21 decembrie 2020: Soarele intră în Capricorn

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
21 decembrie 2020: Soarele intră în Capricorn


Berbec:

Există domenii sau subiecte pe care te-ai simţit oarecum blocat(ă) în ultima perioadă. Pe măsură ce se prezintă aceste energii noi spre tine, vei avea de lucrat la un plan superior pentru a duce lucrurile mai departe, depăşind obstacolele anterioare. Deşi nu este aşa de simplu precum ai dori să fie, tu eşti capabil(ă) de muncă susţinută şi de a reuşi orice îţi pui în minte. Deci nu te teme să te eliberezi oricând de orice limitare sau rutină şi mergi pe o nouă direcţie dacă asta este calea pentru binele tău.


Taur:

Fiind Taur, tu eşti întotdeauna un pic prea încăpăţânat(ă) şi această caracteristică ajunge să îţi stea în calea progresului. Aceste noi energii aduse de portalul solstiţiului de iarnă îţi vor reaminti că uneori este necesar compromisul. Poate că ce trebuie să faci acum este să te gândeşti cum să faci ca lucrurile să funcţioneze în continuare nu doar pentru tine dar şi pentru cineva apropiat ţie. Iar acest proces este o provocare în sine dar îţi va aduce mari satisfacţii dacă vei reuşi.


Gemeni:

Se pare că ai fost cam plictisit(ă) în ultima perioadă şi se observă. Dinamizarea actualei tale vieţi în contact cu noile energii aduse de portalul solstiţiului de iarnă nu va fi ceva uşor dar se simte ca fiind ceva necesar. Fă tot ce poţi mai bine să încerci lucruri noi, idei noi, situaţii noi, abordări noi. Doar pentru că este puţin inconfortabil faţă de ce ştii deja nu înseamnă că nu eşti capabil(ă) să treci prin asta, iar recompensele vor fi pe măsură.






Rac:

Noile energii aduse de portalul solstiţiului de iarnă te poate forţa, spre binele tău, să ajungi la pace cu ceva ce ai considerat că este dureros pentru tine. Încetează să încerci să impresionezi oamenii din preajma ta în detrimentul respectului de sine şi fă lucrurile pe care simţi din toată inima că vrei să le faci. O asemenea schimbare de paradigmă nu este comodă pentru tine. Însă doar tu îţi trăieşti viaţa şi la capătul zilei tu trebuie să simţi fericirea. Dacă nu simţi, e nevoie să faci anumite schimbări.


Leu:

Portalul energetic al acestui solstiţiu de iarnă te va face să te simţi ca şi cum eşti în faţa unei nevoi serioase pentru ceva nou în viaţa ta. În timp ce acest „ceva” poate să fie greu de găsit, dacă te vei forţa suficient îţi vei da seama despre ce e vorba. Opreşte-te din a te focaliza pe direcţiile greşite şi acordă-ţi clipe în care să simţi cu adevărat actuala ta cale şi la ce e nevoie să renunţi ca să aduci aerul proaspăt al viitorului pentru tine.


Fecioară:

Ca Fecioară, tu ai tendinţa de a fi o persoană destul de căpoasă care o ţine pe a sa convinsă că este cea mai bună cale doar pentru că tu ai gândit-o. Energiile noului portal al solstiţiului de iarnă îţi cer să încetezi să fii aşa de puţin dispus(ă) şi disponibil(ă) să te schimbi. Să ştii că schimbarea este necesară iar pe măsură ce se instalează sezonul nou, tu va trebui să te ocupi să munceşti la integrarea lucrurilor şi situaţiilor noi ce se îndreaptă spre tine dar mai ales să accepţi că ele sunt pentru binele tău. Doar pentru că la început ceva nou este dificil de gestionat, nu înseamnă că nu poţi.






Balanţă:

Lucrează să îţi schimbi circumstanţele vieţii cât de bine poţi. Să ştii că nu vei putea deschide uşi noi dacă nu le închizi pe cele prin care deja ai trecut. Opreşte-te în a mai ţine cu dinţii aşa de tare de trecut. Noile energii ale portalului solstiţiului de iarnă te vor susţine prin diverse întâmplări să procedezi exact aşa dar şi să reuşeşti.


Scorpion:

Stai cu ochii larg deschişi după semne pe care Universul cel prietenos în care trăieşti ţi le trimite. Dacă stai cu capul în jos, nu vezi clar calea în continuare. Chiar dacă te afli pe o direcţie considerată bună de către tine, ceva tot se poate simţi ca fiind în neregulă. Poate că ai nevoie de mai mult timp de unul(a) singur(ă) ca să îţi dai seama şi să găseşti moduri de a repune totul laolaltă. Aici te vor ajuta energiile noului sezon al Soarelui în Capricorn şi portalul solstiţiului de iarnă.


Săgetător:

Nu cumva petreci prea mult timp în compania oamenilor care nu au prea mare însemnătate pentru tine? Încetează să îi/le neglijezi pe cei(le) care ţin sincer la tine şi să mai ţii de situaţii, de relaţii care nu funcţionează aşa cum ar fi cel mai bine pentru tine. Trebuie să mergi mai departe. Tu ştii foarte bine despre ce e vorba. Până când nu vei face asta, uşile noi vor rămâne închise. Ca să te decizi şi să vezi clar despre ce e vorba, vei fi ajutat(ă) de puternicele energii ale portalului solstiţiului de iarnă şi ale noului sezon.






Capricorn:

Puternicele energii ale portalului solstiţiului de iarnă şi ale noului sezon te vor aduce într-un loc al propriei tale minţi în care singur(ă) îţi vei da seama că eşti, în sfârşit, gata să dai drumul oamenilor care te-au ţinut pe loc sau chiar te-au tras înapoi până acum. Nu ezita, fă ce este cel mai bine pentru tine. Doar pentru că ei spun că le pasă nu înseamnă că le pasă. Este nevoie să vezi şi să conştientizezi asta, pentru evoluţia ta.


Vărsător:

Eşti invitat(ă) de puternicele energii ale portalului solstiţiului de iarnă să sari cu încredere în necunoscut şi să îţi faci timp cu adevărat să găseşti ceva care să îţi aducă acea bucurie autentică în viaţa ta. Nu poţi să continui să te mişti prin situaţii în care te prefaci că totul este perfect. Dacă nu te ocupi să îţi rezolvi problemele, ele vor veni cu tine pretutindeni. Dacă îţi lipseşte un imbold, ei bine îl vei primi energetic.


Peşti:

Dacă este nevoie să faci schimbări serioase în viaţa ta, este posibil să fii reticent(ă) să le faci pentru că negi necesitatea lor. Eşti rugat(ă) să încetezi să te tot închizi şi să îţi deschizi larg uşile pentru ca noul să intre în viaţa ta. Gândeşte fără teamă lucrurile şi alege cea mai bună opţiune pentru tine. Lucrurile nu se vor îmbunătăţi dacă nu faci efortul de a trece prin ele, a le transcende şi a accesa o nouă varianta benefică viitorului tău. Energiile portalului noului solstiţiu de iarnă îţi vor fi aliat de nădejde în acest proces.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS