Horoscopul zilei de miercuri, 19 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 19 august 2020


Horoscop 19 august 2020, Berbec:

Berbecii au şansa de a relua o relaţie, fie ea amicală ori sentimentală, cu o persoană din trecut. Se pare că aţi putea îngropa securea războiului şi veţi găsi o modalitatea de a putea comunica la fel ca înainte. Ba mai mult, cine ştie, de la ură aţi putea ajunge din nou... la iubire.


Horoscop 19 august 2020, Taur:

Bucurie mare în familia Taurilor. Veţi primi în viitorul apropiat o veste extraordinară care vă va schimba categoric drumul în viaţă. Nu este exclusă şansa ca un nou membru să îşi facă apariţia în familie. Este de altfel motiv de sărbătoare. Organizaţi o petrecere şi invitaţi-i pe cei dragi pentru a vă bucura împreună.


Horoscop 19 august 2020, Gemeni:

Gemenii se îndrăgostesc teribil de o persoană din cercul lor de prieteni. Fiţi uşor subtili pentru a nu vă deschide sufletul din prima secundă. Încercaţi să găsiţi un moment mai intim, ferit de ceilalţi prieteni în care să purtaţi o discuţie mai serioasă, Fiţi sinceri, înţelegători şi ascultaţi şi opinia acestei persoane. S-ar putea ca în timp o frumoasă poveste de dragoste să se lege între voi.


Horoscop 19 august 2020, Rac:

Racii trebuie să îşi pună serios ordine în gânduri. Planurile voastre de viitor nu sunt foarte exacte, motiv pentru care s-ar putea să aveţi de suferit. Cereţi sfaturi de la rude, prieteni, dar nu vă avântaţi fără să fiţi sută la sută siguri că este ceea ce vă doriţi. Aveţi răbdare, înţelegere şi lucrurile bune îşi vor face simţită prezenţa.


Horoscop 19 august 2020, Leu:

Munca în echipă joacă un rol important în drumul tău spre succes. Sigur, s-ar putea să nu fie cea mai rapidă modalitate de a duce la bun sfârșit lucrurile, dar este cea mai confortabilă. Dacă poți selecta persoanele care să facă parte din echipa ta, atunci asigură-te că ai lângă tine oameni onești care vor să te ajute. Ești suficient de deștept ca să știi că doar pentru că cineva nu este de acord cu tine, asta nu înseamnă că e împotriva ta.


Horoscop 19 august 2020, Fecioară:

Astăzi este o zi a compromisurilor. Nu te încăpățâna să faci lucrurile doar așa cum îți dorești tu, calcă-ți pe inimă pentru binele familiei și cedează presiunilor. Veți ajunge la o soluție care va mulțumi ambele părți mai repede decât ai fi crezut. Spune clar ce dorești și ce ești dispus să sacrifici. Nu este cazul să faci pe egoistul acum.


Horoscop 19 august 2020, Balanţă:

Ești posesiv pe prietenii puțini pe care îi ai iar asta îți va aduce doar necazuri. Dacă un apropiat te sună să-ți spună că trebuie să anuleze planurile pe care le aveați împreună, doar pentru că trebuie să se vadă cu altcineva, nu face scandal pe tema asta. Când începi să fii nesigur cu privire la relațiile tale, înseamnă că ești nesigur cu tine însuți.


Horoscop 19 august 2020, Scorpion:

Ai ochi pentru detalii și nimeni nu te întrece. Observi lucruri pe care nimeni altcineva nu le vede, ceea ce te va pune într-o poziție potențial puternică. De multe ori, tu afli răspunsurile înaintea tuturor și mulți și-ar dori să îți semene. E o zi excelentă pentru întâlniri și discuții cu apropiații.


Horoscop 19 august 2020, Săgetător:

Dacă te simți copleșit acum, trebuie să lași anumite lucruri să dispară. Aceste lucruri ar putea fi speranțe, proiecte de lucru, relații sau chiar obiective. Cert este că ești doar o singură persoană. Pur și simplu nu poți face atât de multe. Nu ar trebui să te consideri învins dacă lucrurile nu merg conform planului tău principal sau ai impresia că este vina ta că lucrurile nu se întâmplă așa cum crezi că ar trebui. A admite că ești neputincios nu este întotdeauna distractiv, dar acum ar putea fi necesar.


Horoscop 19 august 2020, Capricorn:

Riscați să fiți luat de neserioși dacă vă angajați în ceva ce știți în interiorul vostru că nu veți duce la bun sfârșit. Dacă cineva vă cere să vă implicați în ceva care nu vă interesează cu adevărat, faceți tuturor o favoare și spuneți-i că nu sunteți interesați. Dacă îți este teamă că îi poți răni sentimentele, atunci să spui o minciună minunată nu ar fi un plan rău de urmat.


Horoscop 19 august 2020, Vărsător:

E timpul să-ți scoți arma secretă: abilitățile tale uimitoare de conversație. Dacă cineva te-a făcut să te simți încurcat, de ce să nu vorbești despre asta? Nu va reacționa în niciun fel rău, ci într-un mod pozitiv. Orice confuzie poate fi ștearsă rapid și plăcut dacă doar îți verbalizezi preocupările. Și cine știe? Ai putea crea o legătură atât de puternică, încât ai construi o prietenie, dacă asta îți dorești de la acel om chiar acum.


Horoscop 19 august 2020, Peşti:

Mari schimbări apar la orizont. Fii răbdător! Oricât de emoționat ai fi așteptându-le, nu le poți grăbi, nu se întâmplă înainte de timpul lor. Dacă o faci, riști să te întristezi prea curând și atunci nu va fi la fel de distractiv pe cât crezi, schimbările acestea vor fi doar o grămadă de dureri de cap. Lasă lucrurile sa se desfășoare în ritmul lor natural. Ar putea fi o tortură să faci acest lucru, dar poți trece prin asta.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS