7 august - 6 septembrie 2020: Planeta Venus intră în zodia Rac

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
7 august - 6 septembrie 2020: Planeta Venus intră în zodia Rac


Berbec:

Planeta Venus în zodia Racului vă activează casa şi zona familiei, indiciu cum că vă veţi simţi de două ori mai dispuşi(se) să fiţi alături de persoanele care fac parte din familia voastră. Este momentul ideal să consolidaţi legăturile cu familia, să vă decoraţi locuinţa, să vă aranjaţi gradina, să vă bucuraţi de mâncăruri gătite acasă cu gust tradiţional şi în general să îi/le strângeţi în braţe pe cei(le) pe care îi/le iubiţi.


Taur:

Abilităţile voastre de comunicare sunt consolidate cu planeta Venus în zodia Rac. Sunteţi foarte agreaţi(te) şi puteţi acţiona de la a reduce tensiunile din familie, reînnoi legăturile cu un/o frate/soră, negocia pe un teren alunecos şi ajuta în general pentru găsirea stării de bine. Veţi avea ocazia de a comunica şi a petrece timp de calitate cu cei(le) dragi.


Gemeni:

Planeta Venus în zodia Racului vă îndeamnă să vă gândiţi foarte bine la ce apreciaţi cel mai mult într-o relaţie. Este o perioadă în care vă puteţi vedea şi finanţele crescând şi înflorind, în care aveţi grijă de corpul vostru fizic şi vă dezvoltaţi talentele, inclusiv să faceţi ceea ce vă place. Pe de altă parte, veţi fi şi inclinaţi(te) să cheltuiţi mai mult pentru plăcerile proprii.






Rac:

Sunteţi foarte populari(e), semn că vă puteţi promova pe voi şi interesele voastre. Veţi observa că veţi avea mai mulţi oameni deschişi să vă audă şi să vă vadă. E momentul şi să vă puneţi la punct imaginea: reînnoiţi-vă garderoba cu o piesă sau două, cumpăraţi-vă accesorii noi sau schimbaţi-vă coafura.


Leu:

Este o perioadă bună pentru a vă retrage puţin şi pentru a lăsa lumea să îşi continue mersul fără strălucirea voastră o vreme. Focalizaţi-vă pe acele lucruri care vă împlinesc şi vă fac să vă simţiţi siguri(e) pe voi. Dacă dragostea pluteşte în aer, va fi mai degrabă o aventură pasională dar trecătoare şi este în regulă să menţineţi lucrurile aşa.


Fecioară:

Nativii(ele) născute în semnul Fecioarei vor fi în centrul atenției și vor reuși să aducă echilibru acolo unde e haos și un strop de inteligență acolo unde lumea este cam credulă.






Balanţă:

Puteţi să faceţi multe ca să vă promovaţi imaginea publică acum şi să vă arătaţi chipul cel mai înzestrat, iubitor şi empatic lumii. Planeta Venus în zodia Rac vă poate ajuta să vă afişaţi talentele artistice, estetice şi abilităţile de negociere şi să atrageţi tipul potrivit de atenţie de la cei(le) deasupra voastră. Iubirea, romantismul şi fericirea vor fi găsite la locul de muncă şi în rândul unui public adorabil, dacă doriţi să vă implicaţi în aşa ceva. Este timpul să oferiţi un spectacol artistic bun!


Scorpion:

Planeta Venus în semnul de apă înrudit cu voi, anume Racul, vă deschide noi ocazii pentru fericire, iubire şi romantism. Vă puteţi decide să vă duceţi într-o vacanţă romantică în străinătate, să petreceţi timp de calitate cu familia ca să vă creşteţi starea de spirit sau să plecaţi în afara ţării spre locuri unde să vă simţiţi confortabil, cunoscute şi dragi. Dorinţa voastră este trezită acum spre a încerca noi experienţe care vă promit o legătură mai profundă emoţională cu cei(le) la care ţineţi, la fel ca şi o împrospătare plină de speranţă a felului în care vedeţi viaţa, totul părând acum mult mai roz.


Săgetător:

Racul este un semn foarte diferit de al vostru, dragi Săgetători. Este totul despre creare de legături de suflet, despre siguranţă şi nevoia de a fi aproape de cineva, în timp ce voi tindeţi să preferaţi libertatea, mult spaţiu pentru a călători şi pentru situaţii în care să nu deveniţi prea lipicioşi(ase) emoţional! În timp ce vă puteţi simţi oarecum inconfortabil în această energie condusă de Rac, Venus în Rac vă oferă timpul să vă bucuraţi de o intimitate mai mare cu cineva.






Capricorn:

Venus în Rac pune accentul pe relaţiile voastre. Altcineva în afară de voi se pare că deţine toate cărţile în mână, financiar vorbind, iar voi trebuie să amânaţi implicarea voastră, mai ales când vine vorba de aspecte ce ţin de treburile casei. Sau poate fi cineva aşa de fermecător acum căruia nu îi puteţi rezista pur şi simplu. Partenerul(a) vostru(astră), fie de cuplu sau de afaceri, poate acţiona într-un mod prea sensibil şi cu schimbări de toane, deci asiguraţi-vă că îl/o trataţi cu blândeţe, ceea ce un Capricorn uită destul de des să o facă.


Vărsător:

O zonă a vieţii voastre în care puteţi fi destul de emoţionali(e) este munca voastră. Venus în Rac este o bună ocazie de a consolida legătura cu colegii(ele) de muncă, cu angajaţii(tele) voştri(astre) şi să creaţi un minunat sentiment de familie şi căldură la locul de muncă. Desigur, în orice familie există şi diferenţe de opinie aşa că încercaţi să rămâneţi atenţi(te) la acest aspect şi să navigaţi orice subiecte alunecoase emoţional la muncă cu tact şi sensibilitate.


Peşti:

Venus în semnul vostru frăţesc de apă Rac – dar şi în zona iubirii pentru voi – face ca aceste săptămâni să fie cele mai romantice perioade din an pentru voi! Este o perioadă în care vă veţi face faci plinul de iubire şi ar fi indicat să o lăsaţi să vă hrănească în profunzime. Vă puteţi bucura de o dragoste cu o persoană care vă face să vă simţiţi aşa de speciali(e) şi în suficientă siguranţă încât să exprimaţi ce e în inima voastră. Venus în Rac poate să fie şi un tranzit minunat pentru a vă întări legătura cu copiii voştri.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS