Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 14 august 2020


Horoscop 14 august 2020, Berbec:

Berbecii pot face pași mari pe final de săptămână, impulsionați de o ambiție nemărginită. Este momentul unor reușite importante, care le-ar putea modela destinul în moduri nebănuite încă. Va veni, însă, clipa când orgoliul va trebui lăsat pe planul doi. Profită de ocazii, dar nu lăsa evenimentele să preia controlul asupra ta. În cele din urmă, modul în care te simți nu este influențat doar de succesul pe plan profesional.


Horoscop 14 august 2020, Taur:

Taurii ar putea avea o mică revelație, care să le dea un val de speranță și entuziasm. Este acea idee care impresionează prin simplitatea și eleganța ei și care rezolvă probleme vechi și complexe cu o ușurință dezarmantă. Ascultă-ți instinctul la fiecare pas, este singurul care te va ghida în aventurile ce vor urma.


Horoscop 14 august 2020, Gemeni:

Gemenii traversează un moment prielnic în plan mental. Modul în care își articulează gândurile este impecabil și îi atrage pe cei din jur ca un magnet. Această claritate în exprimare, dublată de o atitudine pozitivă, i-ar putea aduce pe nativii din zodia Gemeni în prezența unei persoane care să le dea lumea peste cap.


Horoscop 14 august 2020, Rac:

Doar pentru că ai o idee clară asupra ce îți dorești în viață, nu înseamnă că vei obține mai devreme decât dacă nu aveai niciun indiciu. Dacă te întrebi când va începe restul vieții tale, relaxează-te! Trebuie să vezi că orice moment reprezintă viața ta, așa că nu te mai concentra pe ce vrei, ci savurează momentul și ce ai. Sunt multe pentru care să fii recunoscător și vei avea o zi grozavă dacă începi să faci o listă cu toate aceste lucruri. Fii fericit!


Horoscop 14 august 2020, Leu:

Dacă poți, încearcă să te înconjuri cu oameni care sunt cu picioarele pe pământ. Acești oameni au concentrarea de care ai nevoie acum. Te pot învăța ceva nou despre cum să apreciezi lucrurile mărunte în viață și să te bucuri când le faci. Acești oameni poate nu au cele mai strălucitoare jucării sau cele mai la modă haine, dar sunt mulțumiți cu viața lor și ai multe de învățat de la ei.


Horoscop 14 august 2020, Fecioară:

Nu este o zi bună pentru tine să colaborezi cu alții. Te poți simți combativ, cu foarte puțină răbdare față de oamenii care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Astăzi e o zi mai bună să faci progrese într-un proiect solo, fie că este vorba de unul la muncă sau acasă. Să faci ceva ce nu necesită reacții sau cooperare de la ceilalți te va ajuta să fii productiv fără să te confrunți cu oameni care te frustrează.


Horoscop 14 august 2020, Balanţă:

Ai idei grozave și, dacă le-ai pune în practică, ai rezolva o problemă care te deranjează de multă vreme. Modul tău unic de a privi lucrurile este cel mai bun atu al tău. În timp ce alți oameni pierd timpul căutând soluții în direcțiile greșite, tu apari cu o nouă abordare și rezolvi instant totul. Această abilitate te va face foarte popular, dar și foarte ocupat.


Horoscop 14 august 2020, Scorpion:

Nativii din Scorpion sunt distrași astăzi, încă de dimineață stau cu gândul la o persoană care le-a acaparat atenția și le-a cucerit inima. Să acționeze sau nu? În primul rând, lucrurile nu trebuie grăbite. Până în momentul în care își vor lua inima în dinți, un prieten apropiat ar putea să vină cu informații prețioase.


Horoscop 14 august 2020, Săgetător:

Ești fericit și îți e greu să păstrezi secretul. Vei petrece mare parte din zi în compania unor persoane apropiate și asta îți va încărca bateriile. Pentru Săgetătorii care nu şi-au găsit încă sufletul pereche, aștrii vă rezervă o surpriză uriaşă. O persoană despre care credeaţi că nu vă dă atenţie vă va mărturisi ce simte cu adevărat.


Horoscop 14 august 2020, Capricorn:

Vineri, nativii zodiei Capricorn nu se gândesc decât la călătoria plănuită în weekend. Te simți epuizat și nu ai niciun chef de muncă. Problema este că ai foarte multe sarcini pe care nu prea ai cum să le amâni. Aștrii îți recomandă să faci un efort și să duci la bun sfârșit tot ce ai de făcut, ca să nu regreți mai târziu. Seara, o să revezi o prieten cu care nu te-ai întâlnit de multă vreme. În dragoste, este posibil ca lucrurile să se complice.


Horoscop 14 august 2020, Vărsător:

Ultima perioadă nu a fost de bun augur pentru Vărsători, care trebuie să se concentreze mai mult asupra sănătății. Horoscopul îți recomandă să mergi la sală sau la bazin. O idee bună ar fi să faci și o programare la medicul de familie, pentru un control de rutină. Ziua de vineri va trece fără niciun fel de probleme pentru acești nativi. Seara, partenerul de viață te va surprinde cu un cadou foarte scump.


Horoscop 14 august 2020, Peşti:

Nativii zodiei Pești vor avea o zi extrem de agitată. Îți vei petrece ziua rezolvând lucruri și reconsiderând prioritățile în viață. La final, realizezi că nu bani sunt cei mai importanți și că trebuie să petreci mai mult timp alături de familie și prieteni. Seara, câteva clipe petrecute în singurătate ar putea clarifica anumite sentimente. În liniște, îți vei da seama ce îți dorești cu adevărat.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS