Horoscopul zilei de vineri, 7 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 7 august 2020


Horoscop 7 august 2020, Berbec:

Azi, Berbecii au o energie negativă și ar face bine să-și țină părerile pentru ei. În caz contrar, riști să rănești anumite persoane cu afirmații neadevărate, spuse la supărare. Dacă, totuși, ai făcut asta, sfatul aștrilor pentru tine este să-ți ceri iertare. Doar așa se va calma situația. Încearcă să găsești un echilibru din punct de vedere emoțional. Altfel, toate persoanele dragi ție se vor îndepărta de tine și vei avea de suferit.


Horoscop 7 august 2020, Taur:

În schimb, nativii(ele) acestei zodii vor începe ziua cu o energie pozitivă. Un dialog extrem de prietenos cu un/o coleg(ă) de muncă, despre un proiect solicitant, îți dă încredere că totul se va finaliza cu succes. În plan sentimental, dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, s-ar putea să întâlnești o persoană care îți va da lumea peste cap, în sensul bun al cuvântului. Seara, o plimbare în parc ar putea fi ideea perfectă pentru a încheia ziua de vineri.


Horoscop 7 august 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să fie mai calmi(e), mai puțin înverșunați(te). Privește lucrurile cu detașare, doar așa vei putea vedea lucrurile clar. Nu uita că persoanele care te iubesc îți vor fi întotdeauna aproape. Cei(le) care nu țin la tine își vor demonstra, mai devreme sau mai târziu, nepăsarea. Doar cu detașare vei reuși să vezi întreaga perspectivă și doar așa vei reuși să te distanțezi de persoanele care aduc energie negativă în viața ta.






Horoscop 7 august 2020, Rac:

Azi, Racii au parte de un eveniment care le va pune la încercare sentimentele. Se prea poate să fii prins(ă) la mijloc într-o confruntare și să fii nevoit(ă) să faci o alegere. Chiar dacă situația este delicată și pare imposibil de trecut, sfatul aștrilor pentru tine este să-ți păstrezi calmul și să încerci să faci alegerea potrivită. Fă ceea ce simți, indiferent de consecințe!


Horoscop 7 august 2020, Leu:

Ai putea primi o invitație, dar nu vei ști imediat dacă vrei să o accepți sau nu. Ar putea fi distractiv sau ar putea fi plictisitor. Cu siguranță poți amâna luarea unei decizii, dar nu lăsa persoana care te-a invitat să creadă că ești nemulțumit(ă) să te afli pe lista de invitați(te). Arată-ți entuziasmul și asigură-i(le) că ești fericit(ă) să fi luat(ă) în considerare. Câștigă niște timp spunându-le că trebuie să îți verifici calendarul. Lasă timpul să treacă și vei afla răspunsul curând.


Horoscop 7 august 2020, Fecioară:

Ambițiile privind sănătatea încep să aducă rezultate mult mai repede, iar colegii(ele) tăi(ale) încep să observe. Iar partea amuzantă este că oamenii care credeai că vor fi geloși vor deveni cei mai mari susținători ai tăi, iar cei(le) de la care așteptai felicitări vor fi încântați(te). Acum este o perioadă bună să construiești relații și să te conectezi cu cât mai multă lume. Oamenilor le place stilul tău și sunt pregătiți să îți fie alături când ai nevoie de ei.






Horoscop 7 august 2020, Balanţă:

De fiecare dată când o persoană din trecutul tău revine în viața ta, poate stârni tot felul de emoții derutante. Dar acum ceva din trecut te poate încânta. Au trecut prin schimbări majore, iar persoana care îți apare acum în față nu mai seamănă deloc cu cea de odinioară. Fă-ți timp de discuții. Îți va face plăcere să vă redescoperiți. Arată-le cât de mult te-ai schimbat și minunați-vă că sunteți de fapt aceiași.


Horoscop 7 august 2020, Scorpion:

Ambițiile tale devin mai mari decât îți permite programul actual. Ți s-ar putea părea dificil să strecori noi proiecte. Menținerea îți va ocupa mai mult timp din zi decât noile idei, dar vei găsi confort în asta. Va fi o schimbare bună de ritm de la toată nebunia prin care ai trecut. Concentrează-te pe finalizarea lucrurilor. Îți va plăcea foarte mult să bifezi lucrurile făcute pe lista ta.


Horoscop 7 august 2020, Săgetător:

Setea de acţiune, dar şi energia ar putea fi benefice pentru relaţie în cazul vostru. În unele iniţiative pe care le aveţi puteţi implica şi persoana dragă şi aţi putea descoperi că e pregătită şi încântată să vi se alăture. Lucrurile făcute împreună ar putea avea rezultate peste aşteptări.






Horoscop 7 august 2020, Capricorn:

Unele cheltuieli neprevăzute ar putea crea un oarecare disconfort astăzi, pentru nativii(ele) acestei zodii. Vestea bună e că situaţia se poate schimba şi să aveţi parte de o uşurare a poverilor în plan financiar. Însă ar fi important să nu consideraţi că această perioadă va fi permanentă. Cu disciplină şi cumpătare v-aţi putea ţine sub control bugetul.


Horoscop 7 august 2020, Vărsător:

Astăzi, întâlnirea cu o persoană ar putea să vă aducă o stare de nemulţumire. Ar fi bine să nu luaţi lucrurile personal, poate fi vorba despre o situaţie căreia să îi găsiţi uşor rezolvare. În plus, în compensaţie, o veste bună venită din partea unui(ei) prieten(e) sau a unei rude apropiate v-ar putea alunga problemele.


Horoscop 7 august 2020, Peşti:

O reuniune sau o şedinţă poate fi astăzi provocarea pentru nativii(ele) acestei zodii. Ar putea fi o bună ocazie să vă spuneţi punctul de vedere şi să luptaţi pentru opiniile voastre. Ideile pe care le susţineţi ar putea fi soluţiile la multe probleme şi aţi putea avea, astfel, de câştigat.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS