. Lăsați în urmă orice nemulțumire din anul trecut și încercați să fiți mai pozitivi(e), mai optimiști(ste) și nu vă mai pripiți cu concluziile. Este o zi a introspecției și a liniștii interioare. Nu lăsați grijile să vă perturbe șansa de a avea un weekend excelent, în compania celor dragi.


Horoscop 2 ianuarie 2021, Săgetător:

Orice provocare întâlnită astăzi nu trebuie să vă sperie. Relaxaţi-vă şi căutaţi să aveţi încredere în ceea ce faceţi, mai ales că majoritatea timpului este pierdută cu pregătirile făcute pentru noua săptămână de lucru. Încercaţi să vă stabiliţi planul de bătaie în funcţie de abilităţile pe care ştiţi că le aveţi şi încercaţi să anticipaţi mutările celorlalţi(te) pentru a câştiga timp.


Horoscop 2 ianuarie 2021, Capricorn:

Capricornii au probleme în legătură cu luarea unor decizii importante. Nu sunteţi concentraţi(te) în proporţie de sută la sută, iar asta s-ar putea să vă coste, mai ales că în joc pot fi aruncate sume importante de bani la care e posibil să nu ajungeţi. Poate dacă pierdeţi mai puţin timp cu televizorul, reuşiţi să vă mobilizaţi mai bine şi să puneţi accent pe lucrurile care sunt cu adevărat importante.


Horoscop 2 ianuarie 2021, Vărsător:

Vărsătorii au nevoie, astăzi, de multă dragoste, însă le este greu să o obţină. Atenţie, nu vorbim doar despre relaţia cu persoana iubită! În multe cazuri poate fi vorba despre căutarea unui gest demn din partea părinţilor sau căutarea unor vorbe bune din partea unor apropiaţi(te), semnele acelea de care aveţi nevoie pentru a căpăta mai multă încredere în forţele proprii.


Horoscop 2 ianuarie 2021, Peşti:

Aveţi de făcut faţă unui număr mare de provocări, însă plusul de energie de care daţi dovadă impresionează pe toată lumea. Totuşi, nu trebuie să exageraţi cu efortul depus pentru că totul se poate transforma foarte uşor în probleme de sănătate şi nu vreţi să începeţi cu stângul 2021. Calendarul vostru social este mai plin ca de obicei, însă asta nu este neapărat o problemă.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS