Horoscopul zilei de sâmbătă, 8 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 8 august 2020


Horoscop 8 august 2020, Berbec:

Caută o discuţie în contradictoriu azi. Poate suna nebuneşte, dar doar un conflict cu cineva egal din punct de vedere intelectual îţi va oferi energia de care ai nevoie. În plus, îţi va fi de folos o rundă de antrenament pentru argumentare. Viitorul îţi va aduce nişte lupte mai grele, aşa că foloseşte-te de meciul de azi ca să îţi intri în formă. Mereu vei putea să vezi care este problema, dar ar trebui să îţi dezvolţi calităţile pentru a face ceva în privinţa lor.


Horoscop 8 august 2020, Taur:

Nu îţi fie frică să te murdăreşti. Volumul de muncă ce te aşteaptă necesită efort şi vei avea toată energia de care ai nevoie pentru a rezolva treburile. Este important să fii cât de activ(ă) poţi, cât de repede poţi. Dacă eşti prea conservator(are) sau te urneşti prea greu, vei irosi timp şi o oportunitate bună. Asta este o zi plină de potenţial. Dacă vrei să faci lucruri măreţe, suflecă-ţi mânecile şi apucă-te de treabă!


Horoscop 8 august 2020, Gemeni:

Un/O prieten(ă) matur(ă) are un sfat pentru tine. Vrea să iei lucrurile mai uşor să laşi nebunia să treacă. Şi ar trebui să îl/o asculţi! Influenţa lui/ei este bună în viaţa ta şi ar trebui să te bucuri de sfaturi când le primeşti şi să încerci. Ar putea fi inconfortabil la început, dar ulterior vei descoperi că un ritm mai încet îţi va aduce mai multă mulţumire. A venit clipa să te bucuri de oamenii cu care eşti, nu să încerci să îi învingi.






Horoscop 8 august 2020, Rac:

Instinctele tale se vor dovedi valoroase când încerci să îţi dai seama ce să mănânci la cină sau ce film să vizionezi, dar nu te vor ajuta când vine vorba de bani. Ai nevoie de documentare şi fapte pentru a gestiona finanţele, iar asta ar trebui să fie prioritatea ta. Fă o analiză detaliată a banilor pe care îi ai şi, cel mai important, a banilor pe care îi datorezi. Te vei prinde la timp de cum stă treaba dacă acţionezi acum.


Horoscop 8 august 2020, Leu:

Toată lumea s-ar putea să râdă la ceva ce ţie nu ţi se pare amuzant, dar încearcă să nu fii morocănos(asă). Dacă ţi se pare că nu înţelegi gluma, nu lăsa asta să îţi afecteze încrederea în sine. Eşti doar puţin desincronizat(ă) faţă de celelalte persoane, în mare parte pentru că ai fost cufundat(ă) în lumea ta, pe bună dreptate. Va dura puţin să îţi revii, ai răbdare!


Horoscop 8 august 2020, Fecioară:

Nu ai nevoie de surle şi trâmbiţe pentru a avea o revelaţie majoră azi. Tot ce trebuie să faci este să fii deschis(ă) şi să aştepţi semnele să apară. Ţine cont că s-ar putea să nu arate aşa cum te aştepţi. O persoană nouă ţi-ar putea arăta o oportunitate, o întârziere s-ar putea să te plaseze la timpul potrivit în locul potrivit, iar vremea rea s-ar putea să îţi trimită un mesaj pe care îl aşteptai. Nu ai de unde să ştii cum îţi vor fi comunicate aceste semne.






Horoscop 8 august 2020, Balanţă:

Te gândeşti doar la bani acum, dar şi un/o prieten(ă) drag(ă) face la fel. El(a) au probleme serioase cu banii şi s-ar putea să îţi ceară ajutorul. În timp ce ar trebui să încerci să înţelegi prin ce trec ceilalţi(lelalte) acum, evită să discuţi prea mult despre problemele financiare cu oricine, mai ales cu cei(le) dragi. Generozitatea ta s-ar putea să îţi creeze probleme. Ascultă-i(le), dar nu le oferi bani.


Horoscop 8 august 2020, Scorpion:

Timpul pentru noi experienţe şi noi idei a sosit, aşa că fii deschis(ă) şi explorează! Este un moment bun să înveţi despre o ţară străină sau chiar să descoperi lucruri despre un loc apropiat de casă, cu care nu eşti familiarizat(ă). Dă-ţi masca jos de pe ochi şi priveşte lumea dintr-o nouă perspectivă, descoperă lucrurile dintr-o cultură diferită. Vei afla lucruri care te vor ajuta să te înţelegi mai bine cu persoanele din viaţa ta. Îţi deschizi mintea către noi modalităţi de a trăi.


Horoscop 8 august 2020, Săgetător:

Cu cât sunt mai mari speranţele, cu atât vei fi mai dezamăgit(ă) dacă nu sunt îndeplinite. Fii precaut(ă) şi recunoaşte că deşi vrei ca lucrurile să meargă bine, nu poţi garanta că se va întâmpla asta. Fii deschis(ă) şi acceptă orice se întâmplă. Ia fiecare moment cum vine şi nu încerca să controlezi situaţia. Dacă vei face asta, vei fii doar frustrat(ă) şi probabil vei frustra şi alţi oameni de pe lângă tine. Concentrează-te pe colaborare, nu pe control total.






Horoscop 8 august 2020, Capricorn:

Nu e moment mai bun să te gândeşti la viitor ca acum. Cineva apropiat este încântat de ceva nou în viaţa lor, aşa că vorbeşte cu el(a) şi află cum poţi începe şi tu o nouă aventură cu dreptul. El(a) are discernământul care te poate ajuta să îţi atingi scopul. Fie că vorbim despre un regim nou de mâncare sau de exerciţii, revizuirea unui CV, planificarea vacanţei, azi e o zi bună să începi ceva.


Horoscop 8 august 2020, Vărsător:

Viaţa ta socială se va încinge mai devreme decât anticipai, aşa că fii pregătit! Dedică timp unor sarcini plictisitoare azi. Dacă ai amânat curăţenia din casă, acum e momentul să o rezolvi. În curând nu vei mai avea un moment liber să te ocupi de astfel de lucruri. Dacă îţi rezolvi treburile casnice rapid, vei fi mai relaxat şi te vei putea bucura de lucrurile ce vin.


Horoscop 8 august 2020, Peşti:

Eşti atât de ocupat(ă) să porneşti noile proiecte încât îţi este dificil să te relaxezi măcar un minut. Dar trebuie să te linişteşti înainte să rămâi fără energie. Ia-ţi o pauză mai târziu. Asigură-te că ai timp să stai şi să nu faci nimic. Rezistă tentaţiei de a-ţi umple timpul liber de dragul de a fi mai în faţă într-un proiect. Eşti în grafic, nu te lăsa luat(ă) de val.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS