Influența Lunii Noi în Fecioară pentru toate zodiile

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Influența Lunii Noi în Fecioară pentru toate zodiile


În data de 17 septembrie 2020, avem o Lună Nouă în zodia Fecioară. Poţi face pași în a-ţi găsi un nou serviciu, poţi începe să trimiţi CV-uri, să dai telefoane, să întrebi, dar, în același timp, poate fi un moment favorabil pentru a-ţi schimba modul de lucru, pentru a eficientiza, a-ţi da seama că pierzi mult timp. Luna Nouă în Fecioară este un moment prielnic să schimbi ceva.


Berbec:

Se arată noi începuturi, schimbări legate de locul de muncă sau activitățile de rutină. Este un moment prielnic să te ocupi mai mult de sănătate și să eviți să te preocupi prea mult.


Taur:

Te vei trezi la realitate, o să devii conștient(ă) de relația de dragoste pe care o trăiești acum, s-ar putea și un nou început. Vei avea parte de schimbări și proiecte noi în domeniul educațional.


Gemeni:

Luna Nouă marchează viața și relațiile de familie. Schimbările și planurile noi vin însă și cu frici și incertitudini, evită conflictele!


Rac:

Vei avea parte de proiecte noi, schimbări care pot fi aplicate ori au legătură cu domeniul comunicării, indiferent de forma acesteia. Nu te lăsa atras(ă) în conflicte verbale!






Leu:

Luna Nouă în Fecioară va influența pentru nativii(ele) acestei zodii domeniul financiar. Sunt posibile noi planuri, proiecte, ocazii pentru câștiguri prin muncă, iar acestea vor fi practice, concrete. Conversaţiile, fricile și eventualele certuri vor avea legătură cu problemele financiare.


Fecioară:

Proiectele, schimbările pe care le ai în gând vor avea legătură cu voi tine însuţi(ăţi). Ai nevoie de un nou început, care să aducă rezultate reale. Acestea nu vor veni fără un sentiment de incertitudine, normal noilor începuturi.






Balanţă:

Această Lună Nouă poate avea efect profund asupra vieții tale interioare, va lucra la nivelul inconștientului. Vei simți probabil nevoia să fii mai retras(ă), mai introspectiv(ă), să te detașezi de complicațiile cotidiene, pentru a îţi da seama încotro doreşti să te îndrepţi.


Scorpion:

Luna Nouă te îndeamnă la noi începuturi legate de viața socială. Fiind născuţi(te) în această, poate fi un indiciu că trebuie să adopți relațiile cu prietenii(le) într-un mod mai realist, din perspectivă practică. Ai grija la reacțiile impulsive, nu are rost să intri în conflict cu persoanele dragi.


Săgetător:

Ai acum ocazia să pui bazele unor planuri benefice carierei sau prestigiului tău social. Planurile vor fi benefice, realiste. Nu te lăsa dominat(ă) de frici sau atras(ă) în certuri din cauza ambiției prea mari.






Capricorn:

Vei avea inițiative noi în domeniul educației superioare, al spiritualității și al justiției. La fel, pot apărea planuri legate de călătorii în afara ţării noastre. Nu te lăsa dominat(ă) de incertitudine, schimbările pot fi avantajoase.


Vărsător:

Vei fi conştient(ă) de tot felul de dependențe şi de faptul că este momentul să revii la realitate, să îţi pui ordine într-un anumit domeniu al vieții tale asupra căruia nu mai deții controlul. Pot apărea planuri legate de sectorul financiar, inclusiv de banii partenerului(ei) de viață sau de afaceri.


Peşti:

Luna Nouă în Fecioară va influența relațiile cu cel(a) drag(ă) ție sau cu partenerul(a) de afaceri. Pot apărea planuri noi, conștientizări, schimbări favorabile sau nefavorabile, în funcție de situația dintre voi. Nu lăsa ca îndoiala sau frica să ducă la certuri.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS