Recomandarea zilei de 15 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 15 iulie 2020


Recomandarea zilei de 15 iulie 2020, Berbec:

Fiţi prudenţi(te) astăzi. Veţi avea de amânat anumite întâlniri și de înfruntat unele discuții mai vechi cu partenerul(a) de cuplu. Aveţi grijă la modul în care vă expuneţi punctul de vedere!


Recomandarea zilei de 15 iulie 2020, Taur:

Trebuie să aveţi grijă cu efortul suplimentar depus azi. S-ar putea să începeţi proiecte mai vechi pe care le-aţi tot amânat.


Recomandarea zilei de 15 iulie 2020, Gemeni:

Aveţi grijă cu investițiile pe care le faceţi. Vă gândiţi deja la redecorare sau reamenajare însă bugetul vostru nu este foarte stabil în următoarea perioadă.


Recomandarea zilei de 15 iulie 2020, Rac:

Se prea poate să vă certaţi cu prietenii(ele) astăzi. Refuzaţi invitația la o petrecere și, astfel, riscaţi antipatii din partea apropiaților(telor). Gândiți-vă de două ori înainte de a răspunde propunerii!






Recomandarea zilei de 15 iulie 2020, Leu:

Sunteţi tentați(te) să luaţi decizii în funcție de planurile celorlalți(te). Atenție la comportamentul colegilor(elor) de muncă și la intențiile pe care le au! Se poate să fiți promovați(te).


Recomandarea zilei de 15 iulie 2020, Fecioară:

Acceptaţi mai lesne ceea ce viața vă pregătește. Schimbările din ultima perioadă au un efect benefic asupra voastră. Trebuie doar să vă deschideţi mai mult sufletul.






Recomandarea zilei de 15 iulie 2020, Balanţă:

O să duceţi lipsă azi de răbdare. Trebuie să încercaţi să vă liniştiţi, căci altfel veţi crea neînțelegeri în familie. Totul se va rezolva dacă acordaţi timp.


Recomandarea zilei de 15 iulie 2020, Scorpion:

Aveţi parte de o întâlnire care vă va marca profund în următoarea perioadă. O persoană din anturajul vostru este cea care va intra curând în viața voastră și vă va face să vedeţi lumea diferit. Fiţi atenți(te) la intențiile celorlalți(te).


Recomandarea zilei de 15 iulie 2020, Săgetător:

Fiţi cu ochii-n patru. Veţi avea parte de o zi interesantă și de o invitație. Poate fi vorba de vreo reuniune în familie sau rude mai îndepărtate vă vor veni în vizită.






Recomandarea zilei de 15 iulie 2020, Capricorn:

Trebuie să fiţi atenți(te) la ofertele pe care le primiţi. Mărirea de salariu sau chiar schimbarea funcției vine la pachet cu o deplasare peste hotare. Sunteți pregătiți(te)?


Recomandarea zilei de 15 iulie 2020, Vărsător:

Sunteţi mai rezervaţi(te) decât în mod normal atunci când vine vorba de sarcinile pe care le primiţi la serviciu sau de intențiile colegilor(elor). Aveţi grijă la vorbele spuse fără rost!


Recomandarea zilei de 15 iulie 2020, Peşti:

Luaţi o pauză azi de la propria viață. Atenție, căci puteți pierde oportunități pe care există șansa să nu le mai întâlniți degrabă!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS