Horoscopul zilei de joi, 20 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 20 august 2020


Horoscop 20 august 2020, Berbec:

Berbecii simt nevoia să îşi ceară iertare faţă de o persoană cărora le-au greşit în trecut. Bine ar fi să aşteptaţi o vreme, lăsaţi tensiunile să dispară, lucrurile să se aşeze şi să se liniştească, apoi aţi putea face un pas spre a vă recunoaşte greşelile şi de a vă cere iertare.


Horoscop 20 august 2020, Taur:

Taurii au parte de câteva neînţelegeri în familie, pornite din cauza unor tensiuni mai vechi. Recomandat ar fi să nu reacţionaţi impulsiv, mai ales dacă nu sunteţi implicaţi direct. Încercaţi să reinstauraţi pacea, discutaţi cu mult calm, aveţi răbdare şi ascultaţi părerile tuturor.


Horoscop 20 august 2020, Gemeni:

Gemenii semnează un contract foarte important care le poate aduce succesul în plan financiar. Aţi putea să acceptaţi o ofertă foarte bună de muncă din partea unei companii competitoare. Gândiţi-vă foarte bine, căci poate fi un pas extrem de dificil, fără cale de întoarcere.






Horoscop 20 august 2020, Rac:

Acum că lucrurile s-au calmat puțin în viața ta, ai putea să începi să te gândești la locuri noi în care ai vrea să mergi și lucruri noi pe care ai vrea să le faci. Uită-te la oamenii pe care îi admiri cel mai mult pentru îndrumare și inspirație. Îți va face bine pe toate planurile dacă începi să-ți extinzi orizonturile. Ieși din bula ta de confort și ia decizii riscante. Chiar dacă nu vei ajunge prea departe, orice pas e un pas înainte.


Horoscop 20 august 2020, Leu:

Ești extrem de inteligent și știi asta, însă ți-ar prinde bine să fii mai modest, chiar daca simți că ești extrem de apreciat. Nu poți fi foarte vocal cu privire la opiniile tale și nici nu trebuie să fii critic față de ceilalți. Printre cei cu care interacționezi zi de zi s-ar putea să existe și oameni cu egouri fragile, care, din păcate, îți pot influența negativ viitorul profesional.


Horoscop 20 august 2020, Fecioară:

Zile pline de creativitate. Ai încredere in capacitatea ta de a descoperi soluții și perspective interesante. Acest lucru te va ajuta enorm în rezolvarea unei probleme care i-a preocupat pe mulți. Lucrurile funcţionează in favoarea ta si vei primi cât de curând o recompensă considerabilă.






Horoscop 20 august 2020, Balanţă:

Dacă sunteți în mijlocul unei relații de afaceri, fiți mai atenți astăzi. Nu trebuie să vă faceți griji pentru onestitatea sau integritatea nimănui, dar ar trebui să fiți foarte atenți la detalii. Negocierile de orice fel ar putea fi dificile. Agendele tuturor nu se aliniază, iar lucrurile s-ar putea încurca puțin înainte de sfârșitul zilei. Doar păstrează-ți calmul și vei trece cu bine peste această zi.


Horoscop 20 august 2020, Scorpion:

Lucrurile pe care nu le poți controla astăzi ar putea să te supere, dar încercați să nu vă descurajați. Întotdeauna există speranță. Abordează-le mai liniștit, cu mai multă seninătate și discută lucrurile cu oamenii din jurul tău care se simt la fel ca tine. Împreună, puteți să vă schimbați starea de spirit și lucrurile care acum vă supără să se transforme în sursa unor placeri neașteptate. Există o forță inspirată adânc în interiorul tău și ea poate fi dezvăluită doar prin relaxare.


Horoscop 20 august 2020, Săgetător:

În general, în viață, nimeni nu vine la tine și te întreabă ce părere ai despre anumite lucruri. Trebuie mai întâi să te apropii de oameni și să fii implicat în discuție. Dacă ai o poziție privilegiată, ceea ce spui va fi ascultat și luat mai în serios. Fii îndrăzneț și implică-te în situații noi care te interesează. Trebuie să acționezi, în loc să observi. Se formează idei noi, deci dă-le un mediu activ, productiv, în care să înflorească.






Horoscop 20 august 2020, Capricorn:

Natura te atrage azi, așa că încearcă să ieși afară și să te bucuri de ea pentru o vreme. Chiar dacă vremea nu este ideală, vei primi o doză mare de energie dacă te plimbi sau doar iei o gură de aer proaspăt. Să îți extinzi orizonturile te va ajuta să îți extinzi gândirea și să îți activezi creativitatea. În exterior găsești cele mai bune noi idei.


Horoscop 20 august 2020, Vărsător:

Dacă lumea din jurul tău reacționează exploziv azi, nu le urma exemplul, indiferent cât de justificată este reacția. Să țipi la cineva care este nepoliticos nu va diminua stresul. Doar îl va mări. Fii conștient de rolul tău în fiecare conversație și încearcă să impui respectul reciproc. S-ar putea să fii nevoit să întorci spatele. Vor fi alte zile în care îți poți murdări mâinile și să îți spui oful.


Horoscop 20 august 2020, Peşti:

Riscă și spune ce simți cu adevărat azi, mai ales dacă ți se pare că alți oameni vor fi uimiți de ceea ce ai de spus. Te așteaptă o adevărată surpriză când toată lumea va fi de acord cu tine. Problema cu grupurile mari de oameni este că e foarte ușor să te ascunzi în spatele cuiva și să nu te implici. Odată ce ieși la rampă și spui ceea ce vrei, toată lumea va fi inspirată să te urmeze.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS