Horoscopul zilei de joi, 24 decembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 24 decembrie 2020


Horoscop 24 decembrie 2020, Berbec:

Nativii Berbec au aflat un secret foarte important, însă dezvăluirea acestuia poate avea un câştig, dar şi o pierdere. Cântăriţi bine decizia pe care urmează să o faceţi, mai ales dacă informaţia nu vă priveşte în mod direct, ba mai mult, ar putea afecta imaginea cuiva drag. Uneori, tăcerea este mult mai importantă.


Horoscop 24 decembrie 2020, Taur:

Ați avut întotdeauna un respect înnăscut pentru autoritate și firea voastră nu v-a permis să călcaţi strâmb pentru a nu vă afecta imaginea în faţa celorlalţi. Acum, când o situație dificilă pare imposibilă, trebuie să vă recunoaşteţi învinşi şi să cereţi ajutor. Nu este nimic greşit în a vă recunoaşte vulnerabilitatea, cei dragi cu siguranţă vă vor oferi o mână de ajutor.


Horoscop 24 decembrie 2020, Gemeni:

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor se bucură de timp petrecut în compania familiei, dar şi a persoanei iubite. Întâmpinaţi colindătorii, faceţi bradul şi pregătiţi bunătăţile pentru masa din ziua de Crăciun. Spre seară s-ar putea să fiţi vizitaţi şi de o persoană extrem de dragă pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 24 decembrie 2020, Rac:

În ultimele zile, instinctele voastre v-au spus să evitaţi orice mişcare bruscă, orice tentativă de a acţiona sub impuls. Aţi avut dreptate, intuiţia voastră nu este una greşită căci ar fi bine să fiţi liniştiţi, răbdători şi înţelegători în această zi. S-ar putea să fiţi implicaţi în anumite subiecte tensionate, aşa că rolul vostru este de mediator, încercaţi să aplanaţi orice conflict şi să reinstauraţi pacea, mai ales în familie.


Horoscop 24 decembrie 2020, Leu:

Leul se află într-un cadru sentimental nostalgic și este mult mai interesat să se gândească la vremurile bune din trecut, decât să privească spre viitor. Vestea bună este că poți face viitorul pozitiv bazându-te pe trecut, chiar dacă ai decis să uiți totul, cei mai buni oameni vor rămâne cu tine.


Horoscop 24 decembrie 2020, Fecioară:

Fecioara nu este genul de persoană care se complace într-o fantezie romantică, cu excepția cazului în care este susținută de un plan pe termen lung, cu beneficii notabile. Ei bine, acum s-ar putea să dai exact peste această excepţie, însă trebuie să ai mare grijă atunci când cântăreşti beneficiile. Ia în calcul şi faptul că inima poate fi controlată doar o perioadă.


Horoscop 24 decembrie 2020, Balanţă:

Pentru Balanță, evident că farmecul și disciplina sunt punctele tale forte. Adică, puteți face orice trebuie făcut prin a fi suficient de fermă și de fermecătoare, pentru a-i convinge pe ceilalți că toată contribuția lor este esențială. Indiferent de ceea ce este mai important vei avea la îndemână mai mult decât suficient pentru a atrage toate părțile interesate.


Horoscop 24 decembrie 2020, Scorpion:

Dacă cineva știe exact în cine să aibă încredere și în cine să nu aibă încredere, este Scorpionul. Ești isteț, inteligent și foarte greu de înșelat. Puteți observa un șobolan la o milă distanță și mirosi unul chiar şi mai departe. Așadar, acum căutați pe cineva cu care să discutați un anumit subiect, știți exact la cine să mergeți și pe cine să evitați. Dacă cineva de care nu sunteți foarte sigur vă oferă ajutorul, gândiți-vă la un mod frumos de a refuza.


Horoscop 24 decembrie 2020, Săgetător:

Joi, nativii zodiei Săgetător îşi vor folosi energia pentru a rezolva tot felul de probleme personale, legate de sănătate. Nu stai foarte bine la capitolul imunitate, iar stresul din ultima perioadă începe să îşi spună cuvântul. Sfatul meu pentru tine este să ai mai mult grijă de tine şi să încerci să te pui pe primul loc. Nimic nu este mai important decât sănătatea. Îmbracă-te gros când ieşi afară, bea multe ceaiuri şi sucuri naturale. Aşadar, atenţie la sănătate, eşti predispus să te îmbolnăveşti în această perioadă!


Horoscop 24 decembrie 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii au şansa de a cunoaşte o persoană foarte specială. Vei fi pur şi simplu bulversat, iar gândurile tale se vor îndrepta doar către ea. După ce veţi sta de vorbă, poate veţi decide să ieşiţi să petreceţi sărbătorile împreună. În plan financiar, lucrurile nu stau la fel de bine, însă aştrii au o veste bună pentru tine. Foarte curând, viaţa ta se va schimba radical şi vei avea parte de câştiguri neaşteptate.


Horoscop 24 decembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorul astăzi trebuie să îşi facă o listă de priorităţi şi să îşi pregătească planurile pentru noul an. Este foarte posibil să ai parte de multe schimbări în 2021, motiv pentru care trebuie să te gândeşti la ce îţi doreşti să faci cu viaţa ta. Un sfat bun este să fii echilibrat şi să iei deciziile corecte. De asemenea, încearcă să aduni în jurul tău persoane de încredere, care să nu te împiedice să obţii succesul. Ai încredere şi mult curaj, sigur vei reuşi!


Horoscop 24 decembrie 2020, Peşti:

Peştii vor avea parte de o zi uşor obositoare, în care vor trebui să se ocupe de câteva treburi casnice pe care le-ai tot amânat. Deşi ai prefera să leneveşti, trebuie să înţelegi că, cu cât termini mai repede, cu atât va fi mai bine. Nu are rost să îţi strici buna dispoziţie, mai ales acum, în perioada sărbătorilor. În general, este o zi liniștită, în care probabilitatea de a apărea discuţii sau conflicte sunt foarte mici.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS