Horoscopul dragostei, 21-27 decembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 21-27 decembrie 2020


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Berbec:

Săptămâna aceasta e necesar să faci unele alegeri. Indiferent de statutul tău, aștrii îți vor aduce situații trase la indigo, flirturi și momente intense de seducție. Nu te mira să descoperi noi dorințe, să simți și mai mult nevoia de evadare, mult mai intens decât în ultimele luni. Vei fi mai dornic(ă) să te bucuri de dragoste.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Taur:

Situația ta sentimentală se va îmbunătăți ușor. De la neglijența partenerului(ei) de viață se trece la o oarecare sensibilitate din partea lui/ei. Influențele astrale vor provoca situații care vor fi foarte utile pentru a crea un climat de tandrețe. Dacă ești singur(ă), nu ești imun(ă) la o dragoste la prima vedere care are toate șansele să dureze.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Gemeni:

Nu ezita să te implici în discuții profunde în aceste zile. Dacă ai o relație acum, această săptămână este perfectă pentru a evidenția proiectele comune și pentru a le implementa. Construirea cuibului îți va aduce satisfacții intense. Dacă ești singur(ă), ești încurajat(ă) să provoci mai multe întâlniri noi.






Horoscop 21-27 decembrie 2020, Rac:

Nevoia ta de seducție va fi mai mare în această săptămână. Cauți apreciere și ești dornic(ă) să-i(le) faci pe ceilalți(lelalte) să vină la tine. Acest lucru va avea ca rezultat mai multă spontaneitate, naturalețe și tandrețe. Treci peste piedicile care te-au intimidat până acum. Acțiunea va fi simplificată datorită spiritului tău îndrăzneț.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Leu:

Evită cu orice preț să stai fără să faci nimic această săptămână. Ți se va deschide o cale de ascensiune în domeniul sentimental. Într-adevăr, începi un nou ciclu, care îți va permite să îți reînnoiești relația. Vei avea multe oportunități de schimbare, iar acestea vor fi sinonime cu un nou început pentru un drum lung plin de iubire.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Fecioară:

Săptămâna aceasta ai mari șanse de a-ți seduce partenerul(a). Reușești să înlături greutatea vinovăției greșelilor comise în trecut și să te concentrezi pe prezent. Ține ferm cârma iubirii, depinde doar de tine cum evoluează aceasta.






Horoscop 21-27 decembrie 2020, Balanţă:

Situația ta sentimentală se va stabiliza și vei reuși să te bucuri mai mult de dragoste în această săptămână. Fie că ești singur(ă) sau nu, ești mai hotărât(ă) ca oricând să profiți de iubirea celor din jur. Nimic nu stă în calea fericirii tale, deoarece ai un optimism extraordinar.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Scorpion:

Spontaneitatea ta revine în forță și te conduce pe cărările plăcerii intense. Setea ta de viață este din nou prezentă în viața ta sentimentală. Pentru mulți(te) nativi(e), un nou început va fi posibil la jumătatea săptămânii. Oricare ar fi situația ta actuală, vei experimenta o reînnoire profundă, sentimentele tale se intensifică, mai ales atunci când vei primi semne de afecțiune. Nu îți asuma responsabilități noi înainte de a te gândi la toate!


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Săgetător:

Comportamentul tău va atrage tot mai mult persoanele din jurul tău. Dacă până acum ți-ai făcut planuri, acum este momentul să acționezi. Dacă ești implicat(ă) de multă vreme într-o relație, cel mai probabil vei simți o nevoie de schimbare care nu este întotdeauna evidentă, așa că vorbește deschis cu partenerul(a) de viață!






Horoscop 21-27 decembrie 2020, Capricorn:

Indiferent de situația ta actuală, dacă ești singur(ă) sau nu, ar fi bine să-ți lași capacitatea de a asculta să acționeze, deoarece va fi un factor puternic de noroc în dragoste. Cu toate acestea, fii atent(ă) să nu uiți să ții cont și de dorințele tale, de cele mai importante nevoi ale tale, pentru că vei avea tendința de a te pune pe ultimul loc.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Vărsător:

Indiferent de situația ta actuală, nu te vei mulțumi cu locul doi. Paradoxal, în această săptămână vei fi mai des înconjurat(ă) de rude decât de obicei. Cu toate acestea, va fi resimțită nevoia de ceva nou în cuplu și nu îți e de ajuns ca alte persoane să îți ofere atenție. Dacă ești singur(ă), mediul virtual nu este favorizat. Renunța la site-urile de întâlniri, fă un pas înapoi și revino la lumea reală.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Peşti:

Săptămâna aceasta îți vei înțelege mai bine partenerul(a) și te vei asigura că acesta(asta) este fericit(ă). Se anunță un progres uimitor în viața ta sentimentală. Îți vei schimba instinctiv modul de a te comporta, iar acest lucru îți va schimba în bine relația. Dacă ești singur(ă), vei simți nevoia să ieși din rutină.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS