Horoscopul zilei de sâmbătă, 19 decembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 19 decembrie 2020


Horoscop 19 decembrie 2020, Berbec:

Berbecii sunt cu gândul la vacanță și pe bună dreptate. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar acum toate gândurile se îndreaptă către cei(le) dragi și momentele frumoase ce vor urma. Pe cât posibil, încearcă să rezolvi din timp problemele organizatorice, la serviciu sau în casă, astfel încât să te bucuri din plin de spiritul Sărbătorilor.


Horoscop 19 decembrie 2020, Taur:

Taurii întrevăd o rază de speranță, după o perioadă agitată și plină de obstacole. Este rezultatul eforturilor tale și a spiritului de sacrificiu ce te-a ghidat în toate deciziile. Poate că de multe ori ai renunțat la tine și la pasiunile tale pentru a sări în ajutorul celor dragi, dar a meritat. Sentimentul de împlinire sufletească nu poate fi comparat cu nimic.


Horoscop 19 decembrie 2020, Gemeni:

Gemenii au idei trăznite, însă asta nu ar trebui să îi oprească din a-și împlini dorințele. Câteodată, a ținti sus, acolo unde nimeni nu crede că vei ajunge, este chiar secretul pentru a reuși. Dacă simți că norocul este de partea ta, nu ezita nicio clipă. Vei avea numai de câștigat. Și, în cele din urmă, singurul regret este regretul de a nu fi făcut nimic.






Horoscop 19 decembrie 2020, Rac:

După o lungă perioadă în care ai simțit că pierzi controlul propriei agende, astăzi revii la conducere și ai ocazia să pui lucrurile în ordine. Ce ar trebui să faci mai întâi? Fă-ți timp pentru tine. Acordă-ți cel puțin o oră, astăzi, în care să te relaxezi. Indiferent dacă este vorba de un pui de somn, de vizionarea unui film ori de privit pe fereastră, ai nevoie să savurezi din plin puțină... liniște. Te va ajuta mult pe viitor.


Horoscop 19 decembrie 2020, Leu:

Tocmai când începi să te simți confortabil cu rutina de zi cu zi, apare ocazia de a porni într-o aventură interesantă. Ești pregătit(ă) pentru asta? S-ar putea să trebuiască să renunți la ceea ce ai lucrat până acum pentru a profita de această șansă și nu ai nicio garanție că vei reuși. Dacă ești gata pentru o fază mai liniștită a vieții, mai bine ai lăsa această ocazie să treacă pur și simplu pe lângă tine. Gândește-te bine la ceea ce îți dorești și ia o decizie în consecință.


Horoscop 19 decembrie 2020, Fecioară:

Ești ocupat(ă) să găsești acel „ceva” care ți-ar putea extinde orizonturile, indiferent dacă asta înseamnă să găsești un nou loc de muncă, să devii serios(asă) în ceea ce privește începerea unei afaceri sau îmbunătățirea celei pe care o ai. Ideea nu este să faci o muncă suplimentară, ci să găsești modalități prin care să simplifici ceea ce faci acum, în așa fel încât să te simți mai confortabil și să te bucuri de un echilibru pe toate planurile. Mare atenție la sănătate în această perioadă.






Horoscop 19 decembrie 2020, Balanţă:

Balanţele simt nevoia să se exprime mai mult zilele acestea, să îşi expună punctul de vedere, să convingă anumite persoane că opinia lor este cea corectă. Însă, unii oamenii ar putea să înţeleagă greşit ceea ce doriţi să transmiteţi. Chiar dacă în teorie vă puneţi de acord cu anumite lucruri, practica o să vă surprindă. Cu teama de a nu vă supăra, cei(le) dragi ar putea să afirme că vor proceda într-un fel, dar să ţină cont de fapt tot de propriile convingeri şi interese când trebuie să ia o decizie.


Horoscop 19 decembrie 2020, Scorpion:

Scorpionii trebuie să nu mai ridice ziduri în jurul lor de teama că ar putea fi răniţi. Este bine că sunteţi precauţi uneori, dar la modul general ar putea să nu vă prindă chiar atât de bine. Nu vreţi să vă găsiţi în ipostaza de a fi singuri(e) chiar şi atunci când nu doriţi acest lucru. De asemenea, sunteţi într-o perioadă în care vă gândiţi serios să vă mutaţi. Este timpul să nu mai pierdeţi vremea şi să inspectaţi cele mai bune oferte. Puteţi începe următorul an cu idei despre cum ar trebui să arate locul ideal pentru voi.


Horoscop 19 decembrie 2020, Săgetător:

Săgetătorii au o perioadă bună pentru a fi mai creativi. Se simt bine în pielea lor, mai liberi, mai relaxaţi. Pe scurt, mai fericiţi. Pentru artiştii(stele) aflaţi(te) sub semnul acestei zodii este un moment bun să scrieţi, compuneţi, desenaţi cât mai mult. Orice vă pune imaginaţia la contribuţie este de folos. Săgetătorii au înţeles în sfârşit că nu trebuie să îşi îndrepte atenţia doar spre muncă. Viaţa are multe aspecte plăcute de care trebuie să profitaţi. Bucuriile mici pot crea amintiri demne de povestit.






Horoscop 19 decembrie 2020, Capricorn:

Sâmbătă este ziua în care bunăstarea Capricornului se poate schimba drastic - și nu neapărat în bine! Astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să fii atent(ă) la tot ce înseamnă probleme legate de bani. De asemenea, încearcă să ai grijă și să fii mai atent(ă) la felul în care îți alegi cuvintele în dialogul cu cei(le) dragi. Din păcate, chiar și o mică neînțelegere poate provoca o furtună, care va fi extrem de dificil de calmat.


Horoscop 19 decembrie 2020, Vărsător:

Nu ești deloc modest(ă) și vrei să le arăți tuturor ce ai și de ce ești capabil(ă). Ei bine, va fi destul de ușor să atragi atenția asupra ta - trebuie doar să atingi subiectul bogăției și succesului. Astăzi, gândurile tale vor fi ocupate doar cu planuri şi proiecte. Eşti într-o formă de zile mari şi tot ce faci va atrage admiraţia celor din jur.


Horoscop 19 decembrie 2020, Peşti:

Astăzi, nativii(ele) zodiei Peşti vor simţi că înoată împotriva curentului. Eşti din ce în ce mai dezamăgit(ă) şi rişti să îţi pierzi orice dorință de a-ți exprima sau susține punctul de vedere. Este indicat să înoți împotriva curentului și să încerci să depășești situația dificilă cu care te confrunți. La finalul zilei, vei vedea că lupta nu a fost în zadar și că există lumină la capătul tunelului.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS