Horoscopul zilei de joi, 31 decembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 31 decembrie 2020


Horoscop 31 decembrie 2020, Berbec:

Berbecii debordează de energie în această perioadă. Ar fi bine să vă canalizaţi acest optimism, pentru a termina proiectele pe care nu aveaţi niciodată timp să le duceţi la capăt. Nativii zodiei ar putea chiar cunoaşte pe cineva, iar schimbările pe plan sentimental sunt binevenite, după o lungă perioadă în care poate singurătatea a părut să vă preseze. Nu trebuie să vă îndoiţi de norocul vostru.


Horoscop 31 decembrie 2020, Taur:

Taurii continuă să aibă o stare excelentă. Este o perioadă favorabilă pentru a vă face remarcaţi atât la muncă, cât şi printre prieteni. Aveţi numai idei bune, iar cei dragi vor aprecia acest lucru. Mai mult, de ceva timp sunteţi într-o continuă stare de visare. Poate pentru că se apropie Revelionul, iar sărbătorile vă dau o stare foarte bună. Sunteţi recunoscători pentru faptul că familia vă este aproape.


Horoscop 31 decembrie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să fie mai atenţi la posibilele probleme de sănătate. Când ai mai mers ultima dată la un control? Chiar dacă nu pare să ai vreo problemă anume, asta nu înseamnă că trebuie să neglijezi bunăstarea corpului tău. Poate după trecerea sărbătorilor o să iei o decizie în acest sens. Cât despre starea ta de spirit, ai un tonus bun, te simţi excelent şi chiar te gândeşti la un concediu extra în luna ianuarie a anului care vine.






Horoscop 31 decembrie 2020, Rac:

Racii trec printr-o perioadă de incertitudine, au un moment în care introspecţia este cuvântul de bază. Tot acest proces o să vă ajute pe viitor, ca să luaţi decizii mai bune, după această lungă perioadă de gândire. Nativii zodiei simt nevoie de a petrece mai mult timp singuri, dar acest lucru nu înseamnă că se vor îndepărta de cei dragi sau că vor petrece noaptea dintre ani în faţa televizorului.


Horoscop 31 decembrie 2020, Leu:

Nativii acestei zodii sunt răsfățații aștrilor și în această perioadă. Bucurați-vă de lucrurile bune din viața voastră, gândiți pozitiv și pregătiți-vă să întâmpinați noul an cu mintea și inima deschise. 2021 vă pregătește numeroase surprize plăcute, trebuie doar să fiți pe fază. Astăzi îi veți avea aproape pe cei dragi, iar atmosfera de sărbătoare se resimte deja în căminul vostru.


Horoscop 31 decembrie 2020, Fecioară:

Ziua liberă vă priește, sunteți pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Revelion. Mai aveți timp să dați o tură prin oraș după cumpărături pentru masa de diseară. Nu uitați nici de micile atenții pentru invitați și cei dragi, le veți face o surpriză pe cinste. Nimic nu vă bucură mai mult decât zâmbetele de pe chipurile membrilor familiei. Nu uitați să vă puneți ordine în priorități, astfel încât noul an să vă prindă pe direcția cea bună, pe toate planurile.






Horoscop 31 decembrie 2020, Balanţă:

Sfârșitul anului vă prinde cu o dilemă: vi se oferă un post mult dorit, dar vă îngrijorează aspectul financiar și încă mai cântăriți dacă este sau nu pasul corect. Anul 2021 vă aduce numeroase responsabilități financiare și nu ați vrea să vă treziți în imposibilitatea de a vă achita de aceste cheltuieli. Cel mai bine este să discutați cu familia, să vedeți și perspectiva lor și poate, așa, veți reuși să luați o decizie.


Horoscop 31 decembrie 2020, Scorpion:

Nevoia voastră de comunicare s-ar putea să fie interpretată greșit, iar oamenii să creadă că îi iscodiți. Nu ar strica să vă anunțați intențiile de la început. Cum sfârșitul anului se apropie, lăsați în urma voastră orice urmă de tensiune sau neplăceri și intrați în noul an cu o atitudine pozitivă și cu gânduri bune. Familia și prietenii vă vor fi alături, iar 2021 s-ar putea să vă aducă noi cunoștințe care se vor dovedi benefice pentru parcursul vostru profesional.


Horoscop 31 decembrie 2020, Săgetător:

Săgetătorii ar putea avea, astăzi, parte de o zi aproape perfectă. Contează în primul rând să vă treceţi planurile pe foaie şi să le urmaţi întocmai. Este momentul oportun să vă propuneţi noi obiective şi să exploraţi noi teritorii. Nu vă simţiţi obligaţi să abordaţi în permanenţă o atitudine serioasă. Optimismul şi voia bună vă pot ajuta să treceţi lejer peste momentele mai grele.






Horoscop 31 decembrie 2020, Capricorn:

Capricornii primesc veşti neaşteptate. Impactul este atât de puternic încât vă va fi foarte greu să credeţi ceea ce auziţi. Totuşi, vă descurcaţi foarte bine sub presiune, iar oamenii sunt uimiţi de modul eficient în care luaţi decizii radicale. Veţi fi apreciaţi pentru calităţi pe care nici nu ştiaţi că le aveţi. Important este să vă bucuraţi din plin de aprecierea apropiaţilor.


Horoscop 31 decembrie 2020, Vărsător:

Acţionaţi în continuare în baza plusului de energie obţinut weekendul trecut. Însă asta nu înseamnă neapărat că trebuie să luptaţi doar pentru a obţine bonusuri financiare. Poate ar fi cazul să vă implicaţi şi în proiecte care să vă aducă, mai degrabă, satisfacţie sufletească. Cei din jur vor aprecia altruismul de care daţi dovadă în momente în care alţii poate nu ar fi apucat o asemenea cale.


Horoscop 31 decembrie 2020, Peşti:

Aveţi nevoie de o abordare mult mai realistă a problemelor care nu vă dau pace. Nu e cazul să vă supraestimaţi calităţile pentru că aşa există pericolul să daţi greş în ipostaze neaşteptate. Încercaţi să faceţi paşi mici spre îndeplinirea obiectivelor şi să vă bucuraţi de succesele de moment. Atmosfera este una prielnică, dar trebuie să o valorificaţi la maxim.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS