Horoscopul zilei de marţi, 11 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 11 august 2020


Horoscop 11 august 2020, Berbec:

Azi, Berbecii sunt cu capul în nori și nu se pot concentra deloc la sarcinile pe care le au la locul de muncă. Gândul îți zboară doar la o anumită persoană, pe care ai întâlnit-o recent și care te atrage iremediabil. Sfatul aștrilor pentru tine este să îți rezolvi rapid treburile la serviciu, iar seara să inviți această persoană la o plimbare în parc. Fii curajos(asă), sincer(ă) și fă ceea ce simți! Ar putea fi jumătatea pe care o aștepți de atâta vreme.


Horoscop 11 august 2020, Taur:

Marți nu va aduce probleme deosebite pentru nativii(ele) acestei zodii. În plan financiar, situația nu este prea roz, însă nici nu te dau banii afară din casă, așa că te poți gândi la o sursă suplimentară de venit. Sentimental, dacă ești implicat(ă) într-o relație, sfatul aștrilor pentru tine este să fii mai atent(ă) cu partenerul(a) de viață. Vei fi răsplătit(ă) pe măsură.


Horoscop 11 august 2020, Gemeni:

Gemenii au de luat decizii foarte importante. În cazul în care este vorba despre profesie, gândește-te bine la pasul pe care vrei să-l faci. În plan sentimental, dacă ai întâlnit o persoană specială, oferă-i atenţia de care are nevoie şi nu te ai gândi la trecut. Se anunță schimbări excelente, atât în dragoste, cât şi în carieră.


Horoscop 11 august 2020, Rac:

Racii vor fi, astăzi, foarte distrați. Chiar dacă ai multe lucruri de rezolvat, ești pus(ă) pe șotii și totul în jurul tău ți se pare amuzant. Ai grijă, însă, la la repercusiuni sau consecinţe. Dacă rămâi în urmă cu sarcinile de serviciu, s-ar putea să fii sancționat(ă) de superiori(are). Tot astăzi, îți faci curaj și abordezi o persoană specială, pe care ai pus ochii de ceva vreme. Fă primul pas și veţi reuşi să obții ce ți-ai propus.


Horoscop 11 august 2020, Leu:

Zi oarecum tensionată pentru Lei, care sunt nevoiți să depună un efort suplimentar pentru a ține totul sub control. Dă o șansă oamenilor să arate de ce sunt în stare și nu mai pune totul la îndoială. S-ar putea să ai surpriza să descoperi că nu toți(ate) cunosc regulile și nu e treaba ta să îi/le înveți ce au de făcut. Așa va fi mai bine pentru toată lumea. Ei(le) își vor învăța lecțiile pe propria piele, iar tu îți poți continua liniștit(ă) proiectele. Nu ai nevoie de drame!


Horoscop 11 august 2020, Fecioară:

Trebuie să îți amintești că doar pentru că te miști rapid și rezolvi mai multe lucruri odată, asta nu înseamnă că ești și productiv(ă). Învață să faci diferența între a fi ocupat(ă) și a fi productiv(ă). Las-o mai ușor azi. Gândește la rece pașii pe care îi ai de făcut. E bine că grăbești pasul, însă asigură-te că știi exact în ce direcție te îndrepți.


Horoscop 11 august 2020, Balanţă:

Te-ai angajat într-o luptă surdă pentru putere și asta te vlăguiește. Ar fi mai înțelept să renunți și să îți vezi de treabă. Nu o lua ca pe un eșec. Există lucruri mai importante în viață care merită să fie puse pe primul loc în viața ta. Abia când vei atinge echilibrul între planul personal și cel profesional te vei simți cu adevărat invincibil(ă). Fii atent(ă) la oamenii din jur!


Horoscop 11 august 2020, Scorpion:

Ai ocazia să îți mărești cercul de prieteni(e), iar asta înseamnă oportunități inedite pe viitor. Așadar, fii gata să cunoști oameni noi și interesanți. Vorbește-le oamenilor despre planurile tale, despre cât de importanți sunt ei în viața ta și cât de mult ți-ai dori să se implice în proiectele la care lucrezi. E în regulă dacă te simți ușor stânjenit(ă) să spargi gheața. Îndrăznește!


Horoscop 11 august 2020, Săgetător:

Săgetătorii pot avea unele momente în care să simtă o pierdere a încrederii. Pot fi unele situaţii dificile cu care să vă confruntaţi, însă nu reprezintă un motiv să vă faceţi mari probleme. Aveţi inspiraţia pentru a găsi soluţiile şi resursele necesare pentru a rezolva aceste situaţii. Rezultatele din munca voastră vă vor alunga orice dubii şi vă vor aduce aprecierea celor din cercul vostru.


Horoscop 11 august 2020, Capricorn:

Astăzi, uşile sunt deschise, iar oportunităţile se ivesc pentru Capricorni. Este important să fiţi pe fază, pentru a le fructifica. Aţi putea să beneficiaţi de orice undă verde vi se oferă. Creativitatea vă caracterizează, iar acesta poate fi un bun moment ca să vă folosiţi de ea şi să vă atingeţi obiectivele. Este, de asemenea, o zi bună pentru a petrece timpul ca să reparaţi lucrurile sau situaţiile ce au nevoie de a fi reparate. Vă veţi simţi bine să vă implicaţi în a rezolva lucruri, iar asta vă poate atrage şi avantaje, nu doar mulţumire.


Horoscop 11 august 2020, Vărsător:

Unele complicaţii apărute în plan profesional ar putea avea nevoie de intervenţia Vărsătorilor. Ar putea fi vorba despre o ceartă între colegi(e), de rezolvarea unui proiect care nu mai necesită amânare. Chiar dacă nu are directă legătură cu voi, implicarea voastră ar putea calma situaţia şi ar duce lucrurile pe calea cea bună.


Horoscop 11 august 2020, Peşti:

Pentru Peşti, astăzi nu ar fi tocmai indicat să-şi etaleze emoţiile. Poate că părerea pe care o aveţi despre o anume persoană este exagerată şi aţi putea face o greşeală dacă vă veţi pripi să spuneţi anumite lucruri. Ar fi bine să fiţi calculaţi(te) când faceţi unele afirmaţii. Aţi putea descoperi astfel că ceea ce credeaţi e tocmai invers şi aţi puteţi preveni o situaţie stânjenitoare.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS