Horoscopul zilei de vineri, 1 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 1 ianuarie 2021


Horoscop 1 ianuarie 2021, Berbec:

Berbecii ar putea să aibă parte de o surpriză în prima zi din acest an. O vizită neaşteptată din partea unei persoane dragi sau poate un cadou ar putea încununa o zi de linişte şi pace. Mai ales că respectivul dar poate fi chiar un lucru pe care îl doriţi cu ardoare de ceva vreme. Cum atmosfera de sărbătoare încă inundă casă, vă gândiţi să chemaţi nişte rude la masă, pentru a închina un pahar împreună.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Taur:

Taurii se simt încrezători şi se bucură de momente de pace interioară. Aveţi în gând să faceţi o plimbare, pentru a mai scăpa de caloriile adunate de la atâtea mese copioase. Profitaţi de aceste clipe de relaxare pentru a pune la cale planuri pentru anul ce tocmai şi-a făcut simţită prezenţa. Însă, nu vă stresaţi nici prea mult. Mai aveţi doar câteva zile libere până vă reîntoarceţi la birou şi vă reapucaţi serios de treabă.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Gemeni:

Gemenii sunt puţin supăraţi că a trecut şi Revelionul, dar imaginaţia le zboară la o vacanţă cât mai curând cu putinţă. Deja începeţi discuţiile cu partenerul(a) despre buget şi locurile în care mai puteţi să mergeţi în actualul context. Sunteţi încrezători(are) şi dispuşi(se) să luaţi în calcul diverse variante. Pentru Gemenii singuri, o călătorie alături de un/o prieten(ă) este la fel de binevenită. Trebuie doar să deschideţi subiectul.






Horoscop 1 ianuarie 2021, Rac:

Racii sunt loviţi de pofta de hibernare. Poate nu este cea mai bună zi pentru a face activităţi, dar cu siguranţă este o zi bună pentru un ceai sau o ciocolată caldă. Un film bun va completa pachetul. Nu este nimic rău că nu aveţi chef de socializare astăzi, cu atât mai mult că aveţi nevoie şi de timp singuri(e). Poate pe după-amiază o să chemaţi o cunoştinţă pe la voi care o să vă şi aducă câteva veşti noi.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Leu:

Noul an vă va aduce bucurii nesperate. Leii vor înflori în 2021, din toate punctele de vedere. La locul de muncă, eforturile depuse anul trecut vor da roade. Cât de curând s-ar putea să vă treziți cu un bonus pe card și un mesaj de felicitări din partea șefilor(elor). Cei(le) mai ambițioși(ase) dintre voi s-ar putea să primiți chiar promovarea mult dorită și să dovediți că puteți să gestionați responsabilități mult mai mari decât în 2020.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Fecioară:

Anul 2021 a început în liniște pentru Fecioare. Sunteți plini(e) de energie și v-ați făcut deja planuri de viitor cu cei(le) dragi. Deși anul 2020 nu a fost așa cum v-ați imaginat, aveți toate șansele ca 2021 să vă aducă clipe memorabile. V-ați setat deja prioritățile, sunteți cu planurile pregătite și plini(e) de speranțe. Sunteți deciși(se) să vă schimbați destinul, să investiți mai mult în voi și în pasiunile voastre.






Horoscop 1 ianuarie 2021, Balanţă:

Balanțele se bucură, astăzi, de tihna căminului și de compania celor dragi. Tot ce vă doriți este să vă odihniți, să vă reîncărcați bateriile astfel încât, de luni, să fiți în formă pentru provocările anului 2021. V-ați făcut planuri, aveți dorințe de îndeplinit și cu siguranță sunteți motivați(te) să vă schimbați destinul. Nimic nu se compară cu speranțele pe care le aduce un nou început.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Scorpion:

Liniștea este starea care caracterizează această zi pentru Scorpioni. Vă bucurați de scurta vacanță de început de an, v-ați făcut planuri alături de familie și prieteni(e) și sunteți dornici(e) să începeți să lucrați deja la dorințele pentru 2021. Speranțele și așteptările setate vă motivează să rămâneți dedicați(te) planurilor voastre și nimic și nimeni nu v-ar putea perturba traiectoria setată.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Săgetător:

Săgetătorii încep Noul An cu schimbări bruşte de atitudine. V-aţi dat seama că dacă abordaţi o mină liniştită nu ajungeţi foarte departe, aşa că e momentul să scoateţi armele la înaintare. Trebuie să puneţi pe primul plan îndeplinirea obiectivului personal şi să lăsaţi de o parte sentimentele altor persoane care ar putea fi afectate de noul vostru mod de a fi.






Horoscop 1 ianuarie 2021, Capricorn:

Aveţi parte de surprize care nu sunt tocmai pe placul vostru. V-aţi dori, mai degrabă, ca totul să se desfăşoare conform unui plan bine pus la punct, dar cu cât sunt implicate mai multe persoane în proiect, cu atât trebuie să vă aşteptaţi ca lucrurile să nu decurgă într-un ritm normal. Încercaţi să nu pierdeţi controlul şi să vă bucuraţi de implicarea într-un proiect care vă ţine într-un ritm alert.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Vărsător:

Şi Vărsătorii au parte de surprize, dar în dragoste. Şi surpriza cea mai mare vine din partea unei persoane pe care aţi pus ochii de ceva vreme. Este posibil să primiţi un mesaj conform căruia sentimentele sunt reciproce. În cazul acesta, nu ezitaţi să faceţi primul pas. Timpul trece, iar, dacă nu sunt întreţinute corespunzător, sentimentele s-ar putea să nu fie totuşi de durată.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Peşti:

Peştii au probleme cu dieta şi trebuie să ia măsuri. Tăiaţi din dulciuri, în special - şi renunţaţi, măcar pentru o perioadă şi la băuturile alcoolice pentru a obţine un anumit confort personal. Încercaţi să vă bucuraţi de vremea frumoasă de afară şi să faceţi mai multe plimbări în aer liber până când temperaturile nu scad sub zero grade. Ideal ar fi ca cea mai mare parte din energie să o obţineţi din natură.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS