Recomandarea zilei de 9 decembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 9 decembrie 2020


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să înveţe să se preţuiască şi să îi/le lase pe cei(le) din jur să se descurce singuri(e). Focalizaţi-vă pe carieră, pentru că se poate să apară o ofertă pentru un nou loc de muncă.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2020, Taur:

Taurii vor întâlni persoane mai încăpăţânate decât ei, pe care le pot suporta doar dacă sunt calme. Astăzi nu ar trebui să faceţi alegeri majore şi nici să vorbiţi neîntrebaţi(te).


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2020, Gemeni:

Gemenii vor lua decizii excelente privind cariera şi banii. Este o zi prielnică pentru negocieri, să vă ocupaţi de chestiuni birocratice sau să vă înscrieţi la un curs, un seminar.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2020, Rac:

Racii sunt susţinuţi şi ei pe partea birocratică, în special în ceea ce priveşte finanţele. Iar dacă aveţi de rezolvat detalii cu privire la o asociere, o colaborare, astăzi veţi finaliza totul.






Recomandarea zilei de 9 decembrie 2020, Leu:

Leii muncesc foarte mult şi reuşesc să le arate persoanelor din jur că sunt capabili de orice. În special dacă în trecut aţi pierdut puncte în anumite situaţii, azi le veţi recupera.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2020, Fecioară:

Fecioarele ar fi bine să se ocupe de relaţii, parteneriate, asocieri. Iar în dragoste sunteţi preferaţii aştrilor, aşa că folosiţi-vă şarmul.






Recomandarea zilei de 9 decembrie 2020, Balanţă:

Balanţele dau dovadă de intuiţie datorită Lunii care tranzitează semnul lor. Veţi rezolva conflictele cu asociaţii(tele), şefii(ele) sau oamenii legii, iar în relaţia cu băncile veţi obţine rezultate.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2020, Scorpion:

Scorpionii primesc veşti bune de peste hotare. Iar o femeie vă poate influenţa pozitiv în carieră şi vă oferă soluţii la problemele complicate.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2020, Săgetător:

Şi pentru Săgetători cariera este bine aspectată. Veţi purta discuţii importante şi veţi alege înţelept în privinţa vânzărilor şi achiziţiilor.








Recomandarea zilei de 9 decembrie 2020, Capricorn:

Capricornii schimbă ceva într-o relaţie. Nu înseamnă că o încheiaţi, ci găsiţi termeni mai buni pentru ambele părţi. Dar fiţi foarte atenţi(te) la cheltuieli.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorii sunt foarte creativi şi, astfel, rezolvă problemele complicate ale colegilor de serviciu. În plus, e ziua potrivită să acordaţi atenţie unei relaţii.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2020, Peşti:

Peştii pot intra într-un conflict cu şefii(ele) sau coordonatorii(arele). Temperaţi-vă orgoliului şi nu vă bazaţi pe impulsurile de moment.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS