Recomandarea zilei de 16 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 16 iulie 2020


Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Berbec:

Fiţi atenți(te) la relația cu partenerul(a) și la parteneriatele de afaceri. Încercaţi să le îmbinați într-un mod calculat, pentru a evita reproșurile persoanei iubite.


Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Taur:

Gândiţi pozitiv azi. Situațiile stresante din ultima perioadă și-au pus amprenta asupra vieții însă nu trebuie să uitați că vindecarea vine din interior.


Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Gemeni:

Fiţi atenți(te) la tot ce se petrece în jurul vostru. Momentele grele din planul familial vă cam dau bătăi de cap însă răbdarea este cea care rezolvă orice.


Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Rac:

S-ar putea să provocaţi divergențe cu membrii(ele) mai în vârstă din familie. Aveţi grijă la tonul pe care îl folosiţi, că situația nu e atât de gravă precum aveţi voi impresia!






Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Leu:

Fiţi prudenţi(te) azi. Aveţi parte de provocări în relațiile cu persoanele din anturajul apropiat și pot exista discuții aprinse.


Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Fecioară:

Acceptaţi ceea ce pare ieșit din comun și priviţi viața cu alți ochi. Este greu pentru firea voastră conservatoare însă uneori puteţi ajunge la tensiuni cu cei(le) apropiaţi(te).






Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Balanţă:

Mergeţi la o ședință de masaj sau, cine știe, poate chiar la Spa. Se face simţită tensiunea zilelor anterioare, iar puțină relaxare vă prinde bine.


Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Scorpion:

Încercaţi să găsiţi un punct de legătură între minte și corp pentru a reuși pe viitor să evitați situațiile incomode.


Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Săgetător:

Staţi cu urechile ciulite și acumulaţi orice informație pe care o consideraţi folositoare pentru dezvoltarea voastră. Acest lucru vă va fi benefic pe viitor.






Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Capricorn:

Tindeţi uneori să vă închideţi în propria voastră carapace. Azi însă nu e cazul. Lăsaţi-vă purtaţi(te) de sentimente, căci dragostea vă așteaptă la colț de stradă!


Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Vărsător:

Luaţi inițiative, căci proiectele pe care le plănuiţi pot avea succes în viitorul apropiat. Ieşiţi în față și spuneţi-vă părerea!


Recomandarea zilei de 16 iulie 2020, Peşti:

Încercaţi să puneţi pe primul plan cheltuielile, pentru a evita să ieşiţi pe minus la jumătatea lunii. Facturile pe care le-aţi tot amânat în ultima perioadă se pare că sunt cele care vă dau bătăi de cap.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS