15 august 2020 – 14 ianuarie 2021: Uranus retrograd în Taur

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Uranus retrograd în Taur din 15 august - a doua oară după 80 ani


Berbec:

Obiceiurile voastre de cheltuit bani în acest an au inclus tot felul de achiziţii pe bază de impuls. Dar Uranus retrograd vă va ajuta să vă schimbaţi perspectiva despre bani şi să aveţi altă relaţie cu contul vostru bancar. Aveţi cinci luni să vă adunaţi şi să fiţi mai responsabili(e) fiscal implementând noi planuri de economisiri.


Taur:

Gândiţi-vă la tot după care tânjiţi să exploraţi dar nu aţi avut curaj să o faceţi şi puneţi-le în scris. Aceasta este direcţia voastră oficială în continuare pentru că e vremea să vă asumaţi riscuri şi să descoperiţi noi părţi din voi. Vă veţi surprinde şi pe voi cu noua atitudine rebelă care vă va permite să fugiţi de un status banal al vieţii şi să vă atingeţi visele din perioada adolescenţei.


Gemeni:

Gemenii sunt guralivi ca fel de a fi dar vă puteţi descoperi vorbind mai puţin şi fiind în tăceri mai introspective ca direcţie nouă de îmbrăţişat sub coordonarea lui Uranus retrograd cinci luni. Alegeţi conştient să staţi mai departe de prieteni(e), iubiţi(te) sau cunoştinţe superficiale. Nu sunteţi nici în dispoziţia de a vă ocupa de drame – vă este bine să petreceţi mai mult timp cu voi înşivă(sevă).






Rac:

Tu poţi simţi sentimentul de a fi uitat de grupul tău pentru că te-au lăsat în afară planurilor lor. În loc să te retragi, ai de învăţat să îţi consolidezi precum o rocă prieteniile care să te ajute să îţi reaminteşti cine eşti şi să te simţi din nou confortabil în pielea ta.


Leu:

Acesta a fost un an de schimbări şi ajustări la muncă şi încă mai sunt surprize pe rol. Munca ta susţinută şi dedicarea se văd şi vor da rezultate indiferent de circumstanţe. Te afli în continuare în vizor pentru promovări chiar dacă acum sunt mai mulţi care merită asta, fapt ce îţi poate creşte spiritul de competiţie. Nu te teme. Vei avea multe oportunităţi pe care să îi fascineze pe superiorii tăi cu privire la darurile şi talentele tale.


Fecioară:

Eşti adaptabil şi veşnic dispus să evoluezi şi unele din schimbările de care ai avut parte în relaţii laolaltă cu conştientizările pe care le-ai avut în ultimul timp sunt pregătite pentru aspecte mai profunde. În următoarele cinci luni, vei fi atras să îmbrăţişezi idei neconvenţionale în ceea ce priveşte iubirea şi angajamentele în relaţii de cuplu. Eliberându-ţi mintea şi dându-ţi voie să ai o nouă vibraţie va fi şi distractiv şi incitant cât timp regulile relaţiei sunt conform termenilor tăi care îţi dau stare de bine. Nu te teme să încerci ceva nou.






Balanţă:

Nu te lăsa prins în dramele de la locul de muncă pe durata acestui Uranus retrograd. Cel mai mare şoc pe care îl poţi experimenta pare a veni din zona colegilor. Impulsul tău va fi ca o furtună în biroul şefului şi poţi solicita mai mulţi bani pentru eforturile tale dar ai grijă să nu uiţi de spiritul de echipă ca să te menţii în moralul biroului şi colectivului. Cuplează-te la tendinţa ta naturală de echilibru şi totul va ieşi bine până la urmă.


Scorpion:

Ţi se dă şansa să îţi transformi relaţiile unu la unu în această perioadă de Uranus retrograd. Fii tu însuţi, îmbrăţişează sinceritatea şi explorează noi adâncimi în conexiunile tale. Tu şi partenerul tău veţi petrece timp de calitate discutând şi rememorând trecutul în următoarele luni. Poţi fi persoana care aude pentru prima dată despre problemele şi preocupările lor personale, fapt ce vă va întări intimitatea dintre voi pe toate planurile.


Săgetător:

Fiind Săgetător, un lucru pe care te poţi baza în mod natural este energia ta nestăvilită. Dar în această perioadă următoare de Uranus retrograd, te poţi simţi ceva mai leneş şi indulgent pentru că nivelul tău de energie va fi mai diminuat. Ai încredere că a avea un ritm mai scăzut te va ajuta să te regenerezi deci să ai idei şi perspective noi asupra lucrurilor.






Capricorn:

Nu fii surprins dacă acest retrograd îţi va aduce iubiri mai vechi înapoi la uşa ta, cerându-ţi o a doua şansă. În timp ce îţi poate părea prea târziu pentru a accepta scuze pentru trecut, te poate şi amuza că încă te găseşti în mintea lor şi acum. Ia-o ca pe un compliment şi ţine minte cât de deosebit şi de neuitat eşti ca om.


Vărsător:

Poţi să dai peste tot felul de zbateri şi întâmplări neaşteptate pe domeniul reparaţiilor de acasă sau a situaţiei locuinţei tale cât timp Uranus, coordonatorul tău, este retrograd. Deşi a te descurca cu ele nu e mare plăcere şi se poate simţi la buzunarul tău, te învaţă şi responsabilitatea şi să ştii să te adaptezi la situaţii neprevăzute. Fie că e un picior rupt de scaun sau un acoperiş şubred, eşti preocupat de costurile financiare. Cheltuie bani în plus ca să dai casei tale aspectul dorit. Casă frumoasă, viaţă fericită.


Peşti:

Tu nu eşti de felul tău prea prins în bârfele de zi cu zi ale vieţii dar avem cu toţii momentele noastre iar în acest Uranus retrograd îţi vei lăsa să iasă la iveală bârfitorul interior. Gura ta va funcţiona cu mare viteză, forţându-te să spui secrete pe care alţii ţi le-au încredinţat cu mare cinste şi bază. Ai grijă, poţi agita apele cu totul accidental deci este important să fii conştient şi să nu îţi trădezi prietenii. Rămâi totuşi autentic felului tău natural de a fi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS