Horoscopul zilei de vineri, 18 decembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 18 decembrie 2020


Horoscop 18 decembrie 2020, Berbec:

Berbecii sunt mai dificili în aceste zile. Poate nu ar strica să mai lăsați orgoliul deoparte și să deveniți mai accesibili colegilor voștri, până la urmă sunteți o echipă. În familie apar mici tensiuni din cauza listei de cadouri, dar până la finalul weekendului, lucrurile se vor liniști și calmul se va reinstala în căminul vostru. Fiți mai înțelegători în aceste zile, încercați să vă gândiți că este o perioată agitate pentru toată lumea, nu numai pentru voi.


Horoscop 18 decembrie 2020, Taur:

Nativii acestei zodii sunt extrem de răsfăţaţi de aștrii în această zi. Nimic nu le stă în cale, sunt o forță de neoprit, mai ales la locul de muncă. Energia voastră pozitivă îi molipsește și pe cei din jur. În familie, lucrurile sunt armonioase, vă bucurați de momente minunate alături de cei dragi și vă bucurați de compania fiecăruia. Cu toate acestea, nu uitați să vă întoarceți atenția și către lucruri mai mundane. După cum bine știți, vacanța nu a venit încă și ar trebui să vă mai concentrați puțin.


Horoscop 18 decembrie 2020, Gemeni:

Gemenii au o zi plină, sunt într-o agitație continuă, iar sarcinile la locul de muncă par a nu se mai sfârși. În weekend este momentul ideal să vă gândiți la viitorul vostru, poate vă gândiți să investiți mai mult în voi, să vă înscrieți la niște cursuri de limbi străine sau dezvoltare personală. Cert este că familia vă va susține în acest demers, ba mai mult, s-ar putea să primiți și sprijin financiar din partea lor, în acest sens.






Horoscop 18 decembrie 2020, Rac:

Racii visează deja la vacanța de Crăciun. Și-au făcut planuri minuțioase și abia așteaptă să împartă cadourile cu cei dragi. Sunteți ușor distrași în aceste zile, abia mai reușiți să vă concetrați. Faceți un mic efort, totuși. Ar fi păcat să vă stricați reputația pe ultima sută de metri. Poate după sărbători vă faceți mai mult timp și pentru voi și încercați să puneți ordine în haosul care vă înconjoară. Ideal ar fi să vă faceți o listă de priorități și să nu vă mai abateți de pe acest drum.


Horoscop 18 decembrie 2020, Leu:

Leii sunt foarte încrezători cu privire la viitor. În sfârşit au realizat că nu este bine să rămână prinşi în trecut, că trebuie să se detaşeze de lucrurile care au mers rău. La locul de muncă o să apară numeroase oportunităţi pentru a vă face remarcat. Un proiect nou o să vă prindă bine, deoarece o să reuşiţi să mai ieşiţi din monotonie. Pentru prima dată, după mult timp, nativii zodiei o să simtă că se află în momentul potrivit, iar colegii o să vă pară mult mai prietenoşi.


Horoscop 18 decembrie 2020, Fecioară:

Fecioarele se concentrează pe anumite probleme de sănătate, însă nu trebuie să se îngrijoreze, pentru că nu este vorba despre nimic grav. O vizită la medic o să fie suficient pentru a vă linişti. De asemenea, este o perioadă bună pentru a pune în balanţă planurile de viitor. Anumite probleme de sănătate ar putea fi cauzate chiar de stresul resimţit în ultima perioadă. Trebuie să încercaţi să vă relaxaţi mai mult, să vă găsiţi pacea interioară, să faceţi activităţi care vă aduc bucurie.






Horoscop 18 decembrie 2020, Balanţă:

Balanţele se vor bucura că în sfârşit munca depusă dă rezultate. Chiar dacă aşteptarea a fost grea, o să culegeţi roadele unei lungi perioade de studiu. Zilele următoare o să vă găsească poate la fel de ocupaţi, însă mult mai optimişti. Nu este momentul pentru a încetini ritmul. O să aveţi suficient timp şi pentru a petrece timp cu prietenii sau familia, dar acum este prioritar să duceţi la capăt lucrurile pentru care vă sacrificaţi de atâta timp. Nu o să regretaţi.


Horoscop 18 decembrie 2020, Scorpion:

Scorpionii se bucură de apropierea sărbătorilor şi deja au început să pună la cale planurile pentru Crăciun. Într-o notă festivă, aceştia nu vor să se mai gândească la muncă şi sunt cu mintea la vacanţă şi timp liber. Chiar dacă nu o să aveţi la fel de multe activităţi ca în ceilalţi ani, având în vedere contextul actual, asta nu înseamnă că nu vă bucuraţi de atmosferă. Abia aşteptaţi să vedeţi ce cadouri o să primiţi sub brad. Timpul petrecut împreună cu cei dragi vă binedispune.


Horoscop 18 decembrie 2020, Săgetător:

Săgetării ar putea fi prinşi între ciocan şi nicovală pe plan sentimental, acolo unde nicio alegere nu pare a fi bună. Uneori, trebuie doar să iei decizii, pentru că nu există una mai bună ca alta. Asumă-ţi calea pe care o vei urma şi problemele se vor rezolva în timp. Important este să nu te laşi cuprins de nostalgie. Şi sub nicio formă să nu laşi indecizia să te stăpânească.






Horoscop 18 decembrie 2020, Capricorn:

Capricornii care privesc cu atenție ar putea observa că oportunitățile romantice sunt chiar numeroase. Anumite persoane par că sunt mai interesate decât ar fi normal de situația ta sentimentală, iar acesta este un semn clar că există potențial. Ascultă-ți instinctul, doar așa vei putea să afli dacă cineva este pe placul inimii tale. Iar dacă simți că merită să faci un prim pas, nu ezita niciun moment.


Horoscop 18 decembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorii ar face bine să se gândească la viitor, însă nu neapărat la cel mai optimist scenariu. Ești pregătit să înfrunți o problemă neașteptată, chiar te-ar putea da peste cap pe termen scurt? Ai resurse la dispoziție pentru a face față unor problmele urgente, fie și de ordin financiar? Dacă răspunsul este nu poate că ar trebui să începi pregătirile. E o decizie pe care nu o vei regreta niciodată.


Horoscop 18 decembrie 2020, Peşti:

Atunci când sunt puși în fața unor obstacole, Peștii ar trebui să recurgă la cea mai simplă strategie: spune clar ceea ce dorești, de la cine dorești și mai ales de ce. Astfel vei transmite un mesaj clar, iar cei din jurul tău vor știe exact cu cine au de-a face. În plus, te vei feri de problemele de comunicare ce intervin, întotodauna, în situațiile dificile. Sinceritatea te va scoate din orice problemă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS