Horoscopul zilei de luni, 10 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 10 august 2020


Horoscop 10 august 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii vor realiza că o veste pe care o consideră foarte rea poate fi, de fapt, o oportunitate uriașă prin care să-și schimbe viața. În mijlocul haosului pot fi luate decizii care, în mod normal, ar părea ciudate și nepotrivite. Dacă ești într-o astfel de situație ascultă-ți instinctul și nu ezita să faci ceea ce vrei, nu ceea ce se așteaptă alții(tele) de la tine.


Horoscop 10 august 2020, Taur:

Este un moment prielnic pentru nativii(ele) acestei zodii, în special pe plan financiar, însă nevoia de răbdare și prudență este mai actuală ca oricând. Doar pentru că poți să cheltui anumiți bani sau să faci achiziții nu înseamnă că și trebuie. Păstrează o sumă deoparte pentru zile mai grele. Mai devreme sau mai târziu, vor veni. Și îți vei mulțumi pentru decizia luată.


Horoscop 10 august 2020, Gemeni:

Nativii(ele) Gemeni au parte de momente frumoase în dragoste. Pentru unii(ele) este acea perioadă magică de început, când persoana pe care au pus ochii pare ruptă din Rai. Și, în aceste clipe, chiar e. Oricât ți-ai dori, nu va fi așa mereu, motiv pentru care trebuie să profiți de fiecare zâmbet și de fiecare minut petrecut împreună.






Horoscop 10 august 2020, Rac:

Nativii(ele) Rac sunt pe punctul de a face ceea ce nu le stă deloc în fire - să recunoască faptul că s-au îndrăgostit lulea și iremediabil. În stilul lor visător și pe alocuri prea romantic, dar întotdeauna sincer. S-ar putea ca vestea să vină ca un trăsnet pentru persoana care le-a cucerit inima Racilor, însă există și șansa ca fix această recunoaștere să fie fost ceea ce lipsea pentru o poveste de iubire.


Horoscop 10 august 2020, Leu:

Nativii(ele) acestei zodii au dificultăți, astăzi, în a înregistra în mod corespunzător mesajele venite de la alte persoane. Sunt probleme de comunicare, iar cel mai bine ar fi să vă bazați pe propriile instincte. S-ar putea să fiți trași(se) la răspundere pentru anumite neconcordanțe, însă nu trebuie să vă lăsați afectați(te) de mesajele lipsite de substanță. La finalul zilei, când trageți linie, ar trebui să fiți mulțumiți(te) că spiritele nu au degenerat.


Horoscop 10 august 2020, Fecioară:

Este o zi a progreselor pentru nativii(ele) Fecioară. Indiferent că vorbim despre progrese la serviciu sau progrese în relația cu persoana iubită, totul se desfășoară în mod pozitiv. Este important ca dacă aveți o opinie personală să nu ezitați să o expuneți. Exprimați-vă sentimentele față de o persoană sau alta, pentru că nu se știe de unde sare iepurașul norocos. În cel mai rău caz puteți ajunge în situația de a nu mai pierde timpul cu calcule inutile.






Horoscop 10 august 2020, Balanţă:

Persoanele care au fost sâcâiți(te) în ultima perioadă de probleme medicale își vor da seama că și-au făcut griji degeaba și că problemele sunt mult mai mici decât păreau. Eliberarea acestei tensiuni poate aduce multe lucruri bune în condițiile în care vă veți putea concentra mult mai bine pe ce aveți de făcut la muncă și în general. Luați acest sentiment de libertate și folosiți-l la maxim în favoarea voastră, iar dacă apar dificultăți mențineți-vă în permanență bărbia sus, pregătită pentru a încasa eventuale lovituri.


Horoscop 10 august 2020, Scorpion:

Este o bună perioadă de timp pentru a vă imagina îndeplinirea unor vise la care nu vă mai gândeați de ceva timp. Apelați la experiența acumulată de-a lungul timpului pentru a depăși momentele delicate și nu uitați că succesul este la o distanță de o aruncătură de băț. Trebuie doar un strop de eficiență. O decizie potrivită, luată la momentul potrivit, ar putea să facă minuni în favoarea voastră.


Horoscop 10 august 2020, Săgetător:

Nativii(ele) acestei zodii au parte de un început de săptămână extrem de agitat și aglomerat. Este foarte posibil ca un/o prieten(ă) sau o rudă apropiată să îți ceară ajutorul. Fii bun(ă) și înțelegător(are) și nu refuza; la finalul zilei vei realiza că ai legat o prietenie mai strânsă ca niciodată. În plan financiar, urmează o perioadă incredibil de bună, iar în dragoste, aștrii semnalează ocazia unei întâlniri romantice.






Horoscop 10 august 2020, Capricorn:

Pentru aceşti(ste) nativi(e), ziua de 10 august se învârte în jurul vieţii de cuplu. Partenerul(a) vrea să-ți intre în grații, după o perioadă dificilă şi trebuie să fii maleabil(ă). Altfel, orice supărare se poate transforma rapid într-un conflict. Trebuie să înțelegi că de bază este comunicarea. Fii mai bun(ă) cu tine și încearcă să te apreciezi mai mult. Dacă tu nu te iubești, te aștepți să o facă altcineva? Gândește pozitiv și vei vedea că lucrurile se vor îndrepta rapid. De asemenea, încearcă să accepți și opinia persoanei iubite, chiar dacă nu ești în totalitate de acord cu ea.


Horoscop 10 august 2020, Vărsător:

Astăzi, nativii(ele) acestei zodii au mari șanse să se îndrăgostească. Atunci când credeai că nimic nu te mai poate surprinde, primești o nouă lecție de la viață: întâlnești o persoană care îți va da viața peste cap. Sfatul aștrilor este să te lași condus(ă) de inimă. În plan financiar, ai șansa să îți îmbunătăţești situaţia materială cu ajutorul unei persoane de care ești legat emoţional. Seara, relaxează-te cu o plimbare în parc.


Horoscop 10 august 2020, Peşti:

Pentru aceşti(ste) nativi(e), problemele par a nu se mai termina. Nu este cazul să disperi, a venit momentul să-ți pui ordine în gânduri și în viață. În plan personal, dacă relația în care ești implicat(ă) nu merge, ia o decizie. Ieși din rutina în care ai intrat și acordă-ți șansa să fii fericit(ă). La serviciu, dacă ai un proiect important de finalizat, concentrează-te pentru a-l duce la bun sfârşit şi demonstrează-le celor din jur că ești un/o profesionist(ă) desăvârșit(ă). Ai toate șansele să-ți schimbi viața în bine, depinde doar de tine ce decizi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS