Horoscopul zilei de joi, 13 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 13 august 2020


Horoscop 13 august 2020, Berbec:

Azi, Berbecii îşi vor folosi toată forța și energia pentru a finaliza cu succes un proiect de afaceri. Dacă te concentrezi și depui un efort susținut, finalul va fi unul extraordinar. Toți(ate) cei(le) din jur vor rămâne uluiți(te) și te vor aprecia mult timp de acum înainte pentru talentul și realizarea de excepție. Lucrurile încep să se rezolve și din punct de vedere financiar, astfel că poți să începi să-ți faci planuri de vacanță.


Horoscop 13 august 2020, Taur:

Taurii simt nevoie unei schimbări majore în viața lor. Fie îți schimbi locul de muncă, fie începi o nouă relație. De asemenea, ai putea face o redecorare importantă în casă, ți-ai putea schimba garderoba sau ai putea adopta un nouă înfăţişare. Odată cu schimbarea mult dorită, o să devii mult mai pozitiv(ă), iar cei(le) din jur nu vor mai înceta să te complimenteze. În dragoste lucrurile sunt puţin mai fericite, dar asta se va schimba în curând.


Horoscop 13 august 2020, Gemeni:

Gemenii își vor uimi colegii(ele) de muncă și șefii(ele) cu o idee revoluţionară. Cel mai probabil, acest lucru îți va aduce o primă substanțială sau o mărire de salariu. Ai putea fi propulsat(ă), chiar într-o funcție de conducere. Ai ocazia să ieși în evidență și să-ți demonstrezi profesionalismul, dar și devotamentul în cadrul instituției. Seara, o surpriză plăcută din partea partenerului(ei) de viață va fi cireașa de pe tort.


Horoscop 13 august 2020, Rac:

Azi, Racii nu au motive să se streseze sau să se îngrijoreze. Nu se va întâmpla nimic deosebit, totul va decurge conform planului. La locul de muncă, te vei descurca excelent, iar lucrurile în relația de cuplu merg de la sine. În următoarele zile te vei bucura, în sfârșit, de odihna și relaxarea la care ai visat în ultima perioadă.


Horoscop 13 august 2020, Leu:

Ești fermecător(are) astăzi și transmiți doar energii pozitive celor din jurul tău. Asta te va ajuta să atragi o mulțime de oameni care îți va colora viața și care te va ajuta să depășești orice problemă ți-ar apărea în cale. Rămâi relaxat(ă) și păstrează lucrurile simple și clare. E o zi minunată pentru a lăsa o impresie bună celorlalți(te).


Horoscop 13 august 2020, Fecioară:

Este în interesul tău să fii cât se poate de generos(asă) acum. Deschideți portofelul și dă o mână de ajutor unui(ei) prieten(e) aflat în impas. Dacă nu înveți să împarți, nu vei reuși niciodată să te bucuri de ceea ce ai. Nu aștepta recompense materiale. Recunoștința celor pe care îi/le ajuți este cu mult mai valoroasă decât crezi acum. Faptele bune ți se vor întoarce cât de curând.


Horoscop 13 august 2020, Balanţă:

Profiți din plin de doza de energie care ți-a înseninat ziua. Ești mult mai încrezător(are) ca de obicei, așa că nu îți fie teamă să îți asumi riscuri. Succesul depinde de abilitatea ta de a fi spontan(ă) și de a nu ține cont de părerea celorlalți(te). Lasă-ți imaginația să zburde! Apoi, focalizează-te, pe o idee și vezi ce se întâmplă!


Horoscop 13 august 2020, Scorpion:

E timpul să te pui pe primul loc și să începi să acorzi mai multă importantă sănătății tale. Acordă-ți toată atenția pe care o meriți și fă-ți un cadou pe care îl dorești de multă vreme. Alege o zi în care să faci doar ceea ce îți dorești. Citește, dormi, fă o baie lungă și relaxează-te. Ori, dacă nu ai stare, ieși la o plimbare lungă și plăcută în natură. Doar așa îți vei încărca bateriile.


Horoscop 13 august 2020, Săgetător:

Săgetătorii ar putea avea impresia astăzi că cineva se joacă cu nervii lor şi nu este un joc tocmai amuzant. V-aţi putea confrunta cu unele discuţii confuze, din care nu veţi înţelege ce anume aveţi de făcut. Aţi putea în acest caz să vă bazaţi pe propriul instinct şi propriile forţe şi să luaţi, la nevoie, taurul de coarne. Aveţi experienţa necesară pentru a găsi rezolvarea şi la probleme complicate.


Horoscop 13 august 2020, Capricorn:

Capricornii au obiceiul de a fi modeşti şi de a-şi vedea de drumul lor. Însă, astăzi, aţi putea lăsa modestia la o parte, pentru că aţi putea avea motive de laudă. V-aţi putea simţi ca omul potrivit la locul potrivit şi aţi putea face nişte lucruri de care puţini(e) sunt capabili(e). Este un bun moment de a vă bucura de aprecierile celor din jurul vostru şi de a culege roadele eforturilor pe care le-aţi depus în ultima vreme.


Horoscop 13 august 2020, Vărsător:

Vărsătorii s-ar putea confrunta astăzi cu un moment de rupere de trecut. Poate fi vorba despre o despărţire de ceva cu care eraţi obişnuiţi(te), însă veţi simţi că este vorba despre o schimbare în bine şi că era necesar să faceţi acest pas. Aţi putea intra într-o etapă care v-ar putea aduce beneficii şi mulţumire.


Horoscop 13 august 2020, Peşti:

Pentru Peşti, dacă au senzaţia că multe persoane sau situaţii sunt dependente de ei, astăzi e un bun moment în care pot sta în banca lor şi să lase pe alţii(tele) să se descurce singuri(e). Aveţi priorităţile voastre, care nu ar trebui lăsate la urmă pentru a-i/le ajuta mai întâi pe alţii(tele). Poate că e timpul să vă mai gândiţi şi la voi!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS