Horoscopul zilei de duminică, 9 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 9 august 2020


Horoscop 9 august 2020, Berbec:

Duminică, Berbecii au parte de o zi incredibilă. Începi o perioadă frumoasă în viața ta și simți că totul are un sens. Totuşi, în sinea ta există un sentiment de neliniște care îți umbrește starea de spirit. Parcă ceva rău ar urma să se se întâmple. Nu te panica și nu îți face griji. Aștrii te sfătuiesc să te bucuri din plin de această zi și să nu lași pe nimeni să te supere. Dacă cineva încearcă să îți bage bețe în roate, ripostează și apără ceea ce este al tău.


Horoscop 9 august 2020, Taur:

Chiar dacă este weekend, unii Tauri muncesc foarte mult. Ai de terminat un proiect foarte important, de care depinde o eventuală avansare la serviciu și mai mulți bani la salariu. Concentrează-te și totul va ieși așa cum ți-ai dorit. În a doua jumătate a zilei ai parte de o surpriză uriașă. Cineva din trecut reia legătura cu tine după foarte multă vreme. Dacă e o persoană cu care ai avut o relație, fii rezervat(ă). Asigură-te că înţelegi exact ce simţi înainte să acţionezi.


Horoscop 9 august 2020, Gemeni:

Gemenii vor avea ocazia, astăzi, să experimenteze. Spirit de aventură ai avut dintotdeauna, însă te-ai obișnuit să nu ieși din zona ta de confort. Duminică, însă, lucrurile se schimbă. Împreună cu prietenii(ele), vei avea parte de o aventură de care îți vei aminti toată viaţa. Sfatul aștrilor pentru tine este să te bucuri de viață. Dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, sunt oportunități ca astăzi să-ți întâlnești jumătatea. Bucură-te de tot ce-ți oferă viața lasă deoparte gândurile negative.






Horoscop 9 august 2020, Rac:

Astăzi, Racii simt nevoia de liniște. Ai nevoie de o pauză, de un timp doar pentru tine, pentru a-ți pune ordine în gânduri. Ieși afară, plimbă-te și încearcă să iei decizia cea mai înțeleaptă. Meriți o schimbare în viaţa ta, pe toate planurile. Sentimental, lucrurile nu merg așa cum ți-ai dorit, însă gândește-te bine înainte să faci pasul decisiv. Orice problemă se poate rezolva prin comunicare, răbdare şi multă înţelegere.


Horoscop 9 august 2020, Leu:

Trebuie să învățați să aveți răbdare cu oamenii nemulțumiți din anturajul vostru. Poate, la un moment dat, ar fi nevoie să puneți în practică un plan care să vă asigure deconectarea de la viața cotidiană. Influențele negative și rutina v-au afectat foarte mult în ultima perioadă. Încercați să profitați de orice oportunitate ivită și fructificați la maxim momentele petrecute în familie sau alături de persoana iubită, care vă înțelege starea și vă oferă suport.


Horoscop 9 august 2020, Fecioară:

Fecioarele s-ar putea simți un pic sensibile azi, mai ales că numărul celor care vă critică ideile este în creștere. Totuși, oamenii oferă critici constructive și ar trebui să puneți mare preț pe ele, mai ales că nu există de nicio parte rea intenție. În cele din urmă, însă, trebuie să vă bazați și pe propriile instincte și ambiții mai ales că, la final, când trageți linie, numele vostru este la mijloc și doar voi veți plăti pentru un eventual eșec.






Horoscop 9 august 2020, Balanţă:

Astăzi este important să vă folosiți creativitatea la maxim. O puteți utiliza inclusiv pentru a modifica mai multe aspecte neplăcute din propria viață. Trebuie doar să vă imaginați cum le puteți schimba într-o formă nouă și îmbunătățită. După ce vă stabiliți cum vreți să arate anumite lucruri, puteți începe să luați măsuri pentru a vă îndeplini obiectivele. Nu uitați să vă împărtășiți ideile cu persoane care au grijă să-și arate încrederea în ceea ce vă privește.


Horoscop 9 august 2020, Scorpion:

Scorpionii au nevoie să fie mândri de nivelul la care au ajuns în viață. Opriți-vă pentru un moment și priviți cu mândrie la tot efortul depus până acum. Chiar dacă mulți sceptici nu credeau în voi, ați muncit din plin și ați dat dovadă de multă inspirație. Însă limitele sunt departe de a fi atinse, astfel că trebuie să vă asumați noi provocări care vă vor pune la lucru inteligența, dar pe care le-ați putea rezolva grație experienței acumulate.


Horoscop 9 august 2020, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii vor fi în mijlocul unui eveniment care le va da bunădispoziție. Poate fi o mică petrecere în familie sau o întâlnire cu cineva drag. Glumele, discuțiile vă vor încărca de energie pozitivă, care vă vor ajuta să aveți un final de weekend foarte plăcut.






Horoscop 9 august 2020, Capricorn:

Chiar dacă ar putea fi o provocare, Capricornii ar putea încerca astăzi să își țină sub control bugetul. Dacă aveți de făcut cumpărături sau unele investiții, v-ați putea rezuma la cheltuieli bine calculate, pentru a evita o gaură prea mare în finanțe.


Horoscop 9 august 2020, Vărsător:

Vărsătorii ar putea avea parte de o surpriză plăcută în această zi de duminică. Cineva despre care credeați că nu veți reuși să fiți pe aceeași lungime de undă se va dovedi a fi de acord cu opiniile voastre. Poate fi vorba despre un/o coleg(ă) de serviciu sau de o persoană din anturajul vostru, important e că v-ați câștigat un/o aliat(ă) în mod neașteptat, cu care veți putea reuși multe lucruri împreună.


Horoscop 9 august 2020, Peşti:

Astăzi, energia pe care o au cei din zodia Pești poate fi molipsitoare și pentru cei(le) din jurul lor. Aveți poftă de conversație, de a vă petrece timpul liber într-un mod relaxant și plăcut. Modul prin care reușiți să fiți în centrul atenției poate fi un avantaj și pentru nativii(ele) care încă nu și-au găsit jumătatea. Poate fi o bună ocazia în a atrage privirea unei persoane față de care aveți sentimente.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS